iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

It still haunts me and it still hurts

Publicerad 2009-12-30 13:14:46 i Allmänt,

Jag förstår inte varför men nu så är det så, nu har det blivit så.. Jag känner att jag snart spricker inombords, jag behöver få ut det men vem kommer förstå? Det går inte att gråta heller. Jag är frustrerad, jag känner mig skyldig, jag mår illa men nu får det bara vara.. Får se, jag överväger det till att jag måste snart.

Nyår är snart här och jag vet fan inte vad jag ska göra, jag har blivit bjuden till 3 ställen men jag vet inte jag är inte taggad inför nyår, känns bara mer frustrerat än någonsin. Till jul så var det roligt, min kusin var här och hans flickvän och vi skrattade jätte mycket och hade det trevligt.
Anyways orkar inte skriva mer egentligen, kanske om ett tag? Jag åker ju till Spanien på lördag är inte taggad till det heller, vill bara stanna. Första gången jag inte ser emot att åka till Madrid ändå om Sheila ska dit också som förut, hon vill att vi ska ut och festa som den sommaren hon också följde med mig. Jag ska erkänna att jag faktiskt hade det trevligt dom dagarna ändå om jag blev lite sur på henne efter ett tag för att hon blev för ful hela tiden. Men det var då..
Om 3 dagar åker jag :( Jag orkar inte, jag orkar inte stressa.. Jag är i mitten av en kris just nu. Why!?


Schweiz 07.
Tider alltså...

Julklappar????

Publicerad 2009-12-23 00:40:56 i Allmänt,

Nu får bakgrunden vara så medans jag vet inte vad jag vill ha egentligen, jag gillar inte riktigt min ''julstämning'' på bloggen direkt hahaha! Blev uttråkad för snabbt, så det får se ut såhär medans som sagt.

Borde ligga i sängen nu men har ingen större lust att sova nu. Ska ju ut med Mia och köpa julklappar till mina nära och kära i sista minut känns det som, och det värsta är att jag vet för i helvete INTE VAD JAG SKA KÖPA åt dom. Panik, Panik, PANIK! Jag är helt tom i skallen.. Köper ju alltid kläder och så men vill inte direkt göra det denna år så får se vad jag hittar :(
Nä, nu ska jag sova mina ögon orkar inte längre och min hjärna skriker: SOV!

God natt!

Sitter och väntar ..

Publicerad 2009-12-22 12:22:32 i Allmänt,

på min bror som ska komma och lämna sina väskor? Han kommer ju hem imorgon :) idag så kom han hem till Stockholm men han ska vara i Täby tills imorgon sen så kommer han hem på riktigt.

Bandit hörs i bakgrunden och Isabel kryper överallt, jag är trött! Min kropp vill bara gå och lägga sig igen och sova men det är omöjligt, Isabel är vaken.
Det är inte alltid lätt att vara ensamstående mamma. You're lucky ni som lever tillsammans och får hjälp utav barnets/barnens pappa. I vårat fall så dog kärleken mellan mig och Isabels pappa, vi uppskattar bara varandra men en framtid tillsammans kommer inte på tal. Tyvärr.. Vi är för olika att uppfostra Isabel och det funkar bara inte. (Han bor ändå i Spanien för i helvete!) Men jag är glad ändå! :)

Nu ska jag gräva ner mig själv i mitt självlidande HAHAHA.. Skojar! Ska duscha och göra något produktivt maby?

Update: Oliver, min bror har redan varit här och lämnat sina saker :) Imorgon så kommer han hem påriktigt som sagt.

Tankar och annat

Publicerad 2009-12-21 21:09:13 i Allmänt,

Jag är avensjuk på sådana människor som kan äta jätte mycket men går knappt upp något i vikt kanske några gram på flera månader? Leo, Isabels pappa är en sådan som kan typ vräka i sig mat och går aldrig upp något, kan inte jag få vara så? Hahaha.. Men på andra sidan är det mitt fel jag äter ju massa choklad, godis och sådant som inte är nyttigt.
Men jag har bestämt mig! Jag ska fan börja gymma eller göra något, får se om min bror kan hjälpa mig att äta bättre haha.. Han får säga nej till mig när jag blir sugen på choklad (jag äter det allt för ofta) Jag börjar få allt för mycket ångest när jag äter. Det är ju inte bra.

Nåväl, snart är det tisdag :) sen är det ONSDAG!! Vad jag längtar!!


Minnen!: Den 9 februari 2009, SÖS.
Värkarna hade satt igång igen och det gjorde ont.
Jag åt knappt för det var omöjligt att få ner något, halsbrännan var outhärdlig. Jag rusade till toaletten
varje gång jag åt för att jag trodde att jag skulle kräkas pga det.
Fick en spruta för att ''stoppa värkarna'' men det var hopplöst, den höll bara i fyra timmar.
Jag var orolig och rädd, det var ju fortfarande 7 veckor kvar till bf.

Not really

Publicerad 2009-12-21 16:51:59 i Allmänt,

Borde inte sitta här egentligen, måste städa och hinna göra massa annat men jag är lat, seg, trött och orkar inte göra något idag heller. Snart är måndag över då är det bara tisdag kvar tills min bror kommer hem :) är så glad! Han kommer på ONSDAG kan verkligen inte fatta det! Och det är sjukt stökigt (mitt rum är en katastrof!!!) det ligger disk i köket, leksaker slängda här och där, det är stökigt bara usch! Bara jag ser på allting så sjunker mitt humör och jag vet inte vart jag ska ta vägen och börja.
Man kan inte direkt hålla allting städat när man har en dotter som måste riva ner ALLT hon ser och tycker ser intressant ut. Hahaha.. Hahaha.. Jag skrattar med det är inte ens kul!

Det är egentligen bara min bror, måste han komma hem till en fint hem? hahaha.. Nå, ska väl börja med köket så att inte mamma kommer hem och ser mitt och Isabels kaos.
P.S: JAG VILL SOVA!!!


Jag blir frustrerad på mitt hår!
Vill göra något nytt!
Men vad?

Ny hårfärg kanske, vill inte klippa det nu.. Ska spara tills det blir långt.
Mitt hår växer ju snabbt klippte luggen i september, nu når luggen till nästippen. HAHA!
Och resten är längre :) Yay!

Så var söndag äntligen över

Publicerad 2009-12-20 23:57:39 i Allmänt,

Har typ slappat framför tvn nästan hela dagen, har sett 2 filmer på tv haha .. lite serier som Gossip Girl och annat, har varit en allmänt seg dag idag, har verkligen inte orkat göra ett skit ändå om mamma har bett mig hjälpa henne för min bror kommer hem på onsdag som sagt :) och det ska vara fint hemma men både hon och jag har inte ens börjat, hon har nog inte heller orkat så.. Inget gjort idag heller! Hahaha.. Kanske imorgon?

Såg nyss något som chockade mig väldigt hårt nästan.. Skulle logga in på blogg.se och såg ett inlägg från en blogg som skrivit att Brittany Murphy är död! Jag kan verkligen inte fatta det! VA!? Hon, död? Hon är ju ung! Jag såg en film förra veckan som jag fick låna utav min pappa, Neverwas, som hon spelar i. Det är sjukt ju!

Imorgon är en ny dag, får se vad som händer? Inga planer för tomorrow.


www.aftonbladet.se

Music, rock and Evanescence

Publicerad 2009-12-19 22:29:14 i Allmänt,

Som ni vet är mitt favorit band KoЯn, men den första grupen jag verkligen fastnade för sedan flera flera år sedan känns det som, är Evanescence.
Jag började ju lyssna på punkrock först (sedan så tog jag reda på fler rock/metal band och gick djupare in i rock/metal världen) och det är min brors fel som jag började gilla rock, metal, heavymetal, etc... Han lyssnade på Millencolin, RHCP, Green Day etc.. Sedan hittade jag mitt favvoband: Evancescence något år efter.
År 2003 köpte jag deras cd-skiva Fallen men en gång fick jag utbrott (var nog 16år?) på livet och allt och slängde ner allt jag hade i mitt rum, några timmar efteråt när jag bestämmde mig att städa min röra såg jag att hela cdn var förstörd!! Jag blev ledsen sen och undrade: Vad fan har jag gjort!?
Älskar Evanescences låtar, så jävla bäst! Klickade hem: Anywhere But Home, Fallen och Open Door för inte sålängesen :) är glad längtar.

I flera veckor så har jag velat gå på någon konsert, vill vill vill verkligen! Såg några bra band men jag vet inte min ekonomi är lite sådär just nu. Blev jätte intresserad av Sonisphere Festival som är den 7 augusti 2010 i Stockholm! men det är lite dyrt tycker jag 880kr :( så det får bli något annat? Eller spara? KoRn är på g med ett nytt album ju som släpps nästa år, så hoppas hoppas verkligen att dom gör en tour och kommer till Sverige! Jag skulle DÖ hahaha .. skojar bara. Men håller tummarna!



En bra låt tycker jag
:)


Är inte denna låt vacker fast ändå sorglig?

Bara för att det är jul snart.

Publicerad 2009-12-17 22:18:03 i Allmänt,

Har jag ändrat bakgrunden sen blir det någon tråkig efter jul och nyår.
Ärligt talat så tycker jag inte om.. nej hatar jag snön ibland! När jag vakna imorse var det rena snöstormen, tänkte: WFT? jag ska till tandläkaren ju! Sen slutade det snöa trodde det värsta var över.. Hahaha så fel kan man ha! När jag kom utanför min port så vart det snö överallt så att jag inte kom någon vart, fick dra barnvagnen ända till vägen och jag hade bråttom, för att ''bussen skulle åka snart ju'' men den kom aldrig, stog och vänta i 15 min så som andra personer till sist gav jag upp och fick kämpa mig fram till stationen.
Jävla plogare alltså som bara satt och pratade med varandra istället för att göra något och dom gör värsta sjukt konstiga vägar och lämnar snöhögar överallt! Jag fick dra barnvagnen halva vägen för att komma någonstans som var sjukt jobbigt och tröttsamt. Till slut kom jag fram till stationen och var stressad som fan för att jag var redan försenad till tandläkaren, som tur kom bussen i rätt tid och åkte i rätt tid! För pendeltåg fanns inte. Kom fram vid halv tolv till Haninge C (skulle vara hos tandläkarn 11.25) där Mia och hennes syster Sandra var och skulle passa Isabel medans jag var där.
Sprang som tusan till tandläkaren och som tur var, ändå om jag var 20 min försenad så fick jag komma in :) jag har ju tandställning och det ända dom skulle göra var att byta en kedja som spänner åt min tandställning. Det är inte så långt kvar till dom tar bort den :) är glad för det!

Efter det så mötte jag Mia och hennes kompis, kommer inte ihåg vad hon hette? Hon verkade trevlig ialla fall :) vi gick runt i centrum sedan far vi hem, eller jag drog med Mia hem till sig sen var jag där tills 6 någonting. Sedan drog jag hem.
Nåväl, nu ska jag forsätta skicka bilder på Isabel till Leo. Hoho.. Är sjukt trött också ska nog snart gå och lägga mig också.
Adios och God natt!


Isabel idag, hahaha :)

Silence everywhere.

Publicerad 2009-12-17 01:07:29 i Allmänt,

Det går inte att jämföra, det är för litet.
Kasta mitt krossade hjärta i papperskorgen, jag vill inte ha det.
ansträng dig inte för att ens försöka reparera det.
Det är värdelöst.
Det en gång var oskyldigt fint är nu kladdat med svart, det är fult och äckligt.
Varför ens försöka när allt bara rasar på nytt?
Nu, bara nu.
Skulle det varit lättare då? Då inget hade börjat? Då inget fanns?

- Nej.
Men varför? Jag undrar varför!
Men får inget svar.

Det är tyst.
Bara en tung tystnad överallt.
Hallå?

It's cold and alone outside

Publicerad 2009-12-15 13:48:52 i Allmänt,

Jag vakna nog på fel sida idag, jag har inte lust att göra något och är på dåligt humör, nedstämd och vill bara krypa ner under täcket och sova hela dagen.. Försvinna från allt ett tag.
Jag har inte orkat skriva något på bloggen, varken om vad som hände i helgen eller något annat. Vart tog min glädje vägen? Jag som var så glad över att december skulle bli en bra månad. Jag skulle ju inte vara på sådant här humör. Borde vara glad, otroligt glad för att nästa vecka på onsdag kommer min efterlängtade bror hem! Men jag känner mig fortfarande nedstämd.. Jag vill åka till något soligt och varmt land, få komma bort från kalla, tråkiga, gråa och snöiga Sverige.

Jag har bara lust att skriva nu, skriva som jag gjorde förut .. små dikter, om känslor, om världen. Mina block där jag brukade skriva är borta, har ingen aning om vart dom är. Får ta och börja om från början... Det är väl lika bra?
Ska jag börja ta kreativa foton igen? Det var så länge sen. Jag-saknar-inspiration. Ge tillbaka min ork! Tack.

När allting har försvunnit, vad finns då kvar? Vem kommer lägga till märke att något är borta?
Är det försent att ångra sig? Skaka om mig och få mig att förstå att detta är verkligheten.
Har allting hittills varit onödigt? Vart tog det slut? Varför är det slut?
Nej, ingenting är perfekt. Allting är som det ska, som det alltid har varit.
Fördömda tankar. Varför finns ni?
Bort känslor, bort!

Ho ho, God jul! Nä, bara skoja... Haha

Publicerad 2009-12-09 22:02:10 i Allmänt,

Behövs verkligen lite uppdatering? Men inte idag, är otroligt otroligt trött! Gick upp 7 på morgonen för att vara på södersjukhuset kl 9.45, jag är ju inte van att gå upp så jäkla tidigt så jag har gått runt och varit trött hela dagen. Var ju hos Mia efter läkarbesöket och jag la mig ner i hennes säng, fick bara lust att somna hahaha.. men det gick inte isabel var ju vaken.
Men men .. nu: SOVA!
God Natt!


:)

Guardian Angel

Publicerad 2009-12-04 23:30:04 i Allmänt,

Och så är fredagen slut .. It means that it's saturday tomorrow! Vi ska ut ändå om det är några som har backat ur i sista sekund, blir alltid så när man planerar inte roligt. Varför lovar man och inte håller det man har sagt?
Undrar hur det blir imorgon? Hoppas vi har kul ändå! Vi har ju längtat tills imorgon :)

Drog till Haninge centrum idag men Melissa och Mia, men efter ett tag så gick Melissa till sin kusin.. Hon ville hinna träffa honom innan hon åker tillbaka till Norrköping (på söndag). Vi gick runt lite i haninge, jag hittade ju till slut en topp jag gillade som jag kan ha på mig imorgon. Hittade ett par andra saker men ska nog be om dom till min födelsedag som är på söndag. Jagblirettåräldre. Alltså 21.
Nu är det ju bara 2 veckor kvar tills min bror kommer hem! Fatta hur glad jag blir inombords (alltså typ otroligtstrålandesupermega glad) kan inte fatta att snartsnart så är han här, snart kommer jag få vakna upp på morgonen och veta att han finns där i sitt rum, brevid mitt. Hur overkligt det än känns för mig nu, att det kommer bli en verklighet snart.. 2 år är alldeles för lång tid.

Fick min födelsedags present utav min bror idag, det trilla ner ett avi från posten idag. Hmm.. tänkte jag, sen så fick jag ett leende när jag såg, Sänt Från: Oliver Till: Iris Castillo. När jag kom hem var jag helt slut efter att ha gått i haninge centrum några timmar. Det var 40 min kvar tills dom skulle stänga posten. Jag var trött men gick till Ica ändå för jag var så nyfiken och glad att jag hade fått något från min bror.
Kom hem och öppnade paketet direkt hehe.. Fick Praliner som jag inte har smakat än och en jätte gullig ängel som håller i ett hjärta.
Jag fick tårar i ögonen så sentimental är jag ibland, han betyder så hemsk mycket. Min bror är bäst!


December, 3.

Publicerad 2009-12-03 23:01:41 i Allmänt,

Snart är det lördag, alltså jag är glad :) Nu ska Mia och jag har KUL! Vi ju längtat efter detta i typ en månad? Så överimorgon gäller det!
Melissa kom till Stockholm igår och vi har varit ute och gått, pratat och skrattat... Länge sedan vi sågs. Hon har ju en liten bulle i ugnen hihi, roligt att säga så haha.. På söndag är det min födelsedag och jag fick ett jätte fint armband av Melissa :) med en lite skytt på (mitt stjärntecken) me like!

Nåväl, orkar inte riktigt skriva. Vill bara sova egentligen.. Känner mig otroligt trött, fattar inte varför jag känner mig så hemskt trött hela tiden.
Vad kan man göra åt detta? Känns så otroligt jobbigt särskilt när jag måste ta hand om min dotter! Jag vill ha ork att kunna leka med henne en längre tid, gå upp tidigare, göra mer hushålls sysslor och allt det man ska kuna göra.. men jag har ingen ork, jag är seg hela tiden. Åhh... varför?? :(


Posten!

Publicerad 2009-12-01 14:07:55 i KoЯn,

Vet ni vad som trilla ner i brevlådan för några minuter sedan? Mina fyra KoRn album som jag beställde i fredags? Vet ni hur glad jag blev, jag skrek lite av glädje bara för det när jag öppnade paketet hehe.. Nu väntar jag bara på ett nytt album utav KoRn :) dom ska ju ta ut ett nytt album nästa år. SO exited! Blir så extremt glad när man får höra sådana nyheter.


Är så glad :)

 

 


En till liten KoRn lover? haha! hon tog tag i cd skivan direkt när jag la den på golvet.
Hihi.. Så SÖT!

1a Decemer today!!

Publicerad 2009-12-01 12:58:27 i Allmänt,

Tänkte skriva igår men till slut så började jag att läsa andra bloggar och distraerade mig på annat haha.. typiskt mig hehe..
Imorgon så kommer Melissa hit till Stockholm :) Yaay! Och denna lördag så gäller det, det vi har längtar ett tag nu, vi ska ut! Alltså det känns roligt eftersom man är ju mamma och kan inte gå ut när man vill, någon gång sådär så det blir kul att få gå ut med vänner och känna sig lite fri och få ha kul ändå om jag älskar att vara mamma men ni som inte är föräldrar än kommer väl förstå det när ni själva får barn hehe..

Ja, igår så kände jag mig jätte nervös och lite orolig vet inte vad det beror på känner mig så fortfarande, kanske för att jag har bokade och köpte resan till Madrid igår? Jag åker den 2 januari och stannar där i exakt 10 dagar det är inte så mycket men ändå är lite rädd hur det kommer att gå där, Isabel har ju ändå sina rutiner nu. Vakna vid 6 eller 7 dricka lite välling somna om till 8 eller 9, äta frukost.. etc,etc.. får väl vara ''elak'' nu och säga åt dom att jag är fan Isabels mamma och jag bestämmer över henne, inte dom, att dom ska göra som jag säger och att dom för engångs skull ska lyssna på mig. Men 10 dagar går snabbt, hoppas jag...

NU ÄR DET ÄNTLIGEN December! Alltså fatta: Det är 22 dagar kvar tills min bror kommer hem! Jag är så jävla glad, denna månad kommer han HEM!! :D Är glad men ändå orolig och lite nervös, tänk om han har förändras lite för mycket? 2 år är ändå ganska mycket om man tänker efter. Vi har varit ifrån varandra i 2 hela år.
Jag saknar ju honom, men jag vet att mycket inte kommer vara som förut. Jag var ju barnfri då, nu är jag mamma. Allt är annorlunda.


Hmm.. 2 dagar innan min bror åkte iväg?
Det är sjukt att vi inte har många
bilder där vi är tillsammans. Undrar varför?

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela