iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Today

Publicerad 2008-11-11 01:14:52 i Allmänt,

Det blev en sjuk dag idag. Först igår gick jag och la mig men kunde inte sova .. vet inte riktigt vad klockan var när jag somna men måste varit efter 3 på morgonen, var tvungen att vakna tidigt för att vara på sjukhuset 09.30 vakna lite tidigare för att jag vakna när mamma åkte till jobbet och kollade på klockan 05.50 hade 1½ timma till för att sova sen måste jag upp .. gick up, åt frukost .. allt var bra. Hann med bussen till stationen i alla fall.
Jag hatar trapporna upp till SÖS dom är jobbiga särskilt nu när jag är gravid, jag blir anfådd när jag väl är uppe och min livmoder brukar göra lite ont då. Läkar besöket gick bra, bara att dom vill att jag ska ta fler blodsocker tester, annars var diabetes läkaren nöjd.
Jag är stolt över mig själv mig själv mitt Hba1c har sjunkit enormt mycket jag ligger där man ska, har 5,7 nu hur bra är inte det? I sommras hade jag 12,1 i Hba1c. I alla fall ... på väg till södra station så gick jag lungt tills jag gick ner på perrongen för att ta tåget hem, tåget var där så jag sprang för att hinna det borde jag inte ha gjort! Jag har sjukt ont nu fortrafande vid livmodern, när jag väl kom hem så sov jag en stund tänkte att smärtan kanske gick över om jag sov och vilade .. men det gjorde det inte .. jag blev skit rädd för att jag trodde att jag kanske hade förlorat bebisen. Men som tur var kände jag lite senare att den rörde sig och sparkade till lite så allt är okej och nu så sparkar den till då och då.

Gick ut med Heidy en stund idag, shit! det var länge sen jag hade träffat henne kändes det som innan sommaren måste det ha varit. Vi hade mycket att prata om, hon har ju flyttat till sin pojkvän i Falkenberg .. kommer sakna henne, men hon kommer i alla fall i december och hoppas vara kvar i januari så att hon, hennes pojkvän Mattias, Leo och jag kan hitta på något.
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela