iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

I don't know why

Publicerad 2009-11-29 18:02:37 i Allmänt,

Your promises, they look like lies
Your honesty, like a back that hides a knife (knife)
I promise you (promise you)
I promise you (promise you)
And I am finally free

Att resa eller inte resa, det är frågan?

Publicerad 2009-11-28 23:27:05 i Allmänt,

Jag vet för i helvete inte om jag vill åka till Spanien längre?? Alla därborta vill se Isabel så dom förväntar att jag ska dit nu men jag vill egentligen inte längre, har fegat ut och sen så orkar jag inte resa dit längre. Jag ska ju bara stanna 1 vecka och 4 dagar så jag behöver inte stå ut så länge men ändå känner mig så himla osäker nu!
Vad ska man göra? Resa eller inte resa?
Jag skulle egentligen ha åkt den 28 december för att fira nyår med dom och Sheila skulle med till Madrid också men nu så är det osäkert om hon ska med, så får se efter helgen vad hon säger.
Tror nog att jag väntar med att boka och köpa resan tills imorgon så att jag kan sova på saken, vill inte att det ska bli impulsivt nu.

It's friday and it feels like saturday.

Publicerad 2009-11-27 23:01:33 i Allmänt,

Jag är fan glad nu beställde dom 4 ända cd-skivorna som jag inte hade utav KoRn's alla album :) så snart har jag alla. Jag hade tänkt köpa dom sedan en tid tillbaka men det blev aldrig av, köpte alltid massa annat onödigt. Men nu måste jag spara, ska förmodligen resa till Spanien och sedan behöver jag ju pengar till den 5 december då vi ska UT! Fatta vad vi längtar :) Inte samma sak när man är utan barn då kan man gå ut närsomhelst, när man har barn så måste man skaffa barnvakt och man kan inte gå ut varenda helg.

Jag har haft tråkigt idag mamma var ledig så jag har inte den där lilla friheten att göra det jag brukar om dagarna, fast hon gick ju ut med lilla Isabel i några timmar men jag använde dom timmarna till mig själv :) behövde tvätta håret sen så passade jag på att använda min hårinpackning som låg där alldeles oöppnad (ändå om jag köpte den förra månaden), använda peelingkräm, måla naglarna och sådant som jag annars inte brukar ha tid till.

Nu känner jag mig skit trött igen, så ska nog gå och lägga mig ändå om det är rätt tidigt för moi.
God natt!


You're almost home dear brother
almost 2 whole years apart from each other..
25 days left!

När vänner får en att le

Publicerad 2009-11-26 23:08:33 i Allmänt,

Jag skulle nog sova men blev en aning piggare nu efter att jag ätit som inte är så bra för jag hade ju tänkt sova lite tidigare, fast ändå inte? Kanske? Alltså jag tycker inte om att lägga mig tidigt egentligen.
Hur som helst, satt och läste lite på Marias blogg och detta fick mig att le och känna mig glad:


''Först träffade jag två av mina älskade gamla vänner från högstadiet. De bästa två.
Iris och Mia. Båda har skaffat barn och jag kan nog inte beskriva hur strålande vacker men på samma gång kolsvart min svartsjuka är. Jag vill ju också...
Iris hade sin helt underbart söta Isabel, som stoleksmässigt måste ha växt sig dubbelt så stor sedan jag såg henne förra gången (fatta att växa med 100% på ynka 6 månader), med sig.

Vi gick till gamla skolan. Den både avskydda och älskade högstadieskolan...
När jag var i Stockholm för 6 månader sedan gjorde Iris och jag samma sak, vi besökte Ribbyskolan. Skillnaden var att då var skolan helt öde och vi gick mest omkring och skrattade åt gamla minnen.
Den här gången innehöll skolan folk. Vi letade vi upp vår dåtids klassföreståndare, Pia, som verkligen var världens bästa på den tiden när man inte hade någon annan som förstod och lyssnade. Pia tog hand om fiket och till henne gick man när man skolkade ensam, ville muntra upp sig med en vaniljbulle, gråta en skvätt eller gömma sig för någon.''

Det som får mig att le som en idiot är det Mia skrev förrigår? Hahaha.. Är inte detta sött och gulligt utav henne?:

''Så i morgon efter att min mormor varit här på lunch så går jag och Iris ner med barnen för vaccination, Hoppas på att det blir dom vanliga biefekterna bara! Tycker dock att Iris ska ta sprutan eftersom hon är i riskgruppen(Diabetiker) vill inte att något ska hända henne med tanke på att hon är som min syster. utan henne så skulle jag inte vara hel! *=) you are my Angel!''

Ni får mig att le som en idiot dagligen oavsett vart jag än är, jag kan liksom sitta på bussen, tåget, hemma.. Ja, vart som helt men när jag tänker på mina vänner, på våra minnen, galenskaper så får det mig att le eftersom ni är galna (inte lika mycket som mig men hahaha) och bäst! Älskar er.


Hahaha! Kolla vad jag hittade! En sjuk bild.
Me trying to eat leaves.

Seghet och trötthet båda är ju lika irriterande

Publicerad 2009-11-26 21:10:18 i Allmänt,

Jag fattar bara inte varför, varför alltså VARFÖR I HELVETE är jag så jäkla trött hela tiden? Det spelar ingen roll om jag sover lite extra.. går och lägger mig lite tidigare jag är ändå trött och seg. Jag vill inte vara såhär jag vill vara pigg och ha ork för att hinna göra massa saker för att kuna gå upp tidigare.
Idag låg jag ju med isabel i sängen tills kl 11 både hon och jag somnade om en stund efter att hon vaknat vid 9, när jag vakna kändes det bara värre kunde knappt få upp ögonen och jag ville bara sova.

Melissa brukar/brukade kalla mig för fladdermus (hahaha) eftersom jag var så pigg och aktiv på kvällarna och kunde vara vaken hela natten t.o.m men nu så orkar jag ju knappt vara uppe, jag blir så himla trött. I Spanien när jag var ute och festade så höll jag på att somna när jag satte mig ner en stund! Alltså fatta hur tråkig jag har blivit och jag drack inte en ända droppe alkohol den kvällen. Samma sak hände när jag var ute med Mia för någon vecka sedan jag var enormt trött när jag kom hem.
Jag tycker det här är jätte konstigt och inte likt mig, får ta och prata med min diabetes doktor när jag ska dit i december.

Jaja, mamma är ledig imorgon så jag får lite sovmorgon då hehe.. Var ute med Mia en stund idag vi tog en promenad i det kalla med våra små söta monster hahaha! tycker William ser större ut, alltså han har nog växt ännu mer sen sist?
Ska nog äta lite, mamma kom hem nyss från jobbet. Ska nog kolla på tv en stund sen om jag orkar annars går jag och lägger mig.
God natt!


En bild från i somras :) min söta Isabel

Och sen?

Publicerad 2009-11-25 16:02:23 i Allmänt,

Ska göra lite mat åt Isabel sedan ska jag ut ett tag och köpa cola light och choklad? hahaha .. är så sugen på det! Isabel är gnällig idag och gråter föringenting, hon har ju sovit 2 timmar för intesålängesen ungefär.

Fick en enorm lust att vilja resa all over the world. Kanske lämnar Isabel hos sin pappa nästa år och åker med Sheila till rom :) ? Sedan ska jag försöka spara och åka till USA till min vän som bor där. Hoppas det går, skulle bli så jäkla glad! Nu så känns det bara surt har massa skit räkningar jag måste betala. Fan..!
Nu över till verkligheten: En gnällig och lite ledsen Isabel.


Inte så långt kvar ändå

Publicerad 2009-11-25 13:17:04 i Allmänt,

Jag anser mig som konstig men det är väl alla människor i denna vackra värld? Fast det som är bra med mig är att jag är mig själv. Stop pretending to be someone you're not. Haha.. Kul, när man har lite bättre självförtroende. Nu är jag ännu mer glad :) åt nyss en sen frukost var sugen på rågkakor (polarbröd mamma köpteigår) med smällt ost, så in i ungen (inte så)små bröd. haha.. Jag älskar nyttiga saker också så en hel avocado för mig själv räcker hehe.. det är så gott! När mamma gör sallad med avokado i så tar jag alla bitar avokado, sen så brukar mamma märka att dom är borta hahaha! inte så schysst men jag skrattar bara när mamma märker det efter ett tag.

Jäkla röksug vill men ändå inte, alltså jag orkar inte gå ut är så himla fult väder och att stå på balkongen själv och se på bilarna som passerar är lite tråkigt men mitt röksug tar över snart. Kan inte det bli december snart?
Tänker på att jag blir 21 snart (10 dagar kvar) när jag ser sitt barn tänker jag jäklar vad tiden går snabbt men så tänker jag ju inte om mig själv. Blir mest minnen som kommer upp om gamla tider, tider som man hade kul och som jag än idag tycker fan! vad kul jag hade då den tiden var bäst! Livet såg annorlunda ut då, livet var annorlunda då. Men nutiden är inte fel, jag har det bra.. Hur kommer framtiden att se ut? Nu tänker jag shit, vad tiden går fort jag är ju 21 snart!!

Gissa vad? Nu ska jag ut på balkongen ändå. Hehe.. Trista dag, trista väder. Snälla, varma sol kom tillbaks snart och gör så att dessa gråa moln försvinner.


Take me to New York.
I want to travel all over the world.
I want to discover new places.
To collect them in my memories.

Chocolat

Publicerad 2009-11-25 11:30:53 i Allmänt,

Är det bara jag som är typ besatt i choklad? Hahaha.. Tror jag inte skulle kunna leva utan det i en vecka. Alltså okej, jag är diabetiker och borde inte äta sådant ganska ofta (bara en gång i veckan ungefär, kanske?) men nu är det så att jag kanske överdriver ibland när det gäller marabou choklad :) när jag var gravid så blev jag sugen på choklad typ varje dag. Hahaha.. Intressant? - Nej. Hoho..

Idag är jag trött och orkar inte göra ett piss egentligen, men jag måste. Jag har ont i magen, har inte ens ätit frukost än men jag är inte hungrig, jag har ont i magen och är röksugen, jag har ont i magen och vill ha choklad har en bit kvar men det är inte så smart att äta det på morgonen.
Kan inte det bli den 2 december nu? Längtar tills du kommer hit till Stockholm :) det kommer bli så bra. Känner mig glad idag också ändå om en viss person försökte prata med mig igår på kvällen, blev sur och irriterad ett tag men det gick över snabbt.
Jag fattar inte om detta är normalt? Jag vaknade upp idag med smärta i livmodern så jag antog att ja, nu så har min mens dykt upp men .. nej, fortfarande inte. Varför får jag ''mensvärk'' då? Och jag är 100% säker att jag inte är gravid! Får väl ringa till gynekologen igen.


En tröja med det här skrivet skulle jag vilja ha till Isabel.
:)

And sometimes you're glad even if life's not as you want it to be.

Publicerad 2009-11-24 23:23:01 i Allmänt,

Jag känner mig glad, mycket glad varför? Jo, för att jag tänker på det jag har, människorna som finns runt om mig. Min dotter, mina vänner, min familj att dom finns! Att dom får mig att skratta, att dom får mig att le .. är inte det underbart? Dom små skitsakerna som händer, som har hänt försvinner då och blir små ynkiga saker som inte har betydelse.
Mitt liv är inte så dålig trotts allt ändå om jag mådde dåligt för några dagar sedan, men jag är värd mer än så. Och jag är stark och livet blir mer värt när jag ser min dotter varje dag som lyser upp mitt liv.

Idag så var jag ute igen, är ofta ute hahaha.. nej, men det är skönt man slipper sitta inne och känna sig instängd och desperat.
Mötte Mia utanför bvc för att hennes son skulle få svininfluensavaccinet, jag tvekar fortfarande att ta den själv och Isabel ska få vaccinet man blir ju rädd efter att ha läst och hört så mycket negativt. Jag är ju diabetiker för gud skull! Fan ta min diabetes ibland.. menmen.. Efter någon timme sådär så träffade vi Maria, alltid lika trevligt att träffa henne :) vi drog ialla fall till vår gamla skola och träffade vår gamla klassföreståndare haha .. hur länge satt vi där och pratade? Åhh, fan vilka minnen man får av den där skolan.
Tycker att vi borde ha en klassåterträff, skulle vara roligt :)

Jag börjar känna mig orolig över att jag har så mycket att betala och köpa och har lite pengar. Damn! Jag känner mig orolig och stressad nästan hela tiden, det är nog därför min mens inte vill dyka upp längre har varit så sedan juli. Vad fan kan man göra?


Är inte hon bara föööör söt?

Fick sova 2 timmar ungefär

Publicerad 2009-11-23 17:07:37 i Allmänt,

Det är nog första gången på väldigt länge Isabel sover länge på dagen, hon sov själv i 2 timmar typ .. sedan vaknade hon men jag var ju fortfarande trött så la henne i min säng och hon kröp in nära mig och somna om jag kände mig glad det var ju så länge sedan hon gjorde så! Hon gillade ju att sova väldigt nära min när hon va liten nu brukar hon putta bort mig om jag är för nära henne :(

Nu ska jag ialla fall kolla vad jag kan göra för att äta, känner mig riktigt hungrig nu. Jo, förresten är det normalt att få jätte ont i livmodern när man dricker alkohol? Fick det nämligen igår på bussen när jag åkte hem. Lite läskigt egentligen ..

 


In Flames - Alias
Mycket bra låt tycker jag :)

En barnledig söndag + bio.

Publicerad 2009-11-23 12:21:11 i Allmänt,

Igår var jag barnledig, mamma tog hand om min lilla Isabel nästan hela dagen hehe.. Så jag fick sova lite mer än jag brukar, lite efter att jag vaknat ringde Melissa. Vi pratade nog i nästan 2 timmar eller 2 timmar? Hur som helst hoppas jag verkligen allt blir bättre snart! ♥
Jag börjar må bättre nu alltså inombords, det kanske känns lite fortfarande, jag kanske blir lite irriterad på hur det blev och förstår inte varför än men livet blir aldrig som man vill ändå vem vet? Det kanske blir bättre snart :) Får hoppas på det bästa.

Ja, nu babblar jag om massa annat hehe.. Igår var det trevligt kändes konstig att gå ut en söndag kl 5 på eftermiddagen skulle möta Sheila för att gå på bio. Vi såg 2012, jag tyckte filmen var bra ändå om det är en sådan världen-går-under film :) När vi köpte biobiljetterna så hade vi typ 2 timmar att vänta för dom två tiderna innan 20.40 hade blivit utsålda, lite sjukt men aja.. Vi drog till en bar i mariatorget som en av Sheilas kompisar jobbar, tänk att 2 drinkar kan få en och bli yr haha.. efter det drog vi tillbaka till hötorget. Efter filmen drog vi vidare till Sheilas jobb Imperiet typ vid skanstull, medborgarplatsen. Vi fortsatte dricka lite .. tills jag var tvungen att åka hem men klockan var ju 1 på morgonen så vi åkte till gullmars för att jag skulle ta bussen hem. Jag började må illa på bussen vet inte varför, jag var inte ens full. Jag var skit trött också höll på att somna men jag somnade inte konsentrerade mig på att kolla ut så att jag inte skulle spy eller något..
Väl hemma så skyndade jag mig att borsta tänderna, ta bort sminket och så .. ville sova men Isabel vaknade lite efter att jag kom hem så fick vara upp ett tag med henne, men det var nog värt det :) blev ju så glad av att se henne min lilla älskling.
Nä, nu ska jag nog sova ett tag till får se om min trötthet och mitt illamående avtar lite.



Nu är det exakt 1 månad kvar tills Oliver kommer hem!
:D

Jag har haft ..

Publicerad 2009-11-21 22:35:05 i Allmänt,

.. Tråkigt! Varför ska typ alla mina helger vara tråkiga? Eller inte alla då men hälften utav dom. Imorgon ska jag förmodligen på bio med Sheila :D vi ska se på 2012 vi kunde inte förra söndagen för hon åkte till Italien! Alltså fan den jäveln åkte till ROMA! Åhh, dit har jag velat åka sedan flera år tillbaka! Verkar ju som en vacker stad.
Men men .. :) someday I hope!

Idag har jag inte gjort något, tog en promenad med mamma bara men det var inte så trevligt? Vi slutade diskutera som vi gör ganska ofta nuförtiden. Jag orkar verkligen inte längre med detta. Jaja..
Fan, snart är det bara 1 vecka kvar tills november tar slut :D Fan vad glad jag blir!! Längtar ju som fan till december. YAY!
Har varit så jäkla röksugen idag dessutom! Mamma skulle ju döda mig om hon fick reda på att jag rökte, det suger lite. Ibland vill jag bara ha mitt privatliv så slipper jag hennes tjafs, kritik och kommentarer.
Oh well..


Min bror kommer ju HEM om 1 månad och 2 dagar
YAAAY!!

:)

När man vågar ta det där steget och så går allt fel

Publicerad 2009-11-20 22:56:09 i Allmänt,

Jag vågade ta den där risken som jag egentligen inte ville, för att jag gång på gång blir besviken. Att jag försökte lita på dig men i slutändan var det jag som hade rätt över allt du sa till mig. Dom där lögnerna som fick mig att få förväntningar. Jag frågade dig nästan samma sak om och om igen och du sa alltid samma sak, samma lögner. Jag vågade tro på dig ialla fall mer än jag egentligen skulle ha gjort annars. Jag har svårt att lita på folk nu känns det bara värre. Hur ska jag våga lite på nästa person?
Det sjuka är att jag inte ville ha dom här känslorna för jag vet att det är jag själv som gör mig illa i slutändan, men du fick mig att tro att det kanske inte var en lögn. Hur många gånger frågade jag inte dig om du var säker?
Jag kan inte sluta fråga mig gång på gång Varför? Varför är jag så dum? Varför gav jag mig in på det där när jag visste innerst inne att något sådant här kunde hända? Jag förstår inte varför det gör ont, det känns!
Den där lilla glädjen jag hade varje dag försvann lika snabbt som den kom, jag gick runt med ett leende på läpparna, inte längre, inte just nu, inte idag, jag hoppas morgondagen känns bättre.
''You'll be forgotten and gone'' ''It burns, it rips, it hurts''

Köpte en annan barnvagn åt Isabel idag, tyckte inte om den jag hade eller har fortfarande måste sälja den, hoppas någon vill köpa den. Kul att åka liksom till Åkersberga.. Det ligger ju åt helvete kändes som om man var på väg till Nynäshamn när man såg bondgårdar och allt det där.
När vi var nära stan igen kändes det som - YAY! Back to civilization! Hehehe ..

Jaja, ska försöka sova nu. Orkar inte tänka längre vill att morgondagen blir bättre och ska kännas bättre. Just keep on living and forget about yesterday.


Förvirrad

Publicerad 2009-11-16 23:08:47 i Allmänt,

Ja, det är vad jag känner mig just nu. Jag vet inte vad gör ibland, länge? Alltså jag vill så mycket, jag vet vad jag vill göra men ändå så känns det konstigt, muren jag bygger upp rasar gång på gång.

Jag läste igenom mina inlägg en dag, den tiden jag var gravid jag sa så mycket och skrev så mycket om hur jag skulle uppfostra bebisen i magen, varför? Jo, för att jag inte hade en aning om hur det är att ha egna barn! Alltså det är verkligen inte samma sak att ta hand om sin lille/a syster/bror, kusin, kusiners barn, syskornas barn, etc etc .. Det är svårt, särskilt när man är ensamstående! Man har liksom ingen som kan hjälpa dig (jag bor ju hos mamma förtillfället och hon hjälper mig på kvällen ialla fall, tur det) Du får inte sova, du kan inte duscha precis när du vill, gå på toa precis när du vill, det är alltid dig barnet kommer se upp till eftersom pappan inte finns där (i mitt fall så bor pappan till barnet i Spanien) nu skriver jag bara lite inte för att jag är trött på att vara mamma, nej så är inte fallet jag älskar mitt barn, hon får mig att le, skratta, känna mig glad och lycklig varje dag, hon ger mig kraft och styrka för att orka kämpa i livet. Men ändå så känns det som om jag har svikit mig själv, jag svek mina löften, jag svek Isabel men varför kan jag inte skriva det är min ensak jag har inte sagt det till någon inte ens till min bror som jag berättar allt till.
Varje dag som går växer dom, tiden går för fort. För några dagar sedan föddes Isabel? Nej, det var 9 månder och 6 dagar sedan så snabbt har tiden gått! När jag ser hennes små prematur blöjor jag fick från sjukhuset, kan jag inte fatta att dom såg så stora ut på henne när hon föddes! Man får en konstig känsla och man vill gråta för att det var så underbart första tiden, den känslan man fick som nybliven förälder. Nu är det också underbart, man ser dom krypa för första gången ta dom där stegen som ser så roligt ut, att dom sätter sig och ska röra och pilla på precis allting, att höra dom prata sitt bebis språk som låter så otroligt sött och roligt. Men ändå så var det en wow känsla att se sitt barn första gången och få uppleva allt det där i början.
Det är sjukt att tiden går så snabbt, man hinner inte med allting!

Idag gjorde jag inte ett skit typ, förutom att jag drog till coop forum och köpte blöjor, välling och massa annat som var slut. Nu ska jag ialla fall gå och lägga mig tidigt, jag börjar känna mig ruggigt trött varje morgon och orkar inte gå upp, men jag måste för Isabels skull.
Är det inte underbart att gå upp varje morgon och se sitt barn le?



LOVE!

You'll regret it your stupid bastard

Publicerad 2009-11-14 23:51:17 i Allmänt,

Jaha så var det med den saken men äsch jag kommer väl över det eventually. Okej det känns kan jag säga och det gör ont men jag ska fan må bättre, jag ska komma över det! I'm strong and I'm a fighter, right?
Går inte in på det mer, orkar inte skriva massa meninglös skit.

Idag var det värsta röjet hos Mia hahahaha! Nä, skojar bara :) Barnkalas var det idag, söta William fyllde ju 1 år igår och dom firade honom idag :) det var mycket folk i Mias 2:a haha men trevligt var det ialla fall ändå om lilla Isabel ramla från Williams säng :( och fick en bula på huvudet. Trodde att hon sov så jag gick ifrån rummet och en stund efteråt så hörde jag ett dunk och sen så börja Isabel gråta.
Hon var trött så hon blev extra gnällig och grinig så fick gå hem lite efteråt, sen fortsatte hon vara så här hemma tills jag la henne. Jaja, nu är jag trött och besviken ska nog också gå och lägga moi.
God natt!


Gullungar :)

Veckan hittills

Publicerad 2009-11-12 21:37:55 i Allmänt,

Har varit okej och bra, mycket rolig också .. eller ah, kanske bara för att jag skrattar så mycket för sjuka saker men jag älskar ju att skratta, ha kul och vara lite galen.

Igår var ju Mia, William, Isabel och jag i haninge centrum igen haha! Vi gick runt och kollade lite saker vill köpa en klänning till den 5 december då VI ska ut :) Längtar! Hoppas det blir roligt och en lyckad kväll. Jag fyller ju år dagen efter så vi firar mig också då hehe, kul va?
Nåväl, Idag så var vi i Farsta centrum denna gång, tror jag har bestämmt mig för den svartröda klänningen jag såg :) men idag så skriver jag inte mer. Är sjukt trött, ska gå och lägga mig snart påriktigt :P hehe .. Hoppas jag lyckas somna då. Imorgon ska jag stanna hemma och ha tråkigt :P eftersom Mia ska storstäda hemma inför Willliams kalas på lördag.
Nä nu ska jag prata ett litet tag med min kusin och sedan gå och lägga mig. God natt!


Två gulliga små busfrön :)

Bad luck or what?

Publicerad 2009-11-10 22:00:46 i Allmänt,

Idag var det inte min dag kan jag säga, fast jag hade det trevligt och bra ändå :).
Först på morgonen så höll jag på att svimma, allt blev helt plötsligt svart och jag började yra runt i hallen tills jag ramlade på ett bord eller så vid vår ingång (fick ett blåmärke på armen märkte det för någon timma sen) somna efter en stund efter att ha gett välling till lilla Isabel. Behövde det! Alltså sova.
Det är svårt det här med att vara ensamstående mamma ibland (mycket sällan kanske?), jag hinner inte alltid äta och ibland så glömmer jag bort det helt i flera timmar för att jag stressar och massa annat. Är nog kanske därför det där hände imorse?
Sen för en timma sedan så skar jag mig själv på en kniv, djupt på fingret! Det slutade inte blöda på ett tag så jag disinfekterade det och tog på mig ett plåster. Otur? eller klumpig? hahaha.. Men men..

Jag hade det bra idag ändå drog ut ganska tidigt på dagen för att Mia och jag skulle ut :) vi drog till brandbergen för att hämta en sak hos hennes pojkväns föräldrar och lämna några saker till en av hennes vänner. Sedan drog vi till Haninge centrum och åt en sen lunch hehe .. köpte Williams presenter sen eftersom han fyller 1 år om 3 dagar :) åhh! Han är så söt.
Mia och jag har varit vänner sedan 2an, vem kunde ha anat att vi skulle ha barn nästan samtidigt och forsätta gå ut tillsammans och vara nästan lika galna :) hehe .. Vi hittade tillbaka till varandra ialla fall.

Nu är mina händer skit kalla och jag känner mig super trött så ska nog hämta vantar snart hahaha.. och lägga mig snart? Nä, det tror ingen på va? hahaha ..

'
Min sötis!

Måndag, 9 nov.

Publicerad 2009-11-09 23:58:34 i Allmänt,

Så snart är denna dag över och jag har massa tankar kring en miljon saker. Ett utav alla saker är att Leo's familj vill att jag åker till Spanien för att dom vill se Isabel för att Leo öppnade käften och sa att jag skulle dit (när jag bara nämnde att jag kunde åka dit) så nu ser dom fram emot att få se Isabel hahaha! Alltså jag vet inte, sist jag var där gick det halva vägen åt helvete. Det fanns positiva saker men negativa också, åker jag så åker jag ifrån Oliver också :( och han kommer liksom nyss ha kommit hem. Åhh, vad ska jag göra? Jag vill ju träffa ''honom'' också men ändå så vill jag stanna i tryggheten. Fast det blir högst 2 veckor jag stannar då.

Idag så kom Mia och William över en stund hem till mig sen så duschade jag och gjorde mig och Isabel i ordning, sedan drog vi ut en stund. Fick röra på mig ialla fall, kändes bra! Hahaha .. trapporna vid bron nära stationen. Kämpigt? Hehe.. Men trevligt var det ialla fall :)
Imorgon ska vi ut tidigt så ska sova nu, hoppas det går ialla fall annars så dödar jag mig själv (skämt) haha.. Behöver sova ut lite känns det som, men jag har alltid problem med att somna dom gångerna jag lägger mig tidigt ändå om jag känner mig riktigt trött. Varför blir det så egentligen?


Min älskling!

Helgen tills nu

Publicerad 2009-11-09 15:32:15 i Allmänt,

Har jag haft tråkigt, tråkigt! Inte ett skit har hänt, ville ut men Mia har kunde inte, igår tänkte jag gå ut men min pappa kom över för att äta middag med oss för att det var farsdag. Lite skumt egentligen, för att det var läääänge sedan jag var tillsammans med honom på en farsdag och det kändes lite awkward.

Får väl se om Mia har tid någongångsnart att träffa mig hehe..? Nej, bara skojar. Men snart kanske vi kan hitta på något.
Tiden går så långsam nu känns det som, vill att det ska bli den 18 november så att jag kan gå till jävla tandläkartiden jag har så att dom kan fixa min tandställning, längtar tills dom tar bort den! Den har ju trotts allt suttit där ett år längre än vad dom hade sagt till mig (alltså 3 år nu) kommer ihåg när dom opererade bort mjölktanden som jag aldrig tappade för att den andra tanden satt inuti tandköttet (man kunde bara se den med röntgenbilder) dom skulle få fram den ialla fall, den gjorde så jävla ont i käften efteråt när bedövningen avtog. Dom hade sytt ända till framtänderna och det kändes efteråt! Fick stå ut med smärtan i 5-7 dagar tror jag att det gick innan mitt tandkött blev van med tråden, och det såg konstigt ut att vid min ålder så saknades en tand haha!
Många trodde att jag hade haft hål i tanden och dom hade dragit ut den, men jag fick alltid förklara något som vart jobbigt efter ett tag. Jag har ju aldrig haft karies eller hål i tänderna hittills :) skönt det!

Är det inte i helgen Mia ska fira Williams 1år kalas? :) han blir ju 1 år fredagen den 13 november. Måste köpa hans present så snart som möjligt, men jag har börjat hata att gå ut själv. Förut när jag var gravid var det inga problem men nu så känns det ensamt.

Det man byggt upp så bra, kan rasa på några sekunder.

Publicerad 2009-11-07 23:06:17 i Allmänt,

Ja, nu undrar ni nog? Jag har bara lust att svära, få ut alla dom hemskaste orden ur min mun. Skrika och säga -FAN! FAN! FAN! gång på gång. Men jag har bara lust, jag gör det inte. Denna gång får det ännu än gång förbli tankar. Ändå om jag vill..

Imorgon är en ny dag men ändå känns det förjävligt, jag vill stanna tiden ett tag. Allt går för fort fram! Varför har vi så bråttom? Vem sa att kärleken var svår och komplicerad? Varför finns det inte en handbok om hur man kan göra i olika situationer i livet? Kan inte livet vara en saga? Kärleken som på film? Det skulle varit bra om inte perfekt.

Jag undra hur världen skulle sett ut om alla var godhjärtade, ärliga, snälla, omtänksamma, etc.. Ja, allt bra som finns på denna värld. Hur skulle det sett ut? Hur skulle vi vara mot varandra?
Nu är jag trött, jag vill bara sova. Inte tänka på något annat, det gör ont nu. Men varför? Detärinteenspåriktigt.


Tro inte fel nu.

December!!

Publicerad 2009-11-06 21:49:11 i Allmänt,

Haha .. Nu hade jag tänkt skriva ändå om jag har sagt det många gånger.
Dagen jag åkte till Forum Nacka med Sheila tänkte jag skriva här men något hände som fick mitt humör att sjunka lågt och sedan så orkade jag verkligen inte skriva. I måndags var jag med Sheila :) vi åkte till Forum Nacka som sagt, det var länge sen jag var där... Sheila hade tydligen sagt att det var jag som tod dit henne en gång för länge sen men det har jag inget minne av hahaha ..
Men hade trevligt ialla fall :) köpte bara några få saker så jag slösade inte så mycket, känns bra det.

Resten av veckan har jag varit med Mia och William :) förutom igår och idag, har stannat hemma och städat och så. Behövdes, det är bara mitt rum som fattas nu.


NU FAN! Jag är så jävla sjukt taggad inför första veckan i december :) länge sedan jag längtar tills något (Isabels födelse), då ska vi ut. Hoppas verkligen det blir av!

Min blogg

Publicerad 2009-11-04 13:26:21 i Allmänt,

Som sagt så kommer jag och photoshop inte överens hahaha.. Alltså tills jag får hjälp utav min bror (han får förklara hur det fungerar) jag har liksom inte tålamod nog att pröva mig fram, jag ger upp så lät ibland haha.. Så jag får improvisera lite, ska fixa min blogg lite har tröttnat lite på hur den ser ut.

Hahaha .. wish me luck!

Igen?

Publicerad 2009-11-03 23:33:48 i Allmänt,

Jag vet fan inte vad jag håller på med längre, it doesn't feel good anymore. Alltså jag fattar inte vad det är med mig? Jag har ju inte känt mig såhär på ett bra tag, allt var ju frid och fröjd ett bra tag och jag mådde skitbra! Jag fattar inte hur jag kan vara så jäkla dum i huvudet ibland!? Att jag aldrig lär mig utav mina misstag ibland.
Hur kunde jag mig låtas lura? Fan!

Äsch, nu skriver jag fan inte. Vill bara gömma mig under täcket ett bra tag.

I fredags den 30 okt.

Publicerad 2009-11-02 00:08:17 i Allmänt,

Alltså jag skrev ingenting då för jag orkade tydligen inte eller något i den stilen. Men men .. slänger ett snabbt inlägg hehe.. Hade sjukt roligt ialla fall.
Mia hade tjatat om att följa med henne till någon överraskningsfest i Tungelsta typ i skogen, alltså bokstavligen talat, skogen en av hennes kompisar fyllde år så vi skulle lura hem henne och satte en ögonbindel (hon trodde vi skulle ut på krogen.)
Efter att ha varit där i typ högst 2 timmar så ville Mia dra ut på korgen på riktigt, så hon fick en (inte ) lysande idé att gå till busshållplatsen. Ja, det blev en rejäl skogspromenad hahaha! ''Ursäkta, vi vill åka till Västerhaninge och vi har tappat bort oss lite'' Alltså du är sjuk, Mia! Hahaha ..

Vilse i skogen, hittade vi någon stuga med en adress på så vi ringde en taxi efter att ha kommit ihåg den där sjuka reklamen på radio. Hahaha.. Efter 10 min var vi påväg mot Tunglesta station :) fast taxiföraren var snäll och tog med oss till vh (han stängde av taximetern eller vad det nu än kallas i tungelstaskolan där) Schysst utav han!
Väl där i vh station, hoppade vi på tåget vi skulle till någon krog in till stan, men Mias kompis skickade ett sms och sa att vi skulle möta han i haninge så vi drog dit. Till slut efter att ha mött honom, tänkt efter vart vi skulle så drog vi till China Station och var där en stund, drack en cider, mötte på andra + en gammal klasskamrat haha!
Sedan drog vi till Oleary's där vi satt och skrattade skit mycket, särskilt inne på toaletten. Mia ännu en gång, du är fan sjuk! Hahaha .. Tur för dig att jag inte fick ett blåmärke hahaha!

Sjukt kul:
- Du är ju störd!
- Ja, jag är bara mig själv.
- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ..!!!

Jag lägger upp bilderna sen.

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela