iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

The end of January.

Publicerad 2009-01-31 23:55:39 i Allmänt,

Så var denna dag och månad snart över .. Och imorgon är det första dagen på februari, det gör mig mer nervös! Mamma skrämmde mig med vad som hände henne när hon födde oss, min bror och mig. Hennes akuta kejsarsnitt att hon knappt stod ut med smärtan och att hennes sår öppnades flera gånger. JAG VÄGRAR ATT FÖDA PÅ DET SÄTTET!

Det var väl trevligt i KIsta, vi gick bara runt där in och ut i affärerna. Daniella hittade inget .. innan vi åkte hem drog vi in i Ica Melissa skulle handla också, hade inte smakat den där Lokan med smak av Jordgubb med Guava så köpte den, den var god tyckte jag :) jag lider pga vad min barnmorska sa, inga fler sötsaker! Haha .. Hur ska jag klara mig i 8 veckor utan godis och sådant? Nu har jag inte hållt vad jag lovade, köpte M&M's idag .. men nu måste jag hålla mig, för min bebis skull .. Skärpning!
Jag hittade ialla fall kläder jag ville ha, men jag måste spara till bebis sakerna jag måste köpa .. finns så mycket fina kläder :( men bebisen har ingen barnvagn än, inget bärsele, ingen liten badbalja, m.m .. och om mindre än 2 månader kommer bebisen.
Måste hitta min lista med nödvändiga saker som jag skulle köpa.
Aja, God natt! :)

Nothing to do

Publicerad 2009-01-31 16:30:24 i Allmänt,

Det börjar bli mörkt snart, hatar denna mörker .. vill bara ha vår och sommar, ändå om sedan när det blir sommar så klagar jag på värmen och önskar att det vore vår igen haha!

Igår gick jag runt inne i stan själv ett tag efter barnmorske besöket ville vara för mig själv en stund, det känns som att tiden har gått så fort men ändå inte snart är det februari och det är min sista månad! Sen i mars kan bebisen komma när som helst, jag är så otroligt nervös jag pratade med Leo lite om förlossningen, för att han i sin praktik på sjukhuset var med i 2 förlossningar.
Han sa bara sen ''jag vill inte säga så mycket, jag vill inte skrämma dig'' Vad i helvete!? Det skrämmer mig ännu mer.
Vi bråkade igår, men det är bra igen.
Jag köpte bara ett hår serum och en leave in conditioner till mig själv och svart hårfärg till mamma, haha hon måste ju täcka sina gråa hår och jag prioriterar alltid mitt hår, smink skiter jag i men inte håret!
Gick hem ganska fort för att mina ben kändes svullna igen som vanligt och min mage blir bara för tung och jag får ont när jag går oftast, tiden närmar ju sig förlossnings dagen så det är normalt att jag får sådana värkar sa min barnmorska.

Ska väl ringa Melissa snart, hon skulle till Kista med Daniella och ville att jag skulle hänga med mitt humör kanske blir bättre om jag får komma ut. Ibland så saknar jag våra gamla tider, jag var ute varenda helg och hade kul och skrattade skit mycket. Men så tänker jag på min bebis då blir jag glad över att jag snart ska bli mamma .. :)

Varför ska man tycka synd om dig när det är ditt eget fel alltihop?

Publicerad 2009-01-31 16:00:52 i Allmänt,

Ja och? Dom hitta en tumör och du tror att du ska dö snart, är det inte det du alltid ville? . Var det inte det du alltid sa att du helst ville vara? Död. Varför ska man tycka synd om dig då?
Du har levt till liv i misär och hat, varför ska du då försöka dra in alla andra i ditt liv? Du är olycklig. Du är felet men hur mycket livet än straffar dig så kommer du aldrig att förstå. Du säger att det är alla andras fel ..
Jag känner inget medlidande, för det är du själv som har orsakat allt det dåliga i ditt liv. Du har hjärtfel men ändå så äter du mat som inehåller mycket fett och äter extremt mycket sötsaker, varför ska man då tycka synd om dig när du håller på att orsaka din egen död?
Hur mycket jag än vrider och vänder på tankarna så förstår jag inte, du stressar mamma i onödan med allt du gör! Mamma blir orolig i onödan pga ditt skit. Vill du dö så dö ensam utan att dra dit mamma hela tiden hon lider bara mer utav det du gör helt i onödan.
Varför är du så mot henne när det var du som slängde ut henne hemifrån? Du ville skilja dig från henne? Du tog sönder certifikatet ni skrev på när ni gifte er?
När? NÄR kommer du att förstå att det är ditt fel att familjen blev så här? Att det var ditt fel alltihop?

Säg det inte till någon

Publicerad 2009-01-29 22:09:36 i Allmänt,

Så, efter maten så gick jag och hämta boken .. var ändå tvungen att gå in i mitt rum.
Det är en sann historia, det är sådana typer av böcker jag gillar att läsa .. läste 2 utav Paulo Coelho's böcker en gång dom var faktiskt bra, Zahiren och Pilgrimsresan.
Aja, men nu ska mamma ha datorn .. betala räkningar. Är lika bra det ska nog gå och lägga mig snart är hur trött som helst och imorgon ska jag till min barnmorskan.
God natt!

Boken jag köpte:

Verkar bra dom första sidorna jag läste utav den.

Jeudi afternoon & night

Publicerad 2009-01-29 21:21:43 i ,

Nu är jag hemma från stan igen :) gick bra och det var mycket trevligt bara att jag fick lite värkar och ont i livmodern när jag gick, imorgon får jag ialla fall inte vila ska till södersjukhuset. Hoppas hoppas bussen går då, jag kommer dö innan jag kommer upp till sjukhuset .. jävla trappor upp alltså! Varför ska Södersjukhuset ligga där uppe för?

Träffade Melissa och Daniella today, vi gick runt lite inne i stan .. och jag hittade klackskorna jag ville ha i H&M framför Åhléns. Köpte en bok också, vill ha något att läsa och göra dom dagarna jag är hemma och vilar :) kommer bara inte ihåg vad den heter orkar inte gå till mitt rum och ta ut den från väskan, det gör ont att gå nu. Visar det senare ..
Och lim skulle jag också ha för att göra mitt egna lilla alla hjärtans dag kort till Leo, hoppas den är bra kostade 32:- på Åhléns och är från Panduro.
Innan vi åkte hem så gick vi in på Wayne's Coffee och jag beställde en fruktsmoothie 'Mango&Hallon' skit god! Jag var så hemskt sugen på frukt, något nyttigt. Hehe ..

Nåväl, ska äta nu
Ciao så länge!


Glömde att lägga upp bilden förut, dom ser ljus blåa ut på bilden. Men dom är mörkare .. Hittade fortfarande inte blusen jag ville ha, eller hittade den men inte storlek 38 :( hängde bara 3 kvar i stora storlekar.

Aj! Nej! Aj!

Publicerad 2009-01-29 13:26:07 i Allmänt,

Jag kanske borde skynda mig snart, ska gå ut .. men jag orkar inte egentligen eller jag har ONT!. Var helt på gå-ut humör igår, men jag vakna med världens värk i livmodern och musklerna där var nog säkert att jag tvinga mig gå utan att vila förens vi drog till donken och åt lite senare vid 7 tiden.
Det gör ont, när jag vakna så fick jag för mig att jag kommer inte klara av att föda!!! Jag kunde inte tänka på hur jävligt ONT det kommer att göra, hur kommer smärtan att vara? Ju mer dagarna går så blir jag mer nervös inför förlossningen, bebisen rör på sig än där inne och sparkar till då och då, det glädjer mig.
Men SNÄLLA Hjälp! Jag vill att bebisen ska födas men ändå inte, jag skojar med att jag kommer trycka ihop benen och be den att INTE komma ut, men snart så kommer det hända på riktigt!
Detta är smärta som är unknown for me, jag kan slå mig någonstans, ramla och blöda och jag brukar oftast skita i den smärtan ändå om jag är diabetiker och borde inte göra det eftersom jag kan få någon allvarlig infektion och det kan leda till värre konsekvenser men sådan är jag. Men kommer jag klara av att föda? Jag är rädd, nej otroligt SKITrädd!

I just can't imagen what the pain would be like.

I didn't write anything

Publicerad 2009-01-29 12:45:26 i Allmänt,

God Morgon! :)
Jag skrev nada igår, pga att jag kom hem lite sent från stan med Heidy. Det var kul, hon köpte presenter till sin pojkvän till alla hjärtans-dag passade på att köpa något till Leo också :) fast det blev något litet eftersom jag inte kan köpa något stort och skicka det till Spanien det blir lite för dyrt då?
Det blev en liten miranda nalle, metoyou nalle, tatty teddy nalle .. vet inte vad dom heter egentligen som sitter på ett hjärta med rosor i handen. Kanske lite nördigt men den var så gullig, köpte eget material också för att göra ett eget kort .. hittade inget jag tyckte om, allt står på svenska! Leo kan ju bara spanska och lite engelska .. några små små ord på svenska.
Kollade dock inte inne på Åhlens, kanske fanns något där? Men well well, det är nog bättre att göra ett eget kort det blir mer speciellt då.

Sen köpte jag något till mig själv, en väska och 4 par örhängen. Letade efter en tröja jag hade sett på H&M, men jag orkade inte leta överallt så jag gav upp efter ett litet tag jag hade fått så ont i livmodern och ryggen av tyngden. Bebisen är tung nu tycker jag .. Ville ha ett par blåa klackskor som jag hade sett också, men det är sjukt att dom var nästan slut. Det fanns massa beige och svarta i samma modell, men inte blåa. Svarta skor tar alltid slut tycker jag!!
Men inte nu för tiden verkar det som, börjar folk tröttna på svart eller? Haha .. Fast jag gick egentligen bara in i en H&M, jag var hungirg efteråt så jag sket i att leta.


Då var denna dag över snart

Publicerad 2009-01-27 23:17:20 i Allmänt,

Har tråkigt, vill sova men ändå inte .. fick ialla fall vila en stund innan jag fick en liten energi kick och lagade mat, pasta med tomatsås hällde i riven morot och oliver.
Jag är inte från italien men jag föredrar italiensk mat över latinamerikans haha italiensk mat som pasta, pizza och så är supergott!
Det var alltid kul att få pröva något nytt där Leo jobbade förut som servitör, i en italiensk restaurang.
Hans fd chef är från Argentina men hade bott i flera flera år i italien, där han lärde sig laga italiensk mat. Hans fd chef var alltid så snäll mot mig, han skämtade alltid ändå om jag inte alltid förstod vad han sa, hans mumlande spanska med argetinsk dialekt är lite svår att förstå ibland haha! I början trodde han att jag inte kunde spanska överhuvudtaget. Än idag kan jag inte flytande spanska, har svårt för massa ord och så men Leo hjälper mig alltid när jag säger något fel eller så får han gissa sig fram till vilket ord jag menar.
Det sjuka var att han aldrig sa något till Leo att jag inte fick följa med, ibland så frågade han efter mig när jag inte följde med. Jag fick mat ialla fall ändå om jag inte jobbade där ..  dom frågade alltid vad jag skulle äta, kändes dock lite konstigt ibland.
Well well nog med det. Ska kolla på tv en stund innan jag går och lägger mig.
Arrividerci & buenas noches!

Jag får vila ialla fall

Publicerad 2009-01-27 17:20:51 i Bilder på mig,

Heidy och hennes mamma handlar fortfarande så vi bestämde att vi skulle ta det imorgon, först är jag trött .. sen är det väl kallt ute och jag orkar inte gå ut och gå i det kalla vädret.
Men det blir bra, jag får vila ialla fall .. blev nog lite för mycket när jag åkte hela vägen till Akalla till Michelle's igår.

Okej, skulle inte vara ett problem alls om jag inte hade varit gravid och fått slippa denna tunga mage. Jag menar inte att jag ångrar min val att behålla bebisen, men magen och ryggen står jag inte ut med längre!! Och att vänta tills bebisen föds i 9 månader gör mig galen, jag längtar .. bebiskläderna ligger bara där och väntar tills bebisen kan börja använda dom :) ahh!


Uppförbacke (det kanske inte ser ut så) Leo skrattade åt mig den dagen bara för att det gjorde så ont i ryggen och jag såg ''rolig'' ut enligt honom när jag försökte ta mig upp utan hans hjälp, så han tog en bild på mig.
Det som lyser är ett reflex spöke jag köpte för flera år sedan i Mique som fanns i Farsta C.


Heidy -

Publicerad 2009-01-27 16:43:37 i Allmänt,

Nu är det som så att jag inte gjort ett dugg idag, sov till kl 2 på eftermiddagen ungefär .. jag var trött, för trött.
Åt en sen frukost, omelet och vatten hahaha .. jag har svårt att dricka sojamjölk så sent. Pratade med Leo i 40 min och nu sitter jag här .. skulle ha åkt in till stan med Heidy men hon och sin mamma skulle handla :) men det är okej jag hade ändå inte haft någon lust att åka in till stan, men vi ska ialla fall göra något .. väntar bara tills hon kommer hem igen.

Hon bor på samma gata som jag gör, ungefär 3 lägenheter nedåt .. på något konstigt sätt har vi alltid bott nära varandra haha! Vi bodde 3 min ifrån varandra när vi bodde i radhusen längre upp, så det var perfekt när vi skulle till skolan, gå ut med hundarna och så :) och nu så bor hennes mamma nära, så när hon är på besök så är hon i närheten höhö!

Kommer ihåg en halv rolig sak, vi bråkade i 7:an (minns inte varför) men jag blev skit förbannad på henne och en annan av mina fd kompisar som var brevid mig sa att jag skulle slå henne, varför men jag vet inte? Jag och Heidy skrattar till det idag, men jag slog henne med min biologi bok i skallen haha! Fast hon var bara sur i 1 dag, vi förlät alltid varandra snabbt.
Minns när hon bad om mitt lilla trähus vi gjorde i träslöjden i 7:an också, den hade tagit mig 5 lektioner att göra .. men jag blev inte nöjd med den så jag tänkte slänga den bara för att jag hade målat den först gul (den ända färgen som fanns kvar, typiskt skulle dom andra färgerna ta slut) sen nästa lektion vi hade fanns alla färgerna igen, så målade den grön. Usch nej! sedan röd .. det var ju helt förstörd. Jag fattade inte att hon ville ha den? Hahahaha .. vad som hände med mitt lilla trähus vet jag inte.
Åh vad jag kan sakna dom tiderna ibland, jag har inte kontakt med alla mina kompisar då .. några av dom valde att gå ''fel'' väg, så jag föredrog att inte ha kontakt med dom.
men well well .. life's like that!

Hemma hos Michelle

Publicerad 2009-01-26 19:29:18 i Allmänt,

Jag har inte uppdaterat för att jag är hos Michelle och hennes man, dom bor tillsammans i en lägenhet i Akalla.  Det är väl fint i deras lägenhet bara att det är för varmt här inne. Men det ialla fall bättre än ingenting ...
Johan, Michelle's unge ser smalare ut fast det är för att han har varit magsjuk och spytt, stackars unge.
Känner mig trött ska snart hem, det är väl säkert kallare ute än vad det var när jag kom hit. Haha, om jag skrivit fel så är det för att jag ser lite suddigt pga tröttheten, vaknade 7 idag .. tur att jag inte har en läkar tid imorgon. Kan ta sovmorgon like always, men jag måste ut också ..
Heidy är hemma i Stockholm :) så henne måste jag träffa innan hon åker hem igen tills sin pojkvän i Falkenberg. Fan det känns som länge sen jag såg henne, ändå om det var i december, I think?

Well well .. ska nog börja ta mig hemåt. Skriver senare när jag är hemma
Ciao så länge!

Innocent Bystander

Publicerad 2009-01-25 22:58:34 i Allmänt,

Blev tvungen bara .. har haft denna låt i hjärnan halva dagen :) riktigt bra låt.
Men vilken KoRn låt tycker jag inte om? Haha!



Men nu gott folk, läggdags ..
God Natt!

Seg dag

Publicerad 2009-01-25 22:39:34 i Allmänt,

Trött som jag känner mig så ska jag gå och lägga mig nu, eller snart ..
Har bara varit en seg dag, har inte gjort ett dugg bara vilat och käkat lite Kina puffar men choklad haha! blev sugen på det så var tvungen att köpa det. Damn cravings! dom kan vara i dagar ibland när jag skiter i dom och äter andra saker ..

Jag orkar verkligen inte gå upp så tidigt imorgon för läkarbesöket kl 9 på morgonen, fan idiotiska tider. Jag känner mig helt slut nu. Men jag har fortfarande inte skrivit klart mailet till min bror, han läser dom imorgon så måste skriva skriva skriva.

Jag vill ha fint väder imorgon, synd att det inte blir så .. när, När, NÄR kommer våren komma? Solen som skiner, människor på bättre humör, vår kännslor. Åh längtar .. Då kommer jag ha en bebis vid min sida, min kära bebis som jag längtar efter att få hålla i famnen. En mamma och sitt älskade barn .. kan det bli bättre?
God natt! :)

213 days so far, 61 days to go ..

Publicerad 2009-01-25 14:56:32 i Bilder på mig,

Fortfarande skit tråkigt väder utanför, det är rena isbanan utanför där jag bor .. jävla väder och is + dimman.

Enligt graviditets veckan jag är i just nu så har jag varit gravid i 213 dagar och tills beräknat datum så är det 61 dagar kvar. 2 månader kvar!! Jag blir bara mer nervös och rädd när jag tänker på det, jag vågar inte ens kolla på förlossnings dokumentärer. Hjälp!
Det är ialla fall skönt att min förlossning kommer att vara i Södersjukhuset, frågade och dom sa att det var ju självklart eftersom min journal ligger där och dom tar hand om mig. Har haft bra läkare, sjuksköterskor som tar hand om mig plus min barnmorska som är hur trevlig som helst och verkligen bryr sig och gör ett bra arbete :)

Åh vad jag längtar, ändå om min barnmorska sa att det gjorde ''jävligt ont'' att föda. Michelle har också sagt att det gör jävligt ont, hon trodde att hon skulle dö av smärtan när Johan föddes.
Jag ska klara av det! Jag ska inte ge upp, vägrar göra kejsarsnitt! Mamma födde oss, min bror och mig på så sätt, hon sa att hon inte stog ut med smärtan efteråt. Hon har ett fult ärr också .. det räcker med mina bristningar på magen tycker jag.


Min gravida mage, vecka 31.

Untitled

Publicerad 2009-01-24 18:13:01 i ,

Visar min nya lampa jag köpte igår bara för att jag har tråkigt, ont i ena ögat och ont i axlarna. Jag blir inte på bättre humör, skulle nog bli det om jag fick en resa till Madrid till nästa vecka då Leo är ledig från universitetet.
Allt förändras så snabbt, kommer ihåg då jag var 14 år och gick ut på första dejten med Leo .. det pirrade i magen och jag var hur glad som helst det dröjde inte länge (3månader) innan vi blev tillsammans, hur kunde tiden gå så snabbt då och inte nu?



Studentbilden på min bror och ultraljudsbilderna från förra året och min nya lampa.

Hemska dagar

Publicerad 2009-01-24 17:34:13 i Allmänt,

Varför ska tråkiga och fula dagar vara så hemska? Varför ska det ens regna denna dag?
När jag vaknade så trodde jag ärligt att klockan var 9 på morgonen eller så .. men nej, klockan var nästan 12. Jag kände mig redan något deppig då, men det blev värre sen när jag försökte ringa Leo några gånger och han inte svarade :( jag behövde prata med honom! Efter att jag hade ätit en sen frukost så, gick jag och la mig igen .. ville inte vara uppe, kände mig skit trött.
Åh vad jag önskar att det blir vår snart! Leo ringde så fort jag vaknade igen, läste han mina tankar eller? och när jag svarade kunde jag inte låta bli att gråta hade ju mått dåligt på morgonen. Jävla graviditets hormoner!!

2 månader, 2 månader kvar ... jag har blandade känslor, jag är rädd. Rädd att allt ska gå åt helvete, rädd att jag och Leo ska glida isär om vi får för mycket problem i framtiden, rädd för förlossningen. Men åhhh snälla, varför?
Är det därför jag drömmer så hemska drömmar om kvällarna? Jag har bara lust att gömma mig och fly från världen.

Jag som var så glad över allt igår ..

KoRn

Publicerad 2009-01-24 00:44:32 i KoЯn,

Jag hittade några videoinspelningar på KoRn's konsert jag var på förra året i februari, men dom var inspelade med min lilla skit mobil jag hade sony ericsson k310i .. så det var skit dålig kvalitet.
Fan vad jag älskade känslan att vara där, stå på samma mark som Jonathan Davis .. höra honom sjunga, höra KoRn's låtar. Jag vill till en till av deras konserter igen!!! Sjunga och skrika så högt så att man tappar rösten som förra året min hals gjorde hur ont som helst och mina öron, jag hörde knappt mina kompisar efter konserten när vi snacka om hur underbart, fantastiskt det var! Jag kunde inte förklara med ord vad jag kände .. Jag blev så jävla ledsen när konserten tog slut.

Den 4:e Februari 2008 var nog en av mina lyckligaste dagar. Skulle ha varit på Korn's konsert i Madrid när dom hade tagit ut sitt förra album ''See You On The Other Side'' men jävla pass skit, allt gick åt helvete och jag som hade flygbiljetten och allt .. Leo hade köpt biljetterna till konserten. Fan fan fan!
Jag längtar tills dom tar ut ett annat album, jag har inte hört något från KoRn på länge efter att Jonathan Davis gjorde ''The Alone I Play Tour'' vet bara att James ''Munky'' Shaffer gjorde ett projekt .. Albumet: ''Fear and the Nervous System'' förra året.
Mitt sista inlägg för ikväll, God natt!


Jag ville så gärna på denna tour, det gick bara inte :(

Nöjd

Publicerad 2009-01-23 21:34:06 i Allmänt,

Nu är jag hemma i alla fall, jobbigt blev det .. min mage känns alltid tung när jag går och mina fötter gör ont när jag har gått i en halv timme bara! Blev nöjd med min nya bordslampan jag köpte :) en grön liten lampa.
Blev besviken när vi kom fram till Babyproffsen och barnvagnen jag var intresserad av inte var som jag trodde, det var för tung och klumpig. Äh Fan! Hur i helvete ska jag göra?
Det börjar bli bråttom känns det som att bestäma mig vilken barnvagn jag ska köpa, annars får jag klara mig med en bärsele medans haha!
Får ta och leta igen då och ringa Jenny som vet om barnvagnar.
Jag är hungrig, ska snart äta .. det blir kött á la Leo hahaha! Ett speciellt sätt han gör köttet på som blir skit gott som han lärde mig och jag visade mamma hur han gjorde, orkade inte laga mat denna gång.

Segt det går

Publicerad 2009-01-23 13:44:24 i Allmänt,

Fan va sega vi är på att komma iväg, känns som man har en miljon saker att göra hemma.
Fick en liten energi kick så började städa mitt rum, fast sen kom jag på att jag ville kolla busstidtabellerna till länna så satte mig här haha!
Mamma städar det där lilla rummet man kan hänga kläder och lägga skor i. Vi har säkert mer än 100 par skor tillsammans, helt overkligt haha! Jag orkar inte alltid lägga tillbaks mina högklackade i ordning så det var a mess in there plus att mamma skor inte heller var så ordande :)

Nu ska jag fortsätta städa, sen in i duschen.
Adios :)

Glas svamp

Publicerad 2009-01-23 02:58:57 i Allmänt,

Imorgon åker jag och mamma till Länna, Babyproffsen .. för att kolla på en barnvagn som jag såg på Vi föräldrar tidningen dom skickade i början på denna vecka? tror jag.
Sen måste jag köpa en ny bordslampa, min gamla bordslampa som var i mitt rum funkar inte längre :( den var fin, det var en liten vit glas svamp. Bytte glödlampa men det funkade inte .. min lilla glas svamp luktade bränt. Haha!

Hittade något gulligt på pampers.se installerade filen :) det är en liten runta som kommer fram i skrivbordet på hur lång tid man har varit gravid, sen står det vad som händer vecka för vecka. Voila! för dom som är gravida och vill ladda ner den :) PregnancyWidget.
Enligt den så har jag varit gravid i 211 dagar. Nu ska jag ialla fall gå och lägga mig, bebisen sparkar för mycket.
God natt!


7 månader

Publicerad 2009-01-22 22:57:48 i Bilder på mig,

Jag längtar bara tills dagen bebisen föds, 9 månaders väntan är en lång tid.
Hoppas den dagen mitt barn föds kommer snart.
Jag längtar så.




Hej!

Publicerad 2009-01-22 20:45:22 i Allmänt,

Var och hämta paketet från posten, det tog ett tag att komma hem igen .. eller fram och tillbaka. Jag har svårt att gå snabbt och det gör ONT när jag går, magen känns hur tung som helst ibland eller .. oftast.
Sen gick jag ju förbi mataffären hade lust att äta kanelbullar :) så köpte gifflar och lite choklad. Ska äta först sedan äta det jag köpte, nu orkar jag inte bry mig om vikten och allt annat, jag är ju gravid.
Jag har ändå alltid ätit vad jag vill, när jag är i spanien så brukar jag och Leo äta på massa olika ställen, som: VIPS, Friday's, Subway, Pizza Hut, Vitamina (tror jag att det heter), Pollo Campero .. m.m och sedan gratis mat från italienska restaurangen Piccolina, Leo jobbade på förut hehe hans chef var alltid schysst mot mig fick också välja vad jag ville ..

Blev glad när jag öppnade paketet, fick en fleecefilt och ettt gosedjur till min bebis :) som gåva eftersom jag är ny prenumerant på Vi Föräldrar. Ah, min pappa skrev in mig på det .. han tycker säkert att jag inte kommer att klara av att vara mamma, men det skiter jag i .. jag vet att jag kommer att bli en bättre förälder än vad han var mot oss (min bror och mig)!

Nu ska jag äta ialla fall är hungrig igen. :)
Adios


En ljusblå fleecefilt med en mini-elefant och en kanin ..

Undrar vad det är?

Publicerad 2009-01-22 15:19:10 i Allmänt,

Jag låg och tänkte på tusen saker igår, så la mig inte förens 4 på morgonen. Haha ! Ville bara att Leo skulle vara vid min sida, jag somnar alltid snabbt när han är där vid min sida.
Jag var otroligt trött på morgonen så somna om igen och vakna vid ett tiden, det är ju inte rättvist mot min bebis i magen. Blev tvungen att äta lunch istället för frukost .. första gången jag gör så :) haha!

Tänkte hoppa in i duschen snart för att gå till posten, fick något av Vi Föräldrar som jag måste hämta ut, har ingen aning om vad det är? Orkar inte gå ut i detta väder egentligen! Varför måste det snöa? Let's go to Australia där det är sommar :) YAY! Det är ungerfär 27 grader varmt i Perth där min släkt bor, jag vill dit med Leo och Oliver!
Var där år 2003 med mamma i 6 månader, mina föräldrar hade planer på att flytta till Australien det är ju fan andra sidan jordklotet!! That's insane!

Nä nu ska jag börja röra på mig.
Ciao!

True story

Publicerad 2009-01-22 01:47:17 i Allmänt,

Historien bakom min pappas ''tragiska liv'':

  • Han blev utslängd hem ifrån när han var 8 år, enligt honom.
  • Han flyttade till Mexico och sedan till USA, ska man tro honom?
  • Hans familj behandlade honom illa, hur behandlade han dom tillbaka?
  • En av hans släkt han bodde hos en tag misshandlade honom
  • Hans liv gjorde honom till den han är idag.
Enligt honom så gick han igenom mycket, och halva hans liv som han har berättat tror jag fan inte på. Han säger att han hatar sin familj efter allt som dom gjorde och vägrar att förlåta dom ändå om det har gått mer än 20 år sedan allt det där hände. Och han hatar sin mamma så mycket att han vill att hon ska dö .. Han är olycklig, han lever med hat och agg i sitt hjärta och hatar allt flera runt omkring sig, det har förstört honom som person. Hans begär efter att manipulera och kontrollera oss blir allt större men han kommer aldrig lyckas manipulera mig eller kontrollera mig, t.o.m Leo står inte ut med honom.

Jag menar vad fan, som om inte han slängde ut mig 2 gånger hem ifrån första gången 1 dag innan jag fyllde 18, jag flyttade till min kusin i 2 veckor, sedan bodde jag i 4 månader hos Leo och hans familj, sedan åkte jag ''hem'', och sedan blev jag skickad till min moster i Schweiz i 2 månader, sedan ''hem'' igen till min brors student, men då var det inte nog med att slänga ut mig bara utan han slängde ut min mamma också. Första gången tog han en del av mina saker och hotade mig att om jag inte stack så skulle han slänga ut allt genom fönstret, som om inte han misshandlade både mig och min bror när vi var små, sista gången han slog mig var jag 15. Men han lyfte upp handen och tänkte slå mig när jag var 17 då fick jag nog! Jag ringde polisen och berättade allt. Men efter år av problem orkade jag verkligen inte anmäla honom. Hemma var det alltid världs krig, jag hatade mitt hem, det var mitt fängelse, min mardröm. När mamma var borta så blev det tre gånger värre! Hur kunde hon vara gift med någon som han?
Enligt honom var jag likadan som hans familj, lika förjävlig. Vad skulle jag göra? Acceptera och stå ut med att han misshandlade mig både fysiskt och psykiskt? Fan heller!

Jag rymde hem ifrån min första gång när jag var 13 för att jag inte orkade med honom, jag slutade prata med min pappa när jag var 15, men så fort han ville kontrollera mig så exploderade han och då började helvetet. Ändå så ville han att jag skulle förlåta honom, gå vidare och glömma allt. Hur kan man glömma något sådant bara sådär? Jag kan än idag inte se honom in i ögonen och inte ens lita på honom. Hur kan någon som vägrar vilja ändra hur han är, få tillit?
Det jag har berättat är inte ens hälften av vad både jag och min bror har gått igenom. Min bror hatar inte pappa .. men han tycker han är konstig.
Vi fick aldrig göra misstag hemma, för då var det kört.

Varför jag berättar detta? De är inte synd om mig mitt liv går vidare, jag vill bara påminna mig själv att aldrig bli som min pappa med mina barn, särskilt nu när mitt första barn är på väg. Man slår inte sina barn, man gör inte det som man själv upplevde som barn. Man trakasserar inte sina barn och får dom att tro att man är inte är värd något och att ens liv är skit, att man inte har rätt att leva. Man får inte dom att må sämre än dom redan gör, när sina barn lider av depression.
Jag vill sätta stopp för denna kedje situation som har upprepat sig, på min pappas sida av familjen.
Jag vill inte leva med hat och situationer som gör att föräldrarna skiljer sig till slut som pappa, min faster, min andra faster, min farbror har gjort pga detta.
Ni lever i Sverige för fan där det finns lagar om misshandel, det är inte latinamerika vi lever i där det är ''okej'' att föräldrar slår sina barn som del av uppfostran. Det är INTE ALLS OKEJ!! Kolla hur era barn blir i El Salvador t.ex där mina föräldrar är ifrån, gäng som slår människor till döds. Var får dom sådant ifrån? Jo, från föräldrarna. Personer fyllda med problem inombords, med hat som gör sådant som är hemskt.

Många föräldrar vet inte konsekvenserna av vad dom gör, när dom behandlar sina barn illa. Dom inser inte att det är fel det dom gör, att deras barn blir som dom blir med åren pga förälderns handlingar. Det är dom som uppfostrar barnen, det är deras ansvar! Ens barn är inte djur, inte ens djur ska man misshandla. Barn förstår om man har tålamod att kommunicera med dom. Hur stor är inte antalet barn i världen som blir så pass misshandlade att dom dör av skadorna? Ska man verkligen låta det gå så långt? Barn vågar inte anmäla pga konsekvenserna ibland. Poliser tar inte barn på allvar oftast heller. Det är synd att världen låter sådant hända! Barn har också rättigheter inte bara vuxna tänk att det finns fall där det sitter ett oskyldigt litet barn hos polisen och berättar vad som händer hemma, polisen skickar hem dom, föräldern blir arg och agressiv och dödar barnet pga sin ilska och många slag.
Det är inte bara barn som går igenom detta, gifta par som slår varandra till döds, grannar, ungdomar. Hur långt ska detta gå egentligen?

Tänk på: Man slår inte barn, man misshandlar dom inte psykiskt eller fysiskt, man skriker inte åt sina barn för det minsta lilla, barn gör misstag! De är bara barn, man förklarar för dom vad som är fel och rätt. Varför skaffa barn om man inte kan vara en bra förälder?
Ett barn behöver kärlek, förståelse och tålamod.

Cravings

Publicerad 2009-01-21 20:39:37 i Allmänt,

Det här är helt sjukt! Trodde det bara var i början jag skulle känna massa begär efter mat, godis och sådant .. men nu börjar det bli så IGEN! I början ville jag bara ha chips, mat från subway och annat sen gick det bort och jag åt normalt igen, men nu nu varför just nu?
Ska skynda mig nu innan dom stänger mataffären hehe .. :)

Matlagning

Publicerad 2009-01-21 20:21:31 i Allmänt,

Lagade köttfärssås med pasta :)
Kötfärssåsen som jag gjorde smakade lite konstig, det var nog för att jag råka hälla i för mycket Basilika .. Jag brukar ju göra egen tomatsås när jag orkar då hehe, och då hände detta! Den blev lite stark tyckte jag, varför? Det vet jag inte hade inte i stark chili eller något så det var rätt konstigt. Fast mamma tyckte om kötfärssåsen och tog lite till .. är det bara för att mina smaklökar är konstiga nu när jag är gravid? Men det är mycket mat som jag tycker smakar konstigt, och dom andra tycker inte det. Som när Leo var här för 2 veckor nästan, så gjorde jag chili con carne och tyckte den var stark medans mamma och Leo inte tyckte det. Vad fan? tänkte jag.

Så fort jag får pengar ska jag köpa ett par klackskor från H&M! Åh, jag fastna för dom när jag såg dom på H&M's hemsida. Undrar om dom finns på H&M inne i stan? Annars får jag beställa dom på deras hemsida :) Såg lite annat jag också gillade. Varför ska min mage kännas så tung och benet göra så ont när jag går!?
Frustrerande, frustrerande .. Hahaha!

YAY eller Åh Nej!?

Publicerad 2009-01-21 16:46:46 i Allmänt,

Jag klarar snart inte av min trötthet!! Vill bara sova hela tiden, kommer aldrig få något gjort på så sätt .. hade lovat mig själv att åka till sjukhuset för att dom ska skriva på mitt högkosnadskort men jag kommer inte upp på morgonen och orkar inte heller.
Jag behöver också leta efter flera ställen där dom säljer barnvagnar, någon som har tips? Jag känner mig både glad och stressad att mars närmar sig allt mera, men jag har så mycket jag måste köpa till min bebis. Åhhh! Panik, hjälp!

Något roligt hände idag när jag skulle göra ett ärende i Handen. Jag gick förbi en busshållplats och där stod en man som kollade på mig, när jag kom nära så sa han till mig ''Oj, det där verkar tungt'' .. inom mig ville jag skratta och säga ''Ja, verkligen!'', men jag fick fram ett leende och sa ''Haha, ja'' han menade ju min mage, sedan tänkte jag ''ser man verkligen så mycket att jag är gravid?''

Såg ett par sandaler igår från French Connection som jag bara tyckte om så himla mycket!! Dom påminner mig om ett par som min kusin i Australien hade som jag fick låna hon tyckte att jag passade i dom :) Vill verkligen ha dom .. ska kolla om Michelle orkar åka in till stan med mig och kolla, hennes kusins barnvagn blev snodd hon hade ju bara fått låna den eftersom dom skulle reparera hennes barnvagn (bromsen hade gått sönder) och hennes son kan bli lite jobbig när han vägrar vilja gå och så .. får ta och ringa henne.
Nä, nu måste jag laga mat .. är hungrig och bebisen behöver nog näring.
Ciao

HALLÅ!

Publicerad 2009-01-20 17:02:35 i Bilder på mig,

Ärligt talat så tycker jag att min mage har växt ganska mycket sedan förra veckan. Växer bebisen så snabbt!?
Snart är det ju 9 veckor, alltså 9 VECKOR kvar!! Jag kan ärligt talat inte tro det .. från juli 2008 då jag gjorde ett test och fick världens chock eftersom testet visade positivt ändå om jag var 99% säker på att det skulle visa negativt så är januari månad snart slut och jag blir mamma om 2 månader!! It's more than amazing!!

Jag kan inte tro att jag snart får hålla min bebis i min famn som har utvecklats från en pytteliten klump till en jobbig liten bebis :) haha! den sparkar och rör så otroligt mycket, ibland så mycket att jag får ont när jag antingen går eller ligger ner.

Mardi 20/1

Publicerad 2009-01-20 16:41:05 i Allmänt,

Vilken jobbig dag det blev idag!
Vaknade vid 07 för att jag var super kissnödig, sen så la jag mig igen och vakna av alarmet 08.45 orkade inte gå upp så jag tänkte sova en liten stund till ändå om jag skulle vara i Södersjukhuset kl 11 .. jag var så jävla trött att jag sov till 09.30 nästan! Jag fick skynda mig så fort jag kunde, kan inte springa eller något pga min smärta som jag ser rejält konstig ut när jag går.
Innan jag åkte så gjorde jag några mackor eftersom jag inte hann äta frukost hemma. Åt ialla fall lungt på tåget :)
När jag kom fram till södra station så väntade jag på bussen, jag kan knappt gå upp för trappor längre och trapporna upp till SÖS dom verkar aldrig ta slut när man går upp.
Kom lite försent pga att jag är så långsam nu, det gör jävligt ont när jag går lite fort och magen känns tyngre då.

Inne på specialist mödravården, fick jag veta att min barnmorska var sjuk! :( så jag fick en annan barnmorska för denna gång, hon var väl sådär. Ska inte klaga .. men jag saknade min barnmorska hon gör ett bra jobb som barnmorska. Det är inte alltid man får bra vård, det finns människor inom vården som verkar ogilla sitt jobb och är otrevliga mot sina patienter. Särskilt psykologer!
Dom senaste gångerna jag varit hos min barnmorska + denna gång så lyssnar dom alltid på bebisens hjärta. Det är underbart att få höra bebisens hjärta, att den slår som den ska, varje gång så vill jag nästan gråta av lycka!

Jag ångrar inte en sekund att jag behöll barnet, ursäkta att jag säger det så här men nu när jag har öppnat ögonen .. så ser jag ungdomar som förstör sina liv ändå om dom tror att just då, deras nutid att dom bara ''lever livet'', dom röker, dricker sig fulla så att dom däckar vart som helst eller ännu värre gör misstag som dom ångrar senare i livet, som dom nästa dag vaknar och är så fulla av ångest att det leder till depression. Vad får man för nytta av det? Hur långt ska dom egentligen gå för att inse att det är fel? Att allt det där är helt onödigt? Att det inte ens är så kul som dom trodde?
Jag har inte fel, jag har insett att dricka varje gång man ska på fest är onödigt man kan ha roligt UTAN alkohol. Jag är 20år och inte äldre men jag vet att det bara är så ... ändå om andra tycker att jag har fel.

Gravid vecka 30.

Publicerad 2009-01-20 16:15:32 i Allmänt,

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar
proportionerna likna ett nyfött barn.
Hjärnan växer och veckar ihop sig
mer och mer. För förstföderskor
fixeras barnet ofta tidigare än för de
som fött ett eller flera barn, då barnet
kan röra sig ända till slutet. Nu är det
trångt därinne, men barnet kan
fortfarande slå kullerbyttor och röra
sig ganska fritt. Många mammor
säger att om barnet rörde sig mycket
i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.



(http://www.vardguiden.se/templates/PregCalendar.aspx?c=3292&selectedTabIndex=2)

Förvirrad

Publicerad 2009-01-19 17:45:45 i Allmänt,

Jag är lite förvirrad?
Går man in på vårdguidens graviditetskalender och klickar på Beräknad Födelse, bebisen är beräknad den 28 mars så står det enligt vårdguiden att jag är gravid i vecka 31. Klickar jag på Menstruation och skriver in första dagen i min sista mens så ska jag vara gravid i vecka 32. Det är sjukt!
Måste fråga min barnmorska om jag verkligen är gravid i vecka 30 som jag borde vara.

Varför blir det alltid så?

Publicerad 2009-01-19 17:04:57 i Allmänt,

Kom hem för 1 timme sen, tror jag? Känner mig otroligt trött och min mage känns som vanligt tung ..
Det gick bra på den där verksamheten för unga föräldrar, fast idag fanns det ingen bara dom som jobbar där  ..kanske för att det är måndag? Jag skulle bara dit för att se hur det såg ut, få lite information och så. Så jag ska dit på onsdag kanske och pröva ett tag och se om jag trivs där.
Gick sedan till Haninge C, jag visste att detta skulle hända så fort jag ser något jag tycker om så köper jag det. Måste måste verkligen spara pengar bebisen föds om 2 månader! och jag har bara köpt hälften av det jag verkligen behöver.
Det blev en randig grå tröja till mig från Bik Bok och två klädes plagg till min bebis :) pyjamas och ett par jeans sen var det nog och jag fick tvinga mig hem så att jag inte köpte fler grejer, gick först till donken och köpte en meny för att ta med (orkade inte vara där i haninge C längre) ville bara hem, äta och sedan vila.
Det kanske låter lite tjatigt om att jag nästan alltid är i Haninge C när jag behöver något, men jag orkar verkligen inte åka in till stan längre, jag klarar inte av det så här gravid i 7:e månaden. Annars åker jag alltid in till stan när jag ska köpa något. Haninge C är inte det första stället jag åkte till förut.

Jag vet inte om det är normalt, men jag får helt plötsligt värkar som gör ont sedan försvinner dom. Okej, om bebisen föds nu men jag är ändå rädd det är 10 veckor kvar, tänk om bebisen inte skulle klarar av livet utanför? Jag skulle dö om något hände min lilla bebis. Jag känner mig så lycklig över mitt lilla barn som finns i min mage!

Nu så måste jag erkänna ..

Publicerad 2009-01-19 10:46:42 i ,

Jag försöker lära mig lite mer av bloggen, eftersom jag ibland fattar NADA av det jag gör.
Jag lyckades ändra bakgrund och header ialla fall, men jag behöver bara göra en header på photoshop, fast där fattar jag verkligen ingenting och det känns fånigt att vänta tills min bror kommer hem. Han vet typ allt känns det som gemfört med mig som inte orkar ta reda på det minsta lilla .. jag ber honom förklara, men sedan så glömmer jag bort att han skulle ha förklarat hur man gjorde si och så haha! så det är ju också mitt fel att jag är helt ute och cyklar.

Undra om min bror är smartare än mig? Han verkar ju dum ibland, men tydligen så är det inte så haha! Nä, nu ska jag inte skoja om honom. Han är trotts allt inte hemma och kan inte försvara sig hehe ..
Nu ska jag äta frukost ialla fall, blev hungrig nyss sedan ska jag dra till dom där unga föräldrar grejen.
Ciao så länge!


Jag, Johan (Michelle's unge) och min bror.

Onödigt!

Publicerad 2009-01-19 09:39:23 i Allmänt,

Fick väldens korkaste idé igår, att jag skulle vakna kl 08.00 för att åka in till Södersjukhuset för att be dom skriva på mitt högkostnadsskort .. jag har rätt till frikort nu eftersom jag har över 900 kr bara på sjukhusräkningar. När klockan var 08.30 kom jag på att dom stänger huvudkassan kl. 10.00 jag skulle fan inte hinna om jag tog 09.10 tåget in .. Skulle ha vaknat lite tidigare!! Fan, jag skulle kunna ha sovit istället .. men nu går det inte eftersom jag redan var klar, hade redan sminkat mig och fixat mitt hår.

Jag är ialla fall klar, ska äta frukost vid 10 och sedan dra till stödgruppen? för unga föräldrar. Jag har massa frågor i huvudet, hur det kommer att vara där? Om det är värt att gå dit ens? Okej, jag behöver träffa andra personer som är lika gamla som mig och som också har barn eller är gravida. Min barnmorska ville att jag skulle ta kontakt med dom ..
Jag fyllde 20 år i december förra året, men varför får jag sådana blickar när jag är ute själv? Lite äldre folk kollar först på mig sedan på min mage och alla ser sådär som om dom tänker ''Är hon dum i huvudet? Stackars barn som kommer födas'' t.o.m ungdomar kollar lite chockat på mig.
Jag behöll bebisen för att jag fick ont i hjärtat av att tänka på abort och för att jag vet att jag kommer klara av detta, jag kommer att bli en bra mamma .. jag är ingen misslyckad person. Jag känner mig liksom redo att bli mamma.
Bebisen är inte ens född och jag har redan en stor kärlek till min och Leo's bebis som fortfarande ligger i min mage.

Nä, nu ska jag hitta på något annat. Hahaha, dom hugger ner julgranen på gården utanför där vi bor. Det är på tiden det ..
Fan att det ska snöa, undra om det är kallt ute?

Mail

Publicerad 2009-01-18 20:27:02 i Allmänt,

Så nu var mitt mail skickat till min kära bror .. det blev ett ganska långt mail, undra om jag någonsin har skrivit ett kort mail till honom?
En sak som irriterar mig nu för tiden är att jag känner mig så klumpig nu när jag är gravid, mina händer känns som om dom svullnar ibland. Men det ska vara normalt, känns som om jag tappar allt på golvet ibland idag tappade jag min förlovningsring på golvet, min nål till insulinsprutan, och nästan alla teststickorna till blodsockermätaren .. vad är det med mig?
Min trötthet gör mig att jag känner mig dum ibland, och yr. Jag orkar inte med något längre ... Åh snälla kan inte dom här sista veckorna gå snabbt!?

Jag vill kunna gå ner till min normala vikt igen så att alla mina jeans och kläder kan passa igen. Jag har inte mycket kläder att välja bland längre .. särskilt jeans och byxor! Jag kan inte köpa kläder heller för jag vet inte hur mycket jag kommer gå ner i vikt sen .. det är frustrerande ibland!
Denna gång ska jag verkligen skärpa mig, i sommar blir det springa minst 1 timma varje dag och börja på simning med Leo när jag åker till Madrid. Säger alltid att jag ska börja träna men det blir aldrig av ..
Bebisen följer med när vi ska till simbassängen :) det finns ju små simbassänger där också såg jag när vi var och bada en gång med Leo, Leo's pappa och lillebror + hans kill-kusiner (jag var den ända tjejen bland dom) i sommras fast då hade jag ju ingen aning om att jag var gravid.
Det var ju ett mirakel att jag inte fick missfall, eftersom jag sprang runt om simbassängen flera gånger och hoppade i tusentals gånger.
Denna gång ska jag njuta utav solen och att vara mamma och bara ta det lungt när jag kan :)

Tröttheten ger sig inte

Publicerad 2009-01-18 16:49:33 i Allmänt,

Just denna helg så är min trötthet så stor att jag inte kan vara vaken utan känner mig otroligt yr och klumplig. Så jag var tvungen att sova .. satte alarmet på 15.00, (kl var då 13.49) men jag kunde inte gå upp jag skulle bara sova 1 timme hade jag tänkt men jag sov 1 timme till .. vakna för inte så länge sen
.
När jag läste dom 2 graviditets-böckerna jag har + lite i vårdguiden om att tröttheten försvinner efter ungefär vecka 14 (så här står det i vårdguiden ''Mamma, gravid vecka 14'':
''Den trötthet du känt i början av graviditeten kan börja avta och du börjar känna dig piggare igen.''
men för mig är det ju inte alls sant, nu är det 10 veckor kvar på min graviditet och jag känner mig tröttare och tröttare hela tiden, jag orkar knappt komma upp på morgonen.
Kanske är det så att jag har slarvat med järntabletterna? Jag hade ju järnbrist sist min barnmorska gjorde ett järn-test på mig. Äh, jag vet inte!
Ska skriva ett mail til min bror nu. Har inte så mycket att berätta egentligen? Så det blir ett klagomål mail haha nä, bara skojar.
Ciao så länge.

Je't aime, Leo

Publicerad 2009-01-18 01:30:32 i Isabel, Leo och jag,

Jösses vad vi längtar efter vår lilla bebis! Skickade nyss bilderna från ultraljudet till Leo och han har bilden på bebisens lilla fot som visningsbild på msn. Hur gulligt är inte det! Ahh .. :) Vad jag ÄLSKAR honom.

Det är 10 veckor kvar tills min bebis ska födas (enligt beräknat datum) mitt tålamod tar slut snart. Längtar tills stunden jag får hålla bebisen i min famn, tills jag får se bebisens lilla ansikte. Åhh, det är så långt kvar känns det som ..
Mitt hjärta fylls med kärlek när jag tänker på Leo och vår lilla bebis.
Nu ska jag ialla fall gå och lägga mig snart.
God natt ..




Vår Bebis

Sorry

Publicerad 2009-01-17 23:22:16 i ,

Skrev inget idag för jag sov nästan halva dagen haha! Var enormt trött .. Vaknade vid tolv någonting och gick upp och åt en bra frukost :) sen så ringde Leo mig, vi prata i 40 min kanske? Sen så somna jag. Och vakna 16.40 tror jag klockan var när jag kollade .. nåväl.
Nu sitter jag och chattar med Leo på msn, han ska skicka bilderna som han tog när han var här från den 1:a till den 11:e januari :( saknar honom fortfarande.
Vad har jag gjort idag? Inget! Absolut inget .. Åh, vad tråkig jag känner mig! Jag orkar inte gå ut för att min jävla rygg blir inte bättre utan sämre, nu har smärtan gått ner till benet.
Jag ser sjuk ut när jag går .. 1,5kg kan väl inte vara så tungt inne i magen? eller för ryggen att kunna bära? Men magen känns tung tycker jag. Mina bristningar ser sämre ut nu också, ändå om jag smörjer in magen med mandel olja varje dag.
Och det där blåmärket jag fick på magen pga min insulin spruta verkar inte vilja gå bort, den ser fortfarande lika blå och ful ut.

Hittade ett gamalt foto i en bok mamma satt och läste för inte så länge sen, hade snott den bilden från pappa's album eftersom han inte gillade när man ''tog'' hans foton. Egoistiska människa .. det är bilder på oss som små han har, klart vi har rätt att ha dom.
Min bror ser så söt ut på denna bild, han såg enormt söt ur när han var liten .. :) och jag ser ut som en knubbig liten säl haha!
Jaja, ska fortsätta att prata med Leo. Ha det bra
God natt!



Godis

Publicerad 2009-01-16 15:30:51 i Allmänt,

Får ångest av det jag åt för inte så länge sedan, massa choklad och lite godis. Jag var ju så sugen på det!
Jag hade redan lite högt blodsocker, men jag tog insulin sprutan innan jag åt godiset, men ändå jag äter för mycket sötsaker känns det som.
Imorse åt jag nyttigt ialla fall :) fullkorns bröd, men ost och avokado på. Eftersom sojamjölken tog slut igår fick jag dricka vatten till frukost, ville inte ha varmt te. Finns ju vanlig mjölk hemma (mamma dricker det) men jag mår hemskt illa om jag dricker mjölk.
Finns mycket godis kvar, men nej ska inte ta något mer idag! Ska ta och äta ett äpple nu :) mamma kom hem med frukt igår som hon hade köpt efter jobbet. Det skadar inte bebisen i magen ialla fall ..
Ciao så länge

Ja, vad kan man säga?

Publicerad 2009-01-16 13:36:00 i Bilder på mig,

Några bilder från igår.
Jag har fått bristningar på magen och pga mina diabetes sprutor jag alltid måste ta fick jag ett fult blåmärke
på högersidan av magen. Mina graviditets hormoner har förstört min hy :( jag har fått finnar på ansiktet och lite utslag.


Min mage är stor nu tycker jag .. Snart gravid i vecka 30!

Mitt hår är konstigt, färgade det ljust i december nu är det mörkt.

Bebis i magen :)

Behöver inte förklara ..

Förlovningsringen på som vanligt :)
När kommer min hy bli bättre? Efter graviditeten HOPPAS JAG!

Då var det klart

Publicerad 2009-01-16 12:29:42 i Allmänt,

Sådär ja, god morgon! Vaknade för inte så länge sedan så det känns som morgon för mig ändå om klockan är över 12.
Mamma ringde ungefär tusen gånger till min mobil så att jag skulle vakna, men jag hörde den inte eftersom jag glömde mobilen i vardagsrummet .. vakna till slut av min ringsignal (KoRn - Love and Luxury) som lät sådär halv svagt i vardagsrummet. Gick upp och mamma slutade ringa, fast hon ringde hem istället ... jag vet att hon gör det för att jag ska äta frukost och ge bebisen i min mage näring, men det känns så jobbigt att hon är tjatig ändå liksom.

Efter frukosten passade jag på att ringa, jag vet inte vad jag ska kalla det .. stödgrupp för unga föräldrar? som min barnmorska hade sagt till mig att göra några gånger, men jag glömde alltid bort att göra det så blev jag påmind om det idag. Bra det, hon som svarade verkade trevlig.
Så på måndag ska jag ialla fall dit :)

Kom på en rolig grej på kvällen som hände mig igår. Jag åkte ju till Haninge C för att köpa klackskorna, sen skulle jag hem igen eftersom jag inte orkade gå pga min rygg. Drog in till Sabis och köpte något att dricka, sen gick jag till busshållplatsen och jag hann bara gå ut och sen kom bussen .. vilken tur tänkte jag!
Men bussen var såklart fullproppad med folk eftersom Fredrika Bremergymnasierna + Söderbymalsskolan ligger en busshållplats innan Haninge C, alla skolbarn hoppar på just den bussen vid den tiden.

Jag klev bara på bussen när en kvinna, vad kan hon ha varit? 28 - 30års åldern, frågade mig om jag ville sitta ned? Hahaha, jag skulle just precis säga att det var okej att jag kunde stå upp, men hon gick upp och jag fick sitta :) schysst, va!? Såklart tackade jag henne, jag är ju inte otacksamm.
Det är bara kul att tänka på det, jag menar det syns ju att jag är gravid men jag hade aldrig trott att just något sådant skulle hända mig haha!

Dime Luna

Publicerad 2009-01-15 23:31:14 i Allmänt,

En av mina favorit låtar:
Luna betyder Måne, på spanska.



Dime luna,
Por me mira siempre así,
Y dime luna,
Es q yo no, no te puedo ocultar,
Oh, no, no, no,
Luna me haces recordar.

Te he perdido,
Y me desecho de todos tus recuerdos,
Cartas disco fotos, mi amor
Todo ya lo tire, o lo oculte,
Pero la luna sigue ahí.

Ya, cambie de mundo para olvidarla,
Me fui hasta Madrid,
El Cairo y New York,
Ya he quitado todos sus recuerdos pero yo,
No le puedo olvidar.

Ahí esta, la luna,
Como se podría quitar del cielo, la luna,
Como se podría arrancar pa siempre del cielo,
Y así librarme yo, de este anhelo.

Hey dime luna,
Porq me mira no será q estarás enamorada,
Q no te puedo ocultar,
Oh, no, no, no,
Luna me haces recordar.

Te he perdido,
Ya regale tu perro, tu guitarra, tus anillos,
Ya evite tus calles, tus antros, tus amigos,
Pero yo no puedo, no, no, no, quitar la luna.

Ya, me he sumergido en una caracola,
Me fui hasta el Tibet y el fondo del mar,
Ya, he quitado todos sus recuerdos,
No le puedo olvidar.

Pero ahí esta la luna,
Como se podría quitar del cielo la luna,
Como se podría arrancar pa siempre del cielo,
Y así librarme yo, de este anhelo.

Ahí esta, la luna,
Como se podría quitar del cielo, la luna,
Como le haré pa rodarla, quitarla del cielo,
Y así librarme yo, de este anhelo.

Stockholm - Madrid

Publicerad 2009-01-15 19:16:46 i Allmänt,

Eftersom jag ska till Madrid på sommaren, till min pojkvän satt jag och kollade efter flyg dit.

Jag vill åka med ett vanligt bolag, inte charterflyg eller sådant eftersom jag frågade lite om information hur man gör när man flyger med en bebis och barnvagn. Många av charterflygen får man bara ta med 20kg, och för bebisens barnvagn måste man betala extra ibland fast stora och vanliga bolag som Iberia, British Airways, AirFrance, m.m .. så har bebisen rätt till ett eget bagage så det är lika bra om jag bokar ett flyg med någon av dom bolagen eftersom det inte var så dyrt såg jag nyss på Iberia t.ex.
Och jag vill åka direktflyg, det skulle nog vara för krävande för min bebis och mig att landa i ett annat land i europa och sedan vidare till Madrid.

Price                    Taxes                 Service Fees
900                     + 601.00            + 50 x 1                   (Adult) 1,551.00 SEK
90                       + 77.00              + 50 x 1                   (Infant) 217.00 SEK
Total 1,768.00 SEK

Och det är från och med den 30 juni till den 30 september. Det är ett bra pris för både mig och min bebis när den föds :)
Det blir nog Iberia, om jag inte hittar något bättre med något annat bolag. Ska leta vidare efter att jag har lagat mat ..

Jeudi 15/1

Publicerad 2009-01-15 17:02:44 i ,

Jag kunde ha svurit på att klockan var 10 på morgonen när jag vakna.
Någon ringde till min mobil, trodde det var mamma så jag orkade inte svara för hon brukar ringa lite efter 10 för att på minna mig att äta för att ge bebisen inne i min mage näring. Eftersom jag inte svara ringde dom hem till mig, trodde det var MVC som ville något, men det var inte mamma eller MVC .. utan det var Leo :) vad glad jag blev ändå om jag var skit trött.
När jag kolla på klockan var den 12.45!! Shit, jag måste ha stängt av alarmet .. jag åt frukost medans jag prata med Leo i 40 min sedan hade han bråttom, han fick inte komma försent till praktiken i sjukhuset.

Eftersom jag inte hade något att göra idag så bestämde jag mig för att åka till Haninge C där jag såg ett par högklackar som jag tyckte mycket om.
Tänkte att jag kunde ha dom dagen jag och Leo gifter oss nu på sommaren, måste bara hitta en fin klänning, fast den ska jag köpa efter att bebisen är född och efter att jag går ner alla dom kilorna jag har gått upp under graviditeten plus lite extra :) hehe ..
Sen åkte jag hem, för att min rygg gjorde fruktansvärt ont och jag kände att jag var tvungen att vila .. min mage är för tung tycker jag! Undra hur många gram bebisen vägen nu!? 1530g eller? Och jag har fortfarande 10 och en halv veckor kvar av min graviditet. Jag brukar sitta och kolla på allt jag har fått och köpt till bebisen och längtar så otroligt mycket att mitt barn ska komma till världen.
Både jag och Leo längtar efter bebisen ändå om vi är ''unga'' Leo 21år och jag 20år.
Snart ska jag laga mat, dags för mig att äta och ge bebisen näring .. Ciao så länge!


Skorna jag köpte idag från Scorett.

Bendita Tu Luz

Publicerad 2009-01-15 00:30:25 i Allmänt,

Ett band som jag tycker om mycket.
Leo är den skyldige som fick mig att tycka om det Mexikanska bandet: Maná.
Otroligt bra låtar och musik dom gör!
I leave you with a song .. Good night and Buenas noches.


Ärligt talat, snart tar mitt tålamod slut!

Publicerad 2009-01-14 23:24:22 i ,

Det här verkar omöjligt, att vänta så länge på att min bebis ska födas! 9 månader är bara för mycket, jag vill att bebisen ska födas nu nu nu .. jag längtar så otroligt mycket! Kan inte vänta tills mars månad kommer, jag kommer bli både nervös och glad.
Jag är så nyfiken på hur bebisen kommer att se ut :) åhhh! En kombination mellan mig och Leo? Eller kommer bebisen likna mest mig? eller mest Leo? Vem vet ..

Igår var det trevligt hemma hos min kusin :) hans sambo Kerstin var hemma hon är schysst och trevlig! Dom gjorde te och vi satt och prata ganska länge om massa saker. Sen ringde mamma och sa att hon var i Haninge C, så alla vi gick upp dit dom skulle handla mat & dom bor ändå inte så långt ifrån där. Fast mamma och jag åkte vidare till Coop forum för att köpa lite mat och annat. Passad på att köpa en liten nappflaska eftersom jag bara har två stora som jag fick av min moster i Schweiz.

Idag så träffade jag Sheila, det var ett bra tag sedan .. men det var också trevligt och kul. Vi gick in på Haninge centrums H&M där vi kollade på bebis kläder :) snäll som hon är så köpte hon en present åt bebisen.
Sen drog vi till donken och hon beställde en latte och hon bjöd mig på något att dricka, läsk då eftersom jag inte vågar dricka kaffe eller liknade nu när jag är gravid. Vi satt där ungefär 1timma och pratade om massa saker, minnen ..
Minnen då vi var i Madrid och Barcelona och hade kul, vi gick ut med Leo's kompisar och åkte till Barcelona en helg med Leo's syster, kusin, bästa kompis och kompisens flickvän.
Bilder på dom tiderna:


Rigo, Jag, Leo och Richy (Madrid)

Ett café i Barcelona.

Barcelona

Silvia, Sheila, Jag, Leo, Rigo och Rosana

Hela gänget, en turist tog bilden på oss

I Madrid, Plaza de Colón.

Nicolas, Leo, Jag och Sheila

En nattklubb någon stanns i Chueca, Madrid.
Jag och Leo. Brevid: Fran och Sebas :P

Sol eller sova?

Publicerad 2009-01-13 12:28:44 i Allmänt,

Varför ska just denna dag vara grå? Kan det inte komma lite sol till Sverige!? Det var ju fint väder förra veckan tyckte jag, då kom solen fram några dagar :)
Leo sa att i Madrid så var det mycket sol där, åhh! Jag vill också ha soliga dagar.
Nu känner jag mig helt trött, blev väckt 3 gånger först mitt alarm som lät vid 10, sådär 30 min efter ringde mamma och sa att jag skulle vakna .. men jag höll på att somna om när en diabetes doktor ringde hem, jag hade inget annat val än att gå upp och svara. Efter det samtalet, åt jag frukost tyckte det var bäst så .. min bebis behöver ju näring.

Jag förstår bara inte varför min trötthet aldrig gick bort? När jag läste i böckerna jag fick av min barnmorska så stod det att tröttheten kan börja avta lite efter vecka 13, jag hoppades på det så mycket eftersom jag kunde sova en hel dag nästan och ändå vara super trött. Men nu är jag gravid i vecka 29 och jag känner mig fortfarande sådär otroligt trött, det är störande för jag kan inte göra något utan att känna att jag inte orkar längre och vill bara sova.
Ska nog sova en liten stund innan jag åker hem till min kusin.
Ciao!

Gravid vecka 29.

Publicerad 2009-01-12 23:53:39 i Allmänt,

Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig
liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer
än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är den
ungefär lika lång som en vanlig
skollinjal, men olika barn är olika
långa redan nu.

Vikt 1 400 gram.



(http://www.vardguiden.se/templates/PregCalendar.aspx?c=3292&selectedTabIndex=2)

Måndag 12/1

Publicerad 2009-01-12 23:46:48 i Allmänt,

Jag känner mig helt utmattad och trött ändå om jag inte gjort något idag. Känns bara som om min graviditet tar all min energi .. men jag får stå ut dom här sista 2½ månaderna som jag har kvar av min graviditet.
Fast på något sätt känner jag mig glad just nu, är stolt över att ha en sådan underbar pojkvän. Älskar honom enormt mycket, mitt allt!
Jag kan inte fatta att vi nästan varit tillsammans i 6 år, och på sommaren gifter vi oss :) och i mars föds vår lilla bebis.

Läkemedlet Gaviscon mot halsbränna, fy fan va äcklig den är! Det är tuggtabletter den är effektiv men den är vidrig.
Jag får ofta halsbränna nu när jag är gravid, så min barnmorska rekomenderade dom jag trodde inte dom skulle vara så äckliga heller jag får stå ut med dom för dom hjälper enormt mycket.

Ska gå och lägga mig snart, måste sova. Ska upp tidigt för att hinna göra några saker innan jag åker hem till min kusin.
God natt!

Planer?

Publicerad 2009-01-12 19:25:24 i Allmänt,

Då var min dag planerad imorgon, hehe .. Jag vill inte sitta hemma och ruttna bara för att Leo har åkt hem igen, så jag ringde min kusin som jag inte har träffat på flera månader. Han hade ändå skrivit på Facebook för länge sen att vi borde träffas och göra något, jahap .. så har jag något att göra ialla fall. :)
Ska få bebis kläder utav honom som min farmor gav till honom, så att han skulle ge dom till mig. Han har inga barn, han bor bara sambo med sin flickvän :) hon är schysst! Hans bror har därimot 2 enormt gulliga barn.

Nu måste jag verkligen göra något vettigt, ska äta först sen hoppa in i duschen, ska tvätta håret ändå om jag gjorde det igår men det ser hemskt ut ialla fall.
Ska använda mina nya Schwarzkopf produkterna som jag fick av Leo's mamma, produkter man bara kan köpa på frisörsalonger.
Hon och sin syster äger ju en frisörsalong i Madrid så det är ju sjukt bra! :) (fast hennes syster tycker jag inte alls om, hon är lite utav en hypocrite och sur kärring) Brukar få bra hår produkter av Ana (Leo's mamma) och hon klipper alltid mitt hår gratis och färgar det när jag är i Spanien, jag får ju göra vad jag vill där eftersom hon är snäll mot mig haha! Fast Leo och jag hjälper alltid till där efteråt.
Sommaren 06 skulle jag jobba där, men mitt intresse att bli frisör försvann då det var ju sjukt tråkigt att vara frisör tyckte jag ändå om hon bara lärde mig att tvätta håret på folk, det jobbet höll bara en vecka men jag fick ändå betalt för den veckan haha! Att stå upp en hel dag och ta hand om griniga tanter som tror sig vara något, nej tack!

Behöver tips!

Publicerad 2009-01-12 17:18:48 i Allmänt,

Så här är det:
Jag har ingen idé vilken barnvagn jag borde köpa!?
Först ville jag ha en Bugaboo Cameleon till bebisen den var liten, söt och fin tyckte jag, men när jag såg priset så blev det ett stort N-E-J! Så mycket pengar slösar jag inte på en barnvagn, sen så googlade jag efter barnvagnar och upptäckte en Brio barnvagn .. Brio Happy, jag trodde jag hade bestämt mig men sen så såg jag en annan som var mycket snyggare.
Crescent Classic, men hur bra är den egentligen? Leo tyckte att den var för dyr, jag vet inte .. Leo's föräldrar ska köpa barnvagnen åt oss, om vi inte får så mycket så kan jag lägga till resten.
Men jag vet inte ..

Snälla, någon som har något tips? Vilken barnvagn är bra och inte så himla dyr?


Crescent Classic, vad tycker ni?

Vaknade på morgonen utan dig vid min sida

Publicerad 2009-01-12 16:39:20 i Allmänt,

Första dagen utan Leo, min älskling. Allt känns så tomt och dystert utan honom ..
Jag orkade och ville inte alls uppdatera, under dom där 10 dagarna han och jag skulle vara tillsammans. Ville vara vid hans sida så mycket som möjligt, men jag skrev något inlägg en gång om dagen när han spelade The godfather på min PS2.
Jag hatar denna känsla av tomhet, hans saker är borta, lägenheten är tom, utan skratt och lycka. Min säng är tom på morgonen utan honom vid min sida, utan en Leo som väcker mig på morgonen för att jag måste äta frukost för att våran bebis i min magen ska få näring och växa.

När jag vaknade så blåste det utanför, gråa moln och fult väder. Så känner jag mig inombords just nu, full av tristess och dysterhet. Det var soliga dagar när Leo var här, mitt humör var på topp och jag märkte knappt dom få saker som jag alltid klagade på när jag var ensam.
Hade tänk gå ut idag, men jag orkade inte, jag ville inte .. Vaknade sent för att jag var trött och nere. Satt och grät i flera minuter på kvällen för att Leo var hemma i Madrid igen.
Inte ens min brors mail fick mig att bli gladare, det är så långt kvar tills min bror kommer hem igen .. December ... 11 månader kvar.

Varför är dom jag älskar mest så långt borta från mig? Ändå om Leo sa att jag borde tänka på att jag inte alls är helt själv för att bebisen är med mig hela tiden, så känns det inte alls som sällskap och tröst, bebisen är inne i magen.
Jag känner mig så negativ just nu .. ska nog vila en stund.

Dimanche 11/1

Publicerad 2009-01-11 22:33:39 i Bilder på Leo och mig,

Snart borde Leo landa i Madrid. Tyvärr så fanns det inga direkt flyg till Madrid, hans flyg hade one stop, han skulle landa i Prag först sedan åka vidare till Madrid.
Saknar min bebis för mycket, hoppas inget har hänt .. är orolig. Han är ju mitt allt, mitt liv.

Vet inte vad jag ska göra nu, det är tråkigt här hemma nu igen. Maria, mammas vännina är här på besök .. men ändå med Leo skrattar jag jämt och har det bra, vi kanske bråkar lite då och då men vilket par gör inte det?
Längtar till sommaren, då kommer mitt liv förändras helt och hållet .. eller i mars kommer mitt nya liv börja då min bebis föds :) i slutet av året kommer min kära bror hem, mycket kommer hända detta år!
Jag är glad fast otroligt rädd och orolig.

Leo har massa bilder på sin kamera, så lägger in dom bilderna när han har skickat dom till mig.
Imorgon får jag se om jag orkar gå ut, min rygg gör för ont och jag kan knappt gå .. fast jag måste ut för att besöka ett ställe min barnmorska sa att jag borde gå till, typ en stöd grupp för unga föräldrar?
Nåja, ska fortsätta vänta på Leo's samtal
God natt!

Tomhet

Publicerad 2009-01-11 20:56:59 i Bilder på Leo och mig,

Tomt det är hur mitt rum känns utan dig
Hur mitt hjärta känns utan dig.
Hur själv jag känner mig utan dig.
Imorgon när jag vaknar utan dig vid min sida, hur ont det gör i hjärtat.
Varje minut, varje timme gör ont utan dig.
Hur kan man sakna någon så mycket?
Jag ångrar inte en sekund att jag lärde känna dig
Att du blev min.

Jag älskar dig, Leo
Otrolig mycket



Hur mycket sorg klarar hjärtat av?

Publicerad 2009-01-10 23:43:26 i Allmänt,

Jag vill inte vakna upp på måndag utan dig vid min sida
Jag vill inte att morgon dagen skall komma
Mitt hjärta gör ont
Det gör ont att veta att vi inte kommer att vara tillsammans i flera dagar, veckor, månader.

Som Maná sjunger i en av sina låtar:
Vuelve corazón
vuelve a mi lado
vuelve corazón
no vuelve no vuelve
no vuelve noo


Jag vill inte tänka på dig, hur mycket jag behöver dig, hur mycket jag kommer att sakna dig
hur många nätter jag kommer gråta mig till söms.
Denna distans som jag hatar
Denna tristess varje gång vi skiljs åt
Hur mycket sorg klarar hjärtat av?

''Ojala y la lluvia me ahogue entre sus brazos para no pensar en ti
O que pase un milagro
Pase algo
Que me lleve hasta ti.
''

Söndag, då säger vi farväl till varandra utan att veta hur lång tid
innan vi ses igen.

Vendredi 9/1

Publicerad 2009-01-09 23:42:06 i Isabel, Leo och jag,

Det känns som om att jag snart inte kommer att kuna gå, min rygg gör för ont! Jag kan knappt gå, ännu mindre gå snabbt. Nu vill jag inte låta taskig men människor som är överviktiga med stor mage, hur orkar dom?
Jag som bara har ungefär 1395g extra i magen (Bebisen väger ungerfär så mycket just nu enligt ultraljudet) orkar knappt med den lilla vikten och jag har fortfarande 2½ månader kvar!!
Jag klarar inte av smärtan, idag när Leo och jag var inne i stan så var jag tvungen att sätta mig 4 gånger för att jag klarade inte av att gå runt.
Ändå om jag har ont så var det en mycket trevlig dag idag :) vi skulle leta efter någon tröja åt Leo's lillebror eftersom att vi redan skaffat presenter åt resten av hans familj, det är svårt att hitta något till hans lillebror .. 11 år och redan komplicerad, jösses alltså haha! Sen åt vi i Kungshallarna, gott var det!

Imorgon ska vi in till stan igen och försöka hitta något åt hans lillebror eftersom Leo inte tyckte kläderna vi såg idag var riktigt hans lillebrors stil. Aja .. är hur trött som helst min energi tar slut snabbt nu när jag är gravid.
Bonne Nuit et Au Revoir.


Min bebis trött efter besöket inne i stan :)

Min älskling
 Älskar dig enormt mycket!

Jeudi 8/1

Publicerad 2009-01-08 23:34:30 i Bilder på Leo och mig,

Verkligen ett gott skratt jag fick nyss.
Leo får mig alltid att skratta, tror inte vi ska gå och lägga oss än för att han spelar The Godfather på min brors och min PS2
men jag ska nog stänga av datorn, ska vila och sitta vid Leo's sida :) spela ett tag också hehe ..
Ska pröva Vichy Laboratories produkterna jag köpte på apoteket idag, får se om dom är bra.
God natt från mig.



Bilder från igår

Min graviditet

Publicerad 2009-01-08 22:43:28 i Bilder på mig,

Jag vet inte vad som stör mig mest, att nedre delen av min rygg gör jävligt ont eller min konstanta trötthet.
Magen har blivit så pass tung, tycker jag att jag har fått ont i ryggen! Jag kan knappt gå, göra hastiga rörelser eller stå för länge på ett ställe. Det har blivit svårt att städa hemma, men oavsett det så går jag ut och går varje dag, städar och försöker göra det jag måste göra dagligen .. att sova är svårt nu också haha magen är i vägen.
Min trötthet är jobbig, jag vill bara sova och sova .. kan knappt öppna ögonen på morgonen men nu när Leo är här tvingar han mig upp från sängen tidigt för att äta frukost (bebisen måste ha näring för att växa) sen gör vi oss i ordning och går ut :) det känns underbart att ha en pojkvän som han som tar hand om mig och verkligen bryr sig om mig, that's why I love him. Han är inte bara så nu när jag är gravid utan han har alltid varit så mot mig.

Vi planerar hur vi ska göra för att gifta oss innan sommaren, det blir inte värsta bröllopet men något litet med familjen bara :) allt går hur bra som helst för oss vi har inte bråkat eller haft problem.
Tänka sig att sommaren 2008 skulle vara vår sista gång vi sågs, det gjorde ont men vi tyckte det var bäst så att gå skilda vägar pga distansen men livet ville något annat, jag blev gravid och nu är vi tillsammans och lyckliga.
Lyckan kanske verkligen finns trotts allt och snart kommer våran gåva, våran lilla bebis.

Bara 11 veckor kvar av min graviditet ..


Min förlovnings ring :)
Leo och jag förlovade oss den 21/7 - 2004.

With nothing to say

Publicerad 2009-01-08 00:36:52 i Allmänt,

En låt innan min älskling och jag går och lägger oss.
En av mina favorit låtar som jag har lyssnat på tusen gånger men som jag inte har tröttnar på: Disenchanted
Enjoy and Good Night.


När allting känns bra

Publicerad 2009-01-07 23:57:14 i Allmänt,

Onsdag, var trött imorse men var tvungen att vakna hade en tid hos psykologen som har hand om gravida personer och familjer. Leo och jag åkte dit, det blev bra .. hon kunde spanska så det var bra :) allt gick bra.
Kände mig otroligt glad. Efter det så gick vi till Haninge C för att lämna 3 filmer vi hade hyrt: Barnhemmet, The Dark Knight och Gone Baby Gone, alla tre filmer var bra! Barnhemmet var sorlig på slutet, ville gråta men höll mig.
Vi gick runt i Haninge C gjorde inget speciellt förutom att jag köpte några saker på apoteket som jag behövde särskilt rengörings produkter eftersom mina graviditets hormoner har gjort att jag har fått finnar på ansiket!! Jag som nästan aldrig fick finnar förut, min hy!!
Min mage är mycket större än vad den var i slutet av november och början på december, ni kan tänka er hur fula märken jag har fått på magen .. ändå om jag använder mandel olja men sådant får jag stå ut helt enkelt.

Efter att ha varit ungerfär 1½ timma i Haninge C gick vi ner till BabyLand för att kolla om vi hittade en barnvagn som både Leo och jag kunde tycka om men vi hittade tyvärr ingenting som vi fastna för, bara massa annat som bebisen kommer behöva :) till slut så köpte vi bara en napp och en gullig nappflaska
Nåväl, en trevlig och en bra dag helt enkelt var det idag.
Snart ska Leo och jag gå och lägga oss, hoppas han inte snarkar denna natt också haha! Har märkt att bebisen sparkar mer när Leo snarkar :) hihi
God natt!

Bara några dagar kvar ..

Publicerad 2009-01-07 23:49:39 i Allmänt,

Snart är det torsdag och på söndag åker Leo hem, kommer sakna honom för mycket. Otroligt mycket!
Vill inte tänka på söndagen, snälla försvinn ut ur mitt huvud .. njut av dom sista dagarna med Leo, hans skämt, hans sätt som får mig att skratta tills magen gör ont, hur han är mot mig. Nej nej nej nej nej!! Jag vill inte skilja mig från honom igen ..
Var jag inte van att säga ''Vi ses snart igen''? Hur många gånger har vi inte tagit farväl och sett varandra några månader efteråt igen? Men det spelar ingen roll, det gör lika ont varje gång .. att vara ifrån den man älskar, som sitter fast längst in i hjärtat på en. Kärleken i ens liv som har varat i snart 6 år, fast man var blind och inte insåg det för att man gjorde massa idiotiska saker.
Det som gör mest ont är att han bor mil ifrån mig, att han inte kan rusa till sjukhuset så fort bebisen är på väg att födas. Jävla distans, det gör ont! Jag vill gråta men jag vill inte att han ska bli ledsen för min skull.

Våra år tillsammans, våra minnen .. En dag kommer vi bo tillsammans, dagen kommer komma då denna fördömda distans inte står ivägen ..

Ultraljud igår den 5/1 - 09

Publicerad 2009-01-06 14:35:47 i Isabel, Leo och jag,

Igår var jag på mitt tredje ultraljud. Om ni undrar varför jag går så ofta är för att jag är diabetiker och pga av min diabetes måste jag ta hand om mig extra mycket, för att bebisen inte ska födas för stor och ha andra komplikationer.
Åker ofta in till Södersjukhuset för läkar tid hos min barnmorska och diabetes doktor + andra läkare som finns med när jag ska på diabetes rond.

Allt är bra med bebisen, den växer som den ska och mår bra :) är hur glad som helst för det. Min bebis i magen mår bra och har inga som helst komplikationer än, allt går bra. Det betyder att jag tar hand om mig ganska så hyfsat, men jag måste skärpa mig med en del saker än.

Fick veta vad det är för kön också, men det säger jag inte än det blir en liten överraskning för alla andra det kommer alla få reda på när bebisen föds i Mars. Bara min familj och Leo's familj vet :)
Nu behöver Leo och jag inte fundera på namn för vi har bestämt oss redan, nu måste vi tänka på andra saker som är viktigare.
Dom senaste bilderna på bebisen:
(dom är inte så bra, ska försöka scanna in dom när jag har installerat våran scanner)



Alla bilder jag fick. Många, va? haha

Bebisens fot :)

Huvudet, den smaskade på sin hand haha! :)

Bebis v28+3

Söndag kväll

Publicerad 2009-01-04 22:37:53 i Allmänt,

Då är denna dag över snart.
Kan inte någon stoppa tiden? Jag vill inte att det ska bli söndag den 11 januari då åker min älskling hem kommer sakna honom otroligt mycket igen!!

Var ute en stund i detta kalla väder med Leo skulle köpa ett frimärke och kuvert för att skicka mitt moderskaps-intyg imorgon frimärke fanns men inte kuvert så får köpa det i Södersjukhusets Pressbyrån, sen tanka på mobilen och köpa köttfärs eftersom vi skulle äta pasta med köttfärssås, Gott!
Imorgon ska jag på ultraljud igen, är lite nervös. Undra om jag kommer få reda på om det blir en flicka eller pojke?
Har 3 tider på MVC på Södersjukhuset, första är Diabetes rond på morgonen sen på eftermiddagen: Barnmorskan och sedan ultraljud.
Det jag är glad över är att Leo kommer vara vid min sida, han är redan glad över bebisen.
Han pratar och har sjungit för bebisen hihi, vad sött! :) Åhh, vad jag älskar honom!

Snart ska vi gå och lägga oss, är super trött och ska upp tidigt imorgon.
God natt!



Leo, min älskling :)

Min mage idag, vecka 28.

Gravid vecka 28.

Publicerad 2009-01-04 13:32:06 i Allmänt,

Barnet

Nu har barnet stora chanser att
överleva om det skulle komma.
Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger
de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett
tag till. De flesta barn fixeras
sedan med huvudet nedåt i
födelsekanalen fast en del lägger sig
istället på sidan eller med stjärten
nedåt. Då kan man försöka vända
barnet.

Hjärnan börjar forma de olika
vecken. Hittills har den varit ganska
slät.

Vikt 1 200 gram.



(http://www.vardguiden.se/templates/PregCalendar.aspx?c=3292&selectedTabIndex=2)

Hemma!

Publicerad 2009-01-04 13:09:38 i Allmänt,

Så .. vet att jag inte uppdaterat på 2 dagar men jag har verkligen inte orkat eller velat egentligen.
Mamma och jag kom hem i fredags från Schweiz, YAY! Leo och min pappa gick och hämtade oss, fan vad jag längtade efter att få se Leo jag blev så otroligt glad :D Sen så åkte vi hem för att vila, jag var super trött hade sovit 4 timmar hemma hos min moster sen så åkte vi vid 5 tiden till Genèva Intenational Airport .. Sov på flyget sen för jag orkade knappt vara vaken.

Nu har ja varit vid min älsklings sida i 2 dagar, jag vill inte att det ska bli söndag :( han åker hem om 1 vecka exakt ..
Kommer sakna honom otroligt mycket, det kommer göra ont att separeras igen .. han i Spanien och jag i Sverige. Hoppas hoppas att han kan komma till förlossningen, annars får jag vänta tills sommaren.
Snart ska vi ut ialla fall, ändå om jag känner mig super yr och hur trött som helst, vill bara sova ..

Min bebis spelar The Godfather på våran PS2 haha :) åhh, jag måste ha GH world tour, var på Åhlens igår och prov spelade fan va kul det var. Spelet har en Korn låt, Freak on a Leash!!
Skriver nog lite senare, måste ändå skicka ett mail till Katarina och säga att vi är hemma så att jag och Leo kan dra hem till henne :)
Ha det bra

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela