iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Oro

Publicerad 2008-09-09 19:11:37 i Allmänt,

Oroar jag mig för mycket? Det är normalt att tro att något kommer hända min bebis i magen? Jag är ändå bara gravid i vecka 12, jag blir orolig över missfall. MISSFALL för i helvete! Jag skulle dö av sorg om det hände mig, jag ser fram emot att ha min stora mage, köpa kläder till min bebis längre fram, jag har t.o.m börjat tänka på att köpa en barnvagn.
Specialist Mödravården på SÖS, tror att min bebis kommer att födas omkring den 20 mars. Jag längtar! Min bebis ..

Jag snackade med Leo (bebisens pappa, som för tillfället bor i spanien) fast vi började bråka igen som vanligt typ han verkar så kall mot mig, först trodde jag han var rädd över hela situationen men han är Feg! Han verkar inte bry sig om mig eller ungen, han säger att han gör det men jag vägrar tro på honom.

Jag har värkar i livmodern, jag undrar om det är normalt .. påminner om mensvärk, men jag ska ta upp det nu på fredag då jag ska tillbaka till MVC i SÖS.
Jag hatar resorna dit, innan mådde jag illa när jag åkte tåg in till Stockholm Södra, det var graviditeten som fick mig att må illa. Jag var nära på att spy när jag satt där. Jag hatar trapporna man måste gå upp för varje gång man ska till Södersjukhuset, jag får ont i livmodern av att anstränga mig och så känns det som om jag har sprungit i en halvtimma utan att stanna när jag väl är där uppe.
MVC i handen ville skicka mig till Huddinge sjukhus i början, men jag känner mig bättre i SÖS känns mer som mitt andra hem hahaha!
Jag fick diabetes 2002 jag var inlagd i två veckor sen så har jag gått dit konstant efter det i ungefär 7år och dom flesta avdelningar känner mig för att jag går till typ allt dit, ögonmottagning, läkarbesök, MVC, diabetes, gynekologer typ allt. Man blir ju skickad till Diabetesmottagningen när man fyller 18 år, jag saknar ungdomsmottagningen för diabetiker eftersom jag tillbringade ''min ungdomstid'' där ändå om dom flyttade på sig för att få en större avdelning som var mycket bättre, det var större och hade mer ljus och var någolunda modern i inredningen, jämfört med huset som dom va i förr som hade för lite ljus.
 Har inte gjort ett skit på två dagar borde gå ut och promenera för min hälsa och bebisens. Min livmoder känns lite större nu, fast man kan änu inte se att jag är gravid, fast det kommer ..

Nä, nu ska jag ut och ta en promenad känns oerhört tråkigt att bara sitta här och bara glo in i väggen typ. Ska möta mamma.
Chau!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela