iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Måndag, 9 nov.

Publicerad 2009-11-09 23:58:34 i Allmänt,

Så snart är denna dag över och jag har massa tankar kring en miljon saker. Ett utav alla saker är att Leo's familj vill att jag åker till Spanien för att dom vill se Isabel för att Leo öppnade käften och sa att jag skulle dit (när jag bara nämnde att jag kunde åka dit) så nu ser dom fram emot att få se Isabel hahaha! Alltså jag vet inte, sist jag var där gick det halva vägen åt helvete. Det fanns positiva saker men negativa också, åker jag så åker jag ifrån Oliver också :( och han kommer liksom nyss ha kommit hem. Åhh, vad ska jag göra? Jag vill ju träffa ''honom'' också men ändå så vill jag stanna i tryggheten. Fast det blir högst 2 veckor jag stannar då.

Idag så kom Mia och William över en stund hem till mig sen så duschade jag och gjorde mig och Isabel i ordning, sedan drog vi ut en stund. Fick röra på mig ialla fall, kändes bra! Hahaha .. trapporna vid bron nära stationen. Kämpigt? Hehe.. Men trevligt var det ialla fall :)
Imorgon ska vi ut tidigt så ska sova nu, hoppas det går ialla fall annars så dödar jag mig själv (skämt) haha.. Behöver sova ut lite känns det som, men jag har alltid problem med att somna dom gångerna jag lägger mig tidigt ändå om jag känner mig riktigt trött. Varför blir det så egentligen?


Min älskling!

Kommentarer

Postat av: Trees

Publicerad 2009-11-16 03:28:58

Åh vilken söt dräkt:) Ja jag förstår det! men den jobbiga stunden i det hela är en bråkdel av den underbara anar jag:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela