iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Spanien, dag 7

Publicerad 2009-06-30 16:03:26 i Allmänt,

Dâ har man varit här i en vecka, en hel jävla vecka och jag vill redan âka hem. Saknar mitt hem där jag fâr gâ ut pâ dagarna och slipper städa varenda jävla dag och slipper höra hur fel man gör saker och ting. Att man borde vara pâ det sättet och blablabla ... Kan inte folk acceptera att jag är som jag är? Dom mâste alltid klaga hur jag är som person. Vad fan fâr man utav livet av att göra hemsysslor sâ jävla ofta egentligen? Att kräva att allt ska vara sâ himla perfekt? Det är ju fan löjligt!

Jaja, nog om det .. i onsdags var jag ju pâ KORN's konsert i norra Spanien, San Sebastian :) fan vad underbart det var bortsett frân att alla knuffades och slogs typ, jag fick ju blâmärken här och där. Min kropp gjorde ju fan ont dagen efter .. men men det är ju ett minne för livet!
Annars har inte sâ mycket hänt, varmt väder, sol .. Jag har inte solat ännu, ska nog börja göra det. Vi tränar ocksâ har varit ute och cyklat och joggat 3 dagar i rad nu, hoppas jag gâr ner i vikt. Jag ger det 1 mânad, fâr se om man ser nâgon liten skillnad dâ ..




Pâväg till San Sebastian.




Pâ tâget, typ dâliga bilder haha ..


Utanför stället konserten var, vi satt utanför grinden frân 16:20 till 18:30.
Fast man blev insläppt i själva stället 19:00, vi fick stâ utanför dörrarna i 30 min.

Itzela, tror jag stället hette. Men efter konserten, man fick tyvärr inte ha kameran med sig in :(
sâ kunde inte ta bilder där inne.

Lägger in fler bilder sen.

Spanien, dag 6

Publicerad 2009-06-29 23:49:06 i Allmänt,

Nu har jag ju varit i Spanien i 6 dagar. Hmm .. trivs väl inte 100%. Det här med Olika kulturer är fan inte kul alls, ändâ om min familj är latinamerikaner sâ har vi inte blivit uppfostrade till hundra pâ det sättet bara lite och jag är inte alls van att leva pâ det sättet.
Leo's familj ger ju mig för fan order att städa, göra det, göra det, massa skit som bara irriterar mig sen sâ lägger dom sig i hur jag uppfostrar Isabel, VAD FAN! Det irriterar mig ännu mer jag är för fan Isabels mamma jag bestämmer över henne, jag har vârdnaden över henne!!
Jag hatar egentligen att bo här hos Leo men tycker om att vara i Spanien men inte i dom här omständigheterna. Usch säger jag bara och inte nog med det, Leo är ju dum i huvudet eller han har blivit det ialla fall ..
Det känns som om det bara är jag som tar hand om Isabel hela tiden, han slappar och gör annat skit som inte är viktigt. Isabel ska vara det viktigaste han har vad fan!

Mâste bara tacka dig, Mia. Det var verkligen fint det du skrev om mig pâ din blogg :) Tack gumman. Älskar dig ocksâ!
Saknar dig ocksâ, vill gâ ut pâ vâra promenader och bara snacka skit och sâ hehe .. Mâr sâ bra utav det, slipper allt skit som finns i denna värld. Jävla människor alltsâ! Fan ta folk som Leo och hans familj!
God natt. Bilder kommer sen .. nu orkar jag inte.

Spain here we come!

Publicerad 2009-06-22 21:59:49 i Allmänt,

Jag är så in i helvete, skit rädd! Jag har drömt om dom döda dom senaste dagarna, tänk om planet typ crashar och alla dör? Det är läskigt, och jag är ju flygrädd. Älskar att resa men den biten att flyga till destinationen är det värsta, jag kan slappna av när jag väl har hämtat bagaget och är påväg ut .. då släpper oron taget.
Jag kommer vara glad när jag väl är där och kramar Leo och hans familj och dom får se lilla Isabel .. vill se deras leende och glädje. Haha ..

Idag ja, skulle jag gått ut med H efter att ha träffat Mia men killar alltså! Jag undrar vad dom tänker med egentligen. Att dom inte förstår ..
Var ute med Mia ialla fall, bättre det .. var mycket trevligare :) vi satte oss på gräset och ''solade'' haha .. sen drog vi hem till mig eftersom Isabel började gråta.
Hon fick ju sina två första sprutor idag :( grät nästan av att se henne lida. Det gjorde ont i hjärtat av att höra och se henne gråta sådär. Mina ögon fylldes av tårar men höll mig ..
Jag är en tickande bomb av känslor som kommer explodera närsomhelst, jag vill gråta, skrika, gråta, le, skratta, gråta  .. Ja, ni förstår. Sjukt med aja ..

Ialla fall .. Vi ses i SPANIEN!
God natt! Adios.


Nej?

Love?

Publicerad 2009-06-20 01:33:02 i Allmänt,

Om ändå Kärlek vore som på film.
Allt verkar så enkelt, perfekt och okomplicerat

Verkligheten svider.


Snart va f*n !

Publicerad 2009-06-20 01:26:56 i Allmänt,

Jag kan knappt tro det! Det är 3 dagar kvar ... Alltså om 3 dagar åker jag, jag slipper Sverige i 3 månader hahaha! Äsch kommer sakna Sverige ändå ..
Ialla fall .. Midsommar var det, hmm .. känns som om det var länge sen jag fira det. Gjorde inget speciellt idag. Fast äh skit samma.
Nu babblar jag om ESPAÑA jag längtar så efter att få gå ut, alltså gå ut på riktigt! You know, festa, gå ut med kompisarna i spain och så .. Jag vill dansa, saknar det.

Jag skriver ju bara massa ointressant, hahaah! Orka! Så
God natt!

It's for real now!

Publicerad 2009-06-15 22:23:52 i Allmänt,

Nästa tisdag åker jag! Fan nu är jag verkligen taggad och glad och lycklig? Haha .. nä, bara skojar så extremt är det inte. Jag är glad bara, alltså KORN's konsert den 24 juni!!!! Ahhhh! Det börjar kännas verkligt nu .. I'm getting out of here for a while haha! Synd bara att Leo måste jobba juli månad, kommer inte bli så mycket den månaden bara att mina kusiner (som bor i australien) kommer dit i en hel vecka! I can't wait, jag har inte sett dom sedan 2003.
Sen som jag sa, Barcelona en agosto :) hahaha .. Sola, sola, sola .. kanske inte? Bristningarna på magen kanske blir fulare?


Ändå om jag känner mig instängd här hemma och vill flytta hemifrån så är jag glad, det är min lilla bit av glädje just nu resan till Spanien. Jaja, ska väl göra något annat nu.
Ciao och Buenas noches!


Min bror skickade denna bild som ett exempel på en sak han gav mig ett råd och förklarade
tycker den ser läskig ut, eller den ser fan läskig ut.

H.

Publicerad 2009-06-14 00:21:54 i Allmänt,

Vad ska man säga? Var hos my truly real friendo hahaha .. Heidy :) Kommer sakna henne när hon åker hem till sin älskling Mattias.
Synd att hon inte bodde här i Stockholm, haha .. hon och sin lilla chilindrina. Jag kommer ju alltid tycka om er alla Heidy, Mia och Maria. Ni är bäst!
Lägger upp bilder på la chilindrina och Heidy imorgon. God natt!

Trist dag

Publicerad 2009-06-12 20:55:34 i Allmänt,

Jag är sjukt seg på att uppdatera, men jag har faktiskt inte orkat skriva. Idag har jag haft huvudvärk, tog en alvedon men det försvinner fan inte :( aja ..
Ialla fall, glad över att Heidy är här i Stockholm, hon kom igår :) så imorgon blir det utgång! Hehe .. nä bara skojar, vi ska bara träffas och snacka skit. Vi har ju inte varit ute sedan Medusa men Leo och Sheila. Jag tyckte verkligen om det stället men men ..

Fult väder, trist humör .. eller snarare trött. Nu längtar jag verkligen till Spanien! särskilt när det är såhär fult, trist skit väder.
Den 24 juni är det ju Korn's konsert i San Sebastian :)) extra glad för det. YAY!
Nä, nu får jag väl ta hand om Isabel hon klagar för mycket .. Ciao!


Utanför Medusa, Heidy & jag.

KoRn :)

Jag bord verkligen ..

Publicerad 2009-06-10 13:43:37 i Allmänt,

börja göra något, har latat mig dom få timmarna jag har varit uppe nu .. Isabel ligger och sover, önskar att jag också sov men då hinner jag inte följa med Mia till bvc. Jag känner mig så jävla trött nuförtiden .. vad fan kan man göra åt det?
Kallt är det nog ute också, för jag fryser innomhus ändå om jag har på mig en tjocktröja. Ursäkta att jag svär så mycket men fan vilket jävla väder det är ute, jag önskade mig sol dom sista dagarna innan Spanien. Det är tydligen sol, varmt väder och SOL i Madrid. Sen kommer jag säkert klaga på vädret därborta när jag inte står ut med värmen hahaha!

Jaja, ska nog skynda mig nu .. Mia skickade ett sms nyss som fick mig att hoppa till, shit! haha .. ha. Jag har en dålighårdag får se om jag kan fixa det.
Ciao!

+

Publicerad 2009-06-08 15:04:14 i Allmänt,

Dålig uppdatering! Skriver sen .. Ska ut med Mia nu.
Ciao

Ahh! Snälla ..!

Publicerad 2009-06-06 03:16:04 i Allmänt,

Kan verkligen inte sova, mamma ligger och snarkar här haha! Och det stör mig .. Jag kan inte väcka henne hela tiden. JAG VILL SOVA! Är trött. Hon sover i mitt rum idag, vi ska ju flytta snart ..

Låt jävel!

Publicerad 2009-06-06 00:32:34 i Allmänt,

Jag hatar inte när en låt fastnar i huvudet på mig, men det är små jobbigt. Eller? Hahaha .. Åh, Det är så sjukt att alla Maná's låtar jag råkar höra 1 eller 2 gånger så gillar jag dom helt plötsligt.



Maná - Si No Te Hubieras Ido

Utgång imorgon?

Publicerad 2009-06-05 23:20:36 i Allmänt,

Jaha, då var denna dag snart över. Alla studenter är säkert glada och festar på något sätt .. vilken tur dom har! Verkligen! Om det inte vore så att jag hoppade av skolan efter iv eller åtminstone att jag skulle ha kämpat på iv för att få upp matte betyget så skulle jag nog ha varit en av dom. Men så är livet ibland .. Man blir ju glad av att se dom, jag var ju så otroligt stolt och glad över Oliver (min bror) när han tog studenten 07 (han skulle ha tagit den 06 om det inte vore för att vi flytta till Spanien ett helt  jävla år) men ändå så var jag små ledsen, jag ville så gärna ta studenten .. det var en av mina ''drömmar'' när jag gick i årskurs 7.


Det här med att jag blev tvingad att flytta till Australien i ett halv år och Spanien ett helt år sabbade min skoltid, jag hade verkligen bestämt mig att skärpa mig i skolan (sluta skolka, göra mina läxor och arbeten, plugga inför proven) sen så utan att jag ville blev jag tvingad att flytta. Jag missade ju årskurs 9! Det är ju det viktigaste året för att komma in i något gymnasium .. men men ..


Åh, nu hoppas jag på att mamma inte gnäller och skit .. Mia frågade om jag ville ut och festa imorgon, klart jag vill! Jag har ju inte varit ute och festat sedan förra året på sommaren (jag blev ju gravid och en väldigt trött och otaggad gravid kvinna haha!) men mamma ogillar att jag är ute men vissa personer.
Jaja, får väl bara hoppas ..

Mer regn och ..

Publicerad 2009-06-04 18:08:35 i Allmänt,

Alltså hela jävla veckan har jag drömt saker, sjuka saker, saker jag inte vill ha i hjärnan, saker som kommer få mig att bli galen snar va fan!
Och måste det regna för i helvete!? Jag vill ha sol, ialla fall tills jag åker till Spanien sen kan det regna haha .. I måndags vart det sjukt skönt väder ju. Så tycker jag vädret borde vara hela tiden, det är sådan värme man står ut med jag vet att när jag kommer till Spanien kommer jag ... , haha! Nej, bara skojar.
Nu är jag verkligen taggad inför Spanien :) den 24 Korn's konsert i San Sebastian, sen slappa, ta det lungt och ha roligt i Madrid. I juli kommer mina kusiner då blir det festa på kvällarna, visa dom Madrid och ha allmänt kul! I augusti ska vi till: Barcelona! Sist jag var där var det bara över en helg med Leo & Co + Sheila, det blev .. dricka alkohol whisky och Sangria (jag drack bara Bacardi Breezers) vid stranden på kvällen, festa i någon nattklubb, etc .. det var kul ialla fall.


Sommrarna är alltid bäst! Åh, jag vill att det blir den 23 juni NU! Ändå om värmen kommer att vara otålig, men det kommer bli en bra sommar känner jag på mig :)
Nu: Tillbaka till verkligheten då .. Ciao.

Börjar det nu igen?

Publicerad 2009-06-03 23:28:31 i Allmänt,

Det tog typ 2 timmar för mig att somna igår, jag satt och tänkte på allt skit folk gör, sviker en även om man alltid har varit där för någon, aja .. massa saker som fick mig att till slut lyssna på Korn låtar för jag ville glömma.
Det är så sjukt att folk är ''blinda'' och inte ser att dom går fel håll, men men .. livet hinner ifatt en någon gång.

Trotts fult väder idag, gick jag ut med Mia ialla fall .. Vakna vid 7 på morgonen trotts att jag bara sov 4 eller 5 timmar, kunde inte sova så gick upp vid 8 och duscha för Mia skrev: ''Men börja fixa dig nu då?'' Om du vill?'' haha .. lät roligt då.
Ialla fall så gick vi ut vid tolv, för Isabel somna och William somna så vi sköt upp det tills dom vakna. Well, åt lunch tillsammans och sedan gå omkring ... och blablabla .. intressant! Haha .. ha!

Vid 17 tiden var jag hemma igen, tur att jag gick ut och gick tänkte på andra tankar istället för att bli deppig hemma. Nu sitter jag här och tänker på att jag inte vill ha en framtid med Leo, nej! Det kommer inte funka oavsett om vi har ett barn tillsammans. Jag vet andledningen till det ... men orkar bara inte.

Lundi 090601

Publicerad 2009-06-01 22:41:12 i Allmänt,

Vaknade imorse av att Isabel rörde sig för mycket, fast kl var ju 11 på morgonen så gick upp .. och såg att Mia hade skickat ett sms, svarade och hon frågade om jag ville ut.
Duschade snabbt och sminkade mig, men Isabel börja gråta hela tiden så jag kunde inte gå ut så fort som jag tänkte egentligen. Hon var hungrig ändå om jag hade gett henne 180 ml .. sjukt att en bebis kan äta så mycket!
Var med Mia ialla fall en stund och William sov :) hehe ..

Efter att Mia åkte iväg, stack jag hem och hämtade ett linne och shorts från H&M som jag skulle lämna tillbaka ångrade att jag köpte dom och sedan vidare till Haninge C. Blev ett kort besök där haha .. bara in i H&M och lämna tillbaka kläderna och sen hem eller ja, ica då .. skulle skicka tillbaka byxorna som jag fick fel storlek på och hämta ut det nya H&M paketet.
När jag kom hem så var jag helt slut, det var ju skit varmt ute. Till slut så somnade jag med Isabel tills mamma kom hem från jobbet.
Sedan drog vi ut på en promenad :) och nu är vi hemma. Jaja, det var väl min dag idag :)
Nu ska jag städa lite mitt rum sedan lägga mig.
God natt!


min lilla Isabel ♥♥♥

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela