iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Mardi 20/1

Publicerad 2009-01-20 16:41:05 i Allmänt,

Vilken jobbig dag det blev idag!
Vaknade vid 07 för att jag var super kissnödig, sen så la jag mig igen och vakna av alarmet 08.45 orkade inte gå upp så jag tänkte sova en liten stund till ändå om jag skulle vara i Södersjukhuset kl 11 .. jag var så jävla trött att jag sov till 09.30 nästan! Jag fick skynda mig så fort jag kunde, kan inte springa eller något pga min smärta som jag ser rejält konstig ut när jag går.
Innan jag åkte så gjorde jag några mackor eftersom jag inte hann äta frukost hemma. Åt ialla fall lungt på tåget :)
När jag kom fram till södra station så väntade jag på bussen, jag kan knappt gå upp för trappor längre och trapporna upp till SÖS dom verkar aldrig ta slut när man går upp.
Kom lite försent pga att jag är så långsam nu, det gör jävligt ont när jag går lite fort och magen känns tyngre då.

Inne på specialist mödravården, fick jag veta att min barnmorska var sjuk! :( så jag fick en annan barnmorska för denna gång, hon var väl sådär. Ska inte klaga .. men jag saknade min barnmorska hon gör ett bra jobb som barnmorska. Det är inte alltid man får bra vård, det finns människor inom vården som verkar ogilla sitt jobb och är otrevliga mot sina patienter. Särskilt psykologer!
Dom senaste gångerna jag varit hos min barnmorska + denna gång så lyssnar dom alltid på bebisens hjärta. Det är underbart att få höra bebisens hjärta, att den slår som den ska, varje gång så vill jag nästan gråta av lycka!

Jag ångrar inte en sekund att jag behöll barnet, ursäkta att jag säger det så här men nu när jag har öppnat ögonen .. så ser jag ungdomar som förstör sina liv ändå om dom tror att just då, deras nutid att dom bara ''lever livet'', dom röker, dricker sig fulla så att dom däckar vart som helst eller ännu värre gör misstag som dom ångrar senare i livet, som dom nästa dag vaknar och är så fulla av ångest att det leder till depression. Vad får man för nytta av det? Hur långt ska dom egentligen gå för att inse att det är fel? Att allt det där är helt onödigt? Att det inte ens är så kul som dom trodde?
Jag har inte fel, jag har insett att dricka varje gång man ska på fest är onödigt man kan ha roligt UTAN alkohol. Jag är 20år och inte äldre men jag vet att det bara är så ... ändå om andra tycker att jag har fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela