iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Damn! Now what?

Publicerad 2010-04-29 20:05:16 i Allmänt,

Jag är riktigt rädd och orolig! För en sak, en sjuk sak som hände idag. Fuck! Fan! Jävla skit saker som ska hända mig, alltså det är så sjukt att jag inte kan fatta det. Jag har pratat med Melissa nyss, men ändå det känns sjukt och läskigt och jag vet fan inte vad jag ska göra! Jag vill bara  försvinna         från           världen  nuuuuuuuuuuu!!
JAG VET FAN INTE VAD MAN KAN GÖRA!? Vad fan jag ska göra!? Det känns så fel men ändå som det inte riktigt är mitt fel.
Why!? WHY for fuck sake!? För i helvete! Hur kan man vara så pantad i skallen?

That's just sooo cute! :)

Publicerad 2010-04-25 12:09:32 i Allmänt,

Vet inte varför jag känner mig så glad vaknade upp skit trött men ändå glad :) jag skulle ha gått ut igår med Mia :( men jag fick inte och det gick inte heller, var tvungen att städa mitt rum. Blä! Ville verkligen ut...
Chattade lite med R på msn, tror vi hade den bästa konversationen utav alla gånger vi chatttat. Han var ju bara för söt och gullig mot mig! Satt och skrattade och log flera gånger, det är sjukt!
Na na na na.. Jaja, har lust att gå ut eftersom det är så fint väder får se om jag lyckas släpa ut mig och ta en promenad åtminstone.

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag åker to freakin' Spain! Längtar faktiskt, sola, bada i Leo's familjs pool, gå ut, gå ut, gå ut haha.. ha lite fri tid och ta det lungt och massa annat som jag brukar göra där nere.
1 månad brukar gå snabbt när jag är där, sen när jag kommer tillbaka så börjar jag plugga känns lite nervöst länge sedan jag gick i skolan ju! Hoppas det går bra och att jag inte ger upp lätt.. Hmm.. sista gången så gick jag i skolan 3 månader sedan fick jag ett jobb erbjudande och tackade ja för att jag tröttnade snabbt på plugget. Men jag tröttnade på jobbet efter 4 månader också så... Jag förstår inte varför jag är så? Jag trivdes verkligen på jobbet och tyckte om vad jag gjorde men men

Now måste jag börja göra lite annat, orka sitta här och få en miljon tankar och sakna vissa människor.
Later!


Someday... Someday, New York..

Solo quiero escapar aveces...!

Publicerad 2010-04-24 16:48:01 i Allmänt,

Borde egentligen skynda mig att städa rummet och så, men orkar typ inte.. så sitter här istället haha! Mia frågade om jag ville dra till Jordbro (omg!) Hahaha.. Vill jag verkligen det? Jag menar, man kanske blir rånad eller något sådant där :P i värsta fall dödad hahaha! Skojar.. Hehe..

Jag visste att något sådant här skulle hända, lögnar jävel alltså! Skyll dig själv och så får man ingen förklaring heller.. Nä, ska fan skita i sådana människor som inte ens är värda min tid. Känner mig någorlunda irriterad och sur men det går väl över lika snabbt som förra gången.
Jaja, Fint väder idag ialla fall :) längtar tills jag får göra min tatuering ♥ tre stjärnor, som jag länge velat göra men inte vågat pga att jag aldrig tog hand om min diabetes förut innan graviditeten och hade skyhöga blodsocker värden men nu jävlar.. Och sedan längtar jag till Spanien resan, vill komma bort ett tag! Madrid here we come.. in june! Yaaay..!


Madrid ♥

Tattoo next month! Yes!

Publicerad 2010-04-24 00:50:02 i Allmänt,

Today was a good day haha.. nä, men ärligt talat var det en bra dag solen sken ialla fall :) var sjukt trött imorse när jag skulle upp för att Isabel vaknar ju så tidigt nowdays :(
Idag var jag inne i stan och träffade Melissa, hennes mamma och hennes son Jack som är typ 3 månader? Men han är SÅ otroligt sjukt SÖT! Så liten, minns när Isabel var så. Alltså tiden bara går så jäkla snabbt!
Jag mötte ju Melissa och Tatiana i Hötorget så vi drog till tatuerings stället där Meli har gjort sina tatueringar för att jag skulle fråga om den jag vill göra :) är glad! Nästa månad ska jag göra min tatuering, är glad, är glad, är glad hahaha.. Vem kan man ta med sig? För sällskap? Hehe..

Sen har jag väl bara varit hemma? Drog ut en stund till Handen. Och dum som jag är ibland eller lätt distraherad, satt och pratade i telefon och väntade på bussen hem. Det stod en buss där ett tag eftersom det är första busshållplatsen kanske i 5 min? Och eftersom jag pratade i telefon så märkte jag inte ens att min buss hade kommit sen när den drog iväg märkte jag det! Blev varken sur eller irriterad, börja bara skratta åt mig själv. Jaha.. fick vänta på nästa.
Nåväl... Bra dag, imorgon ska jag nog ut igen, om inte Mia säger att det är okej att jag hänger med henne och sin kompis till gymmet.

Idag då, ful dag och seg dag.

Publicerad 2010-04-21 13:24:40 i Allmänt,

Just när jag skulle ''ta det lungt'' ett tag eftersom Isabel sover middag, så sjunker mitt jävla blodsocker och jag hatar den känslan... suck!
Längtar tills imorgon då Melissa kommer to the big city haha, åhh! Fast ändå så vill jag träffa M, fan! Vad är det med mig? Saknar honom, lite... Hahaha! Han är ju så snäll mot mig :) Jaja..

Sitter och chattar med Mia hahaha.. ska nog dra och gymma snart :) liksom äntligen, haha.. jag har börjat att äta choklad igen, NOOO! Damn! Måste börja äta nyttigt igen ;) Annars så kommer jag gå upp again, har lyckats gå ner 1kg! Liksom WOW men ändå det är ju något :) progress!
Nåväl, ska packa ner mina saker och sedan dra måste förbi affären också och köpa ...... Hahaha! Yes, you know ;) that posion that slowly kills you. Nä, bara skojar. Hahahaha..

Ciao!


Lite tankar och lite annat

Publicerad 2010-04-20 17:39:15 i Allmänt,

Medans jag tänker ut någon rubrik åt detta inlägg, så skriver jag. Kommer inte riktigt ihåg det senaste jag skrev? Måste kolla. Jo just det helgen på Oleary's hehe.. och att dom tog bort min tandställning.
Nåja, hela förra veckan har jag typ varit ute ganska mycket, tyvärr inte med Mia :( som känns lite tråkigt börjar sakna dig min fina vän ♥ har inte gått ut med henne sedan torsdags förra veckan?
Igår var jag ialla fall med min vän Sheila :) hon hade varit i USA, Californien! Fatta hur avensjuk man känner sig, hahaha dit är mitt drömresemål! Ahhh! Jag vill åka, maldita! ;P hehehe.. Men så schysst som hon är :) så hade hon köpt en present till Isabel och mig :) blev glad. Vi drog in till stan och fikade och gick runt, såg ett par skitsnygga saker jag vill ha! Men ska nog vänta med det, inte armbanden jag såg dom ska jag köpa imorgon kanske? Skit coola och snygga!

Förstår inte vad som händer känner mig sjukt förvirrad och snart orkar jag inte bry mig. Orkar inte förklara.
Åh! Just det! :) denna vecka kommer Melissa till STOCKHOLM, skit glad jag är :) kommer mobba henne för sin gravida mage hehehe ;) Saknar henne och det kommer bli så kul att få träffa henne igen. En gravid Melissa, man kan inte förstå att jag har ett barn och Melissa snart är mamma :) 2008 några år sedan (lite nostalgi känslor är inte fel) så var det vår, exakt samma väder som ute sol, lite sådär varmt. Vi tog långa promenader, skrattade ihjäl oss, pratade om allt och inget, jag sov över mycket hos Melissa (hon bodde ju här i Haninge då), vi var ute mycket, mycket hände. Ja, livet annorlunda och bra då. Livet är ju annorlunda och bra nu också :) men på ett annat sätt än då.
Kommer alltid att sakna dom tiderna, där jag kunde ta det lungt ;P nu är det massa spring hit och dit med ett barn som går överallt och ska riva ner allt hon ser och gråta om hon inte får det hon vill ha. Hahaha..

I Juni, i slutet av juni får jag semester en liten paus från att vara mamma 100% för då ska Isabel och jag till Spanien :) till Isabels pappa och familj. Det kommer nog bli riktigt bra denna gång, har en bra känsla denna gång ändå om jag är blir stressad inför resan dit när jag tänker på det. Hoppas att Isabel inte blir gnällig, skrikig och allt det där påväg dit... Hoppas, hoppas, hoppas...


Jo, Just det!

Publicerad 2010-04-12 13:37:13 i Allmänt,

Hade helt glömt bort vad som hände förra veckan i onsdags, det var inte en liten sak heller :) dom tog ju ÄNTLIGEN bort min tandställning det känns så sjukt konstigt fortfarande, brukar glömma bort det och tro att jag fortfarande har dom kvar och att borsta tänderna blir så konstigt eftersom jag var så van att ha dom. Den första dagen känndes det tomt, som om dom hade tagit bort ''en del utav mig'' på något konstigt vis. Haha.. Jag som ville få bort tandställningen ;)
Det sjuka var att tandläkaren sa att dom mina tänder såg vita ut!? Hur i helvete.... tänkte jag. Hahaha tycker dom ser gula ut :P jag menar med tanke på att jag var beroende av kaffe (drack mest kaffe latte) förut och drack det varje dag tills jag kämpade med att sluta fast det gick inte så bra (alltså att sluta vara beroende av något) mitt nästa beroende var cola light plus att cigg fanns med i bilden hela tiden när jag drack kaffe och när jag drack cola... Jag har dock slutat dricka både kaffe och cola light.. okej, det händer att jag dricker då och då men inte varje dag som förut. Att sluta röka har jag tänkt på länge men än har det inte hänt, tyvärr.

I helgen hade vi kul så som Mia skriver på sin blogg ;) att oavsett vad eller vart vi går så har vi alltid kul. Det ända var att i början fick jag en känsla av att det skulle bli en dålig natt för att Mia fick mig att åka till Jordbro, jag verkligen hatar att vara där! Först fick jag gå ner till centrumet där för att Mia och Mika skulle möta mig där men dom gick nog fel? haha.. för att dom var helt plötsligt vid stationen, ja då fick jag gå tillbaka dit. Jag blir så paranoid när jag är där och rädd att jag måste byta trottoar hela tiden när jag ser någon vid samma trottoar som jag.
När jag äntligen mött upp dom så träffar vi på Maria :) det var så himla länge sen att hon fick en lång kram. Blev så glad! Sen började Mia tjata om att jag skulle dricka upp spriten (ren vodka) det fanns ju inget att blanda det med. Usch! Men drack upp det ändå var typ halva kvar så ja.. ni kan tänka er. Resten av natten spenderade vi på Oleary's i haninge. Vi hade kul och vi dansade häcken av oss ;) fun fun!


Bilder från förra helgen: Innan vi drog vidare till stan..

Jag är så sjuk dålig..

Publicerad 2010-04-09 23:00:58 i Allmänt,

.. på att uppdatera! Jag är inte en sådan upptagen människa som många verkar tro, förstår inte varför många säger ''du är så upptagen hela tiden'' eller ''du är ute hela tiden'' hahaha.. Berättade det för Mia och vi började skratta.
Nå, det har typ ändå inte hänt så mycket sedan sist jag skrev ett inlägg bara att jag och Mia försöker att gå så ofta som möjligt till gymmet, vi har lyckats gå ungefär 3 eller 4 gånger denna vecka :) det är ju bra, synd bara att jag äter dåligt borde äta mer nyttigt och sluta med choklad och massa annat skit som får mig att få skuldkänslor. Igår åt jag en liten bit kladdkaka men det fick mig att få sjukt mycket skuldkänslor. Borde äta regelbundet egentligen...

I torsdags när jag och Mia tränade hade vi kul, vi skulle köra 30min cirkelträning och sen blev det ganska tomt där på gymmet så jag började dansa som en galning (vilket var roligt och jag blev lite trött) Mia skrattade skit mycket haha.. Undrar vad folk hade trott om dom sett mig :P haha..

Nåväl, idag var det en sådan dag då vädret suger och hela dagen blir förstörd och man känner sig nere. Men drog ändå och gymmade fast var inte så taggad så fjantade mig mest ändå om vi tränade i 1 timma sedan solade vi ett tag, men ska nog inte sola så mycket... Ska göra det när jag åker till Spanien :)
Imorgon ska vi nog ut och partaja ;) hehehe.. Får se om det blir av, skulle blivit kul.


Madrid, förra året :)

Friday night and yesterday

Publicerad 2010-04-04 15:56:42 i Allmänt,

Har inte riktigt haft ''tid'' att skriva ett inlägg med det som har hänt. Tänkte skriva igår men vid halv sju ungefär fick jag en smärta i bröstkorgen, trodde det var sådana ångestattacker jag brukade ha förut men jag struntade i att ta lugnande tabletter som jag har som jag fick förut när jag fick sådana ofta. Trodde det skulle gå över ärligt talat men smärtan ökade och försvann aldrig, så gick in på vårdguidens hemsida och sökte lite info och det stod att om man hade en smärta i mer än 15min skulle man ta kontakt med läkare.. Hmm... hade ju haft smärtan i över en timme. Ringde och dom sa att jag skulle ta kontakt med närakuten i handensjukhus, där var dom överbokade så fick dra in med min bror till södersjukhusets akut.
Efter 4 timmars väntande, lite misshandel i mina blodkärl (hahaha) alltså varför har jag alltid otur när det gäller ta blodprover? Varför? Dom stack mig 3 gånger och jag som hatar att ta blodprover och nålar (sjukt nog är jag diabetiker, men jag hatar nålar ändå) men men fick veta att jag bara hade en inflamation i bröstkorgen, var ju lättad egentligen blir alltid så paranoid när jag får skumma saker och tänker alltid på det värsta. Vi kom hem typ vid 4 tiden, nattbussen tar ju en evighet.

I fredags var det en sjuk natt ialla fall början, allt gick bra tills..... ja, det går jag inte in på det stannar mellan Mia och mig. Mia ville dra hem sen efter allt sjukt men jag ville inte, kände bara på mig att det skulle kännas värre om vi stannade hemma. Hon skulle tänka på det för mycket, Mia hoppade upp på tåget som åker till Västerhaninge men jag drog ut henne igen och sa att vi skulle dra in till stan ialla fall, hon såg tveksam. Väl på tåget när vi satte oss såg jag någon som vinkade (jag använder ju glasögon för jag ser suddigt långtifrån) så jag gick upp och gick fram för att se vem det var haha.. Det var några bekanta till mig :) så gick och hämtade Mia och vi satte oss med dom och ja, det roliga började där dom fick oss på bra humör och vi började skratta och skämta.
Dom skulle ju till 'Mango' och dom sa att vi skulle följa med så we went with them ;) Mango var tydligen en latinoställe? För dom körde bara latinamerikans musik? Men det var ändå schysst, dansade sjukt mycket.
Ja, kvällen slutade på donken ;) hahaha... och cheeseburgare på bussens golv hahahaha!

Sen kom vi hem och vi mötte upp E och dom följde mig hem, så det var schysst :) började nyktra till när jag kom hem. Well, det var väl allt?


Bilder kommer upp sen, orkar inte ladda upp dom nu.

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela