iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

UPDATE: Senaste nytt!

Publicerad 2010-01-27 00:30:39 i Allmänt,

Som kanske inte är så intressant haha, jag har nämligen varit magsjuk sen i söndags kväll.. Isabel var magsjuk innan men hon smittade mig och eftersom mitt immunförsvar är/var svagt för att jag var förskyld så min lilla prinsessa smittade mig hehe.. usch! Ialla fall, har mått skit och inte ätit sedan söndag förens idag åt bara en gång fast jätte lite min mage är fortfarande känslig och jag kände mig sådär efteråt. Jag hade feber igår också..

Jaja, denna vecka måste jag göra några ärenden, får se om min bror orkar följa med mig på mina små äventyr haha! Sen hade jag tänkt att åka och besöka Melissa i Norköping nästa månad om det går bra för henne :) skulle vara trevligt. Hoppas det går bra för Isabel att resa i 2 timmar och att hon inte blir jobbig..

Fick veta idag förresten att en av mina bra vänner till mig som bor i Spanien, Madrid ska nog komma till Stockholm och besöka mig :) är inte det sött? Så hon kanske kommer nästa vecka eller något. Kommer bli kul.. Alltid kul med vänner från Spanien det var goda tidet det när vi bodde där.. ändå om jag först hatade Madrid men med tiden började jag vänja mig lite grann och trivas.


I Madrid, jan 2010.

Seg dag!

Publicerad 2010-01-21 17:44:54 i Allmänt,

Jag har varit otroligt otroligt trött idag, ville bara sova så jag och Isabel sov tills 10 idag sedan vaknade jag upp och var skittrött och ville fortsätta sova men lillan var pigg och grät så var tvungen att gå up för att ge henne mat.
Tycker min lilla älskling har växt så fort och hon blir bara sötare varje dag. Tänk att om 2 och en halv veckor är hon 1 år! Det är sjukt men sant att tiden går så fort.
Måste börja planera inför hennes 1års kalas, har redan bjudit några men det är en del människor har bara inte orkat maila och ta kontakt med någon egentligen. Men ska!

Har inte gjort ett piss idag, Mia kom över en stund eftersom min bror är i London och jag är hemma ensam med Isabel och har tråkigt, men jag kände/känner mig så seg, trött och hängig. KAN INTE DET BLI VÅR OCH SOMMAR SNART? Först ska jag se till att träna hårt innan dess, har varit lat och inte orkat gå ner dom här graviditets kilorna som fortfarande är kvar (gick ju upp 16kg totalt :( och har bara gått ner 7kg utav dom 16 än sålänge) så nu måste jag ta mig i kragen och skärpa till mig, annars får någon smälla till mig hahaha! Ska börja imorgon här hemma innan jag kan skriva in mig på ett gym och inget mer godis och choklad, måste börja äta rätt. Blir jag sötsugen ska jag äta frukt och dricka mycket vatten (och kanske någon bit mörkchoklad? hehe)

Haha.. Satt och tänkte på en händelse som hände dagen jag kom tillbaka från Spanien, en fullperson sitter och sjunger på pendeltåget (det lät hemskt och fult, inget vidare bra) sen innan han hoppar han av:

- Ursäkta att jag sjunger, jag är förbannad och jag sjunger när jag är förbannad.

Inte kul? Hahahahaha.. Det var det just då. Det lät så roligt, jag skrattade och min bror också.


Är inte hon bara adorable? :)

Saknad

Publicerad 2010-01-20 23:49:59 i Allmänt,

Saknar en viss person, konstigt nog och konstigt mycket. Men det kanske inte är så illa trotts allt som jag trodde :) det känns bättre idag ialla fall. Det finns nog hopp och jag hoppas det fungerar i slutändan det skulle vara bra om inte mycket bra.
Det kanske ändå är så som sångaren Amaia Montero sjunger i Spanska bandet, La Oreja de Van Gogh (hon sjunger tyvärr inte i det bandet längre) det är nog sant det hon sjunger om i en av deras gamla låtar. Jag får nog tro det ett tag?

Imorgon åker min bror och min far till London, alltså dom ska bara vara där i 3 dagar men ändå jag vill också dit! Jag är avensjuk att bror min ska dit, jag har velat åka sedan flera år tillbaka men jag slösade bort min tid på annat? Ska kolla med Leo om vi kan åka någonstans bara för det, ska nog ta och åka ner till Spanien på sommaren fick en konstig längtan att åka dit igen. Vill ha en varm och solig sommar :) jag ska sola mer än vad jag gjorde förut hade jag tänkt och ta det lungt ett tag. Leo har ju körkort sedan förra året i oktober så vi kan åka till Barcelona eller något.. Skulle vara grymt! Eller åka någon annanstans i europa? Höhö..

Idag gjorde jag flera ärenden dessutom :) och en av dom är jag mycket glad för. Ska ringa imorgon och höra med södersjukhuset, då blir jag nöjd och mycket glad.


Haha.. I remember, I remember :P
Det var en vanlig dag i stan med Melissa
våra vanliga dagar där allt kunde hända
vi kunde sitta eller stå och skratta i timmar tills magen värkte
Det var sjuka men ändå vanliga dagar.

Normalt?
Nä.
Hahahaha..

Varför blir jag alltid besviken?

Publicerad 2010-01-19 16:57:09 i Allmänt,

När jag tror att något bra kommer bli bättre? Att jag ens trodde att det skulle funka, för att jag fick hopp.. Nu är jag bara besviken och ledsen. Jag tror seriöst att det aldrig kommer att ändras, att det aldrig kommer att bli så som jag vill och hoppas.

Varför mår jag såhär egentligen? Är det för att jag har varit instängd hemma lite för länge känns det som? Jag kom ju hem från Madrid förra tisdagen men ändå 1 vecka hemma bara för att jag är sjuk. Jag orkar inte längre! Jag är hes och det är förmodligen bara för att jag var ute igår.. Och mina tändervärker också, jag hatar denna tortyr som kallas tandställning, haha men jag är ändå ganska glad för att dom försvinner om 1 månad eller 2 :)
Imorgon skiter jag i om jag är sjuk eller inte, jag ska ut! Först ska jag till södersjukhuset imorgon för jag måste kolla en sak som driver mig till vansinne just nu.
Jag har fortfarande inte laddat upp någon bild från min kamera men gör nog det snart? Haha.. Måste hitta kabeln först. Vart kan den vara nu då?


Hahaha.. (bilden)
Vill åka tillbaks till Spanien, vill ha sommar NU!
Vill åka till stranden och sola och ta det lungt, vill resa.
Vill göra mycket, går det?

Up and downs, like a rollercoaster.

Publicerad 2010-01-18 23:16:43 i Allmänt,

Jag vet inte hur jag ska beskriva min dag.. Som en bergochdalbana? Vaknade upp trött som vanligt och trodde kl var 8 men nej, fick väcka min bror för att han skulle ta hand om Isabel medans jag drog till tandläkaren (tandreglering.) Nu värker tänderna :( dom bytte båge och spände till ordentligt verkar det som.. MEN snart är den borta hoppas hoppas på att den försvinner antingen i februari eller mars kommer bli så glad!!

Men men efter tandläkaren gick jag till haninge centrum skulle köpa barnmat åt Isabel och sedan till Riksäpplet och möta Mia en stund innan hon gick in på lektion, känns lite skumt att jag fortfarande är mammaledig och hon redan börjat skolan. Vi brukade ju vara ganska ofta, eller? Rätt så ofta... Hela tiden typ hahaha..
Efter det drog jag ju hem, har verkligen tröttnat på att vara hemma nu men jag är fortfarande sjuk min hals blev något värre bara för att jag var ute idag :( jag kommer ruttna här hemma! Inte nog med det så hade jag och min bror en riktig diskution, vi bråkade? Men nu mår jag bättre ialla fall, pratade med Leo och vi skämtade och så blev på bättre humör.
Jaja, ska ta och sova nu är trött. Oh well..


På facebook är vi gifta. HAHAHAHA..
Roligt skämt va? :P
Nej?
Dåså..

Hemma och förskyld

Publicerad 2010-01-15 14:26:33 i Allmänt,

Yes, ni hörde rätt fast det var ett litet tag sedan jag kom hem. I tisdags kom jag hem från Spanien igen, inte lika kallt men kallt ändå fast slapp snön i 10 dagar ialla fall (fast det snöade en dag fast nästa smällte det bort) det sura och tråkiga med allt är att just dagen efter så blir jag sjuk! Alltså förskyld, fatta hur trist och tragiskt det är för mig som hatar att må såhär plus att jag blev förskyld i höst också det är inte normalt att jag blir sjuk ofta, jag är en sådan person som blir väldigt sällan sjuk men vad händer nu med mig!?

Jag var negativ någon vecka innan jag åkte till Spanien trodde allt skulle gå åt helvete som det halv gjorde i somras men jag hade fel det gick faktiskt bra denna gång :) jag trivdes och hade kul, vi gick ut en lördag och ställerna i Madrid brukar stänga kl 6 på morgonen så vi stannade tills dom stängde och drog hem, Leo och jag var dom ända som inte var fulla hahaha.. resten vart det. Men shit så trött jag var när kl började bli 8 på morgonen.
Jaja, skriver mer och lägger upp bilder en annan gång, Isabel vakna så ska försöka orka leka och så med henne.. Jäkla förskylning!

Spain tomorrow

Publicerad 2010-01-01 23:56:09 i Allmänt,

Jaha, imorgon åker jag till Madrid och jag vill inte jag orkar helt enkelt inte! Vill stanna hemma och gå ut med Mia, mina kusiner och min bror. Alla verkar vilja göra roliga saker just när jag ska åka och Michelle ville t.o.m komma och besöka mig här. Fan! :(

För övrigt: Hade jag det sjukt trevligt hemma hos min kusin, hans fru och barn, mycket skratt och glädje. Hans bror + flickvän och mina kusiners lilla syster var där också som är mina kusiner as well haha.. Så vi var ett gäng.
Kändes skönt att vakna upp med mycket folk runt omkring sig ändå om jag saknade Isabel jätte mycket, hon stannade ju hemma med min mamma och min pappa kom ju över och höll mamma sällskap.
Jaja, skriver mer om det sen. Nu måste jag fortsätta packa, känner mig stressad och bläääää..

Adios!

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela