iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Sent som vanligt

Publicerad 2008-04-28 01:48:21 i Allmänt,

Ibland så orkar jag inte ha kontakt med någon, alltså mina vänner, ja klart! men
det verkar så meninglöst med det här msn chattandet, det tar så jävla mycket av ens tid ..
och facebook, alltså shit! Jag fattar inte vad jag gör där ibland, men det är kul ibland?

Hotmail måste jag logga in på annars skulle jag inte ha kontakt med min bror, han skulle säkert bli ledsen och tro att jag glömt bort han om jag inte skriver varje vecka som jag gör. Aa, han får bara läsa
sitt mejl en gång i veckan.
Men seriöst, allt blir så ''nytt'' hela tiden, när jag insjuknade i diabetes 2002 så fanns det klumpiga blodsocker mätare och fula insulin pennor. Men nu så finns det mini blod sockermätare som är mindre än en mobil och insulin pennorna är coola nu-för-tiden.
men va fan det ska väl vara bra att vi går framåt, va?

Idag (klockan är mer än 00.00 så det är en ny dag) så är det en ny dag, jag borde sova nu för jag ska möta Meli klockan 10 på morgonen någon stanns vi planerade inte ens det, men jag är inte trött än. Jag borde ha en kalender och planera saker istället för att göra allt sådär random som jag gör saker, men jag är ingen upptagen person som måste klämma in personer och möten som tur är, så det blir en prioritering när jag blir en sådan där ''upptagen människa''.

Nu ska jag ''försöka'' sova fast innan måste jag skriva till min kära bror ..

tid

Publicerad 2008-04-26 14:52:39 i ,

Shit hela veckan har passerat typ, och jag har tydligen inte skrivit något här .. tänkte göra det!
Nå väl .. Jag har tåkigt! Mamma ringde mig imorse och väckte mig, jag som hatar att bli väckt om det inte är något viktigt. Jag missade meli's och danne's 'Wild Party' igår, ville ta det lungt egentligen .. dom sa att det tydligen var skit roligt och att dom hade slagsmål hahaha .. det var något man inte missade, tänk att bli slagen inte kul. Jag skulle egentligen sovit över hos melissa men men .. det blev inte så. Får se om det blir något idag, hon sa att vi skulle ut och festa om danne mådde bättre idag.
Öhh .. fan va tråkigt det börjar bliiii! ska bara lägga upp några bilder som jag sa att jag skulle från
förra helgen .. dah! och några från denna vecka, då meli laga mat WOW! hahaha ...
Fan, va skönt att det är vår nu :D förresten! YAAAY!




Helgen

Publicerad 2008-04-21 01:53:22 i Allmänt,

Heeeej!
Jag kom typ nyss hem från att vara hos Meli hela veckan :) vi hade det sjuuuuuukt roligt. Sov hos meli från fredag till söndag. I fredags så var vi bara hemma hos henne och pratade eftersom jag kom lite sent hem till henne och vi orkade typ inte gå ut någon stanns, sen lördag så gick vi upp tidigt för att Melis kusin fyllde år. Vi var tvungna att förbereda oss. Hennes familj hyrde en lokal och dom grillade och hade det trevligt medans vi ''barn'' hahaha .. var både ute och inne i lokalen. Allt var så trevligt, det var en bra helg .. soligt och skönt väder! Haha .. både fredag kvällen och lördag kväll så gick vi från melis hus till Statoil för att handla eftersom Ica redan hade stängt. Vi skrattade hela helgen åt sjuka skämt och saker vi gjorde, och i söndags så åkte vi in till handen för att Melimuch skulle köpa nya byxor skit snygga och kolla som hon hade sett .. och sen gick vi runt där tills vi satte oss på ett café och fikade, Aa meli käka för att hon var skit hungrig, Jag och Melis mamma fikade typ .. :)
Sen så gick vi hem, värsta fina dagen det var idag .. Vi bytte om, när vi kom hem, och gick ut på en lååång promenad ända till Ica Maxi området typ och runt villorna där ändå tills vi kom fram till industriområden igen. Vi pratade om så mycket och hade värsa konversationen. Jag såg humlor och myror nu när våren är här, usch! jag som ogillar kryp ..
Sen när vi kom hem så mötte vi Melis mamma utanför med Flip (Melis hund) vi gick in och käkade, och fortsatte vår konversation med melis mamma :) jag önskar jag hade en sådan mamma, som man kunde prata med om allt!
Nu är det lite sent, jag tog typ 2 timmar på att skriva detta inlägg, var inne på msn och skrev till min kära bror som är typ ''bortrest'' och kommer tillbaka nästa år i december. Saknar honom otroligt mycket! Han är en stor del av mitt liv .. han kan jag verkligen prata med om allt! Nåväl ..
Ska sova nu, är skit trött!
Lägger in bilderna någon annan dag eftersom Meli har bilderna :)
Hejdå så länge!

17/4

Publicerad 2008-04-17 18:32:19 i ,

Idag så var jag ute med Melissa och hennes mamma i haninge C igen :) vi hade det trevligt .. Vi gick runt och kollade på lite kläder och skor, och melis mamma köpte ett par stövlar. coooooolt! och jag och meli larvade oss som vanligt hahaha .. det är alltid kul att få henne att skratta ;) yeaah! Jag har ialla fall roligt när jag larva mig och vara oseriös för stunden .. vi prövade solbrillor som var som tv-screens :P hahaha .. och typ sommar hattar.
Meli letade efter en jacka, fast hon hittade den typ inte .. synd. Sen så gick vi till ett cafe och drack cola, melis mamma latte och kokosbollar BIG ones! hahahahhaha .. vi garva för nada liksom .. sjukt roligt hade vi ialla fall.
Juhupp! det var idag ja .. och imorgon ska jag sova över hos meli :) wuhuuu! PARTY ON!
Ska go now.
Adjööööö

image7image8image9

16/4

Publicerad 2008-04-16 21:13:13 i Allmänt,

Fan nu sitter jag här igen .. Jag höll på att läsa tidningen när jag såg att Melissa skrev to me! men hon loggade ut utan att säga något .. How rude! ahahaha .. skojar.
Mamma kom hem nyss .. det första hon sa innan hon sa 'Hej' var att om jag hade sökt efter jobb. Faaaan tänkte jag att jag är så lat att jag inte kan gå in på ams.se och söka efter någ ynka jobb där! Fast åt ena sidan suger jag på att göra personliga brev och sådant skit.
Jag borde skriva något nu, istället för att skriva det här .. men wtf! jag hinner med detta också .. tydligen .. För fan! nä nu ska jag skriva massa ansökan om jobb, ändå om det går åt helvete .. Guuud! vad jag saknar min brorsa önskar att han var här, inte för att göra mina ansökan, haha kanske det också hjälpa mig lite med det .. fast jag saknar honom ... Jag knappt bärga mig tills nästa år då han kommer tilbaka. YAY! Då ska jag mosa honom med mina kramar hahaha ! Well well ..
Hejdå.

Idag ..

Publicerad 2008-04-16 17:21:24 i ,

Jaha .. nu så sitter jag här igen ..
klockan är snart fem, och jag kom hem nyss. Var i Haninge C men meli och hennes mamma :) hon bjöd oss på te och hallonpaj, teet var gott men hallonpajen var för söt. Meli fick ont i magen av den, och ont i huvet så hon gick hem, jag var sådär halv trött så det spelade ingen roll för mig att åka hem igen ..
Imorgon så ska vi ut igen :) hoppas hon mår bättre då .. hehe .. Hon är min match maker, eller som hon sa haha .. 'Meli the love maker' hahaha ! Vi har sjuk humor, hon berättade idag när vi satt på banken vad Nick (hennes nya pojkvän) hur han reagera när jag sa till henne att hon skulle skriva till han 'If you hurt me, my friend Iris shall haunt you and shoot you' det var bara ett skämt, men hon skrev det till honom ialla fall, jag ba OMG! Hon sa att han blev tyst, han skrev inget hahahahaha! Jag vet jag är sjuuk, Meli .. Men alla vet att jag skojar, jag är inget psyko, jag är bara ''normal'' haha med sjuk humor.
Vi skämtade om att jag ska ''råka'' kalla honom Dick istället för Nick haha! men tänkt om han är en seriös person som inte tål skämt? haha .. Det var faktiskt trevligt idag ändå om vi gick ut lite mer än en timme, det var sådär halvfint väder ute, inte fööör kallt och solen skinner inte riktigt, men det gömmer sig bakom molnen.
Det är våååååååååååår, jag vill resa utomlands. Vill till spanien och träffa mina vänner där, det ända jag är rädd för att Leo (mitt ex) ska få tillbaka kännslorna för mig, allt är bra som det är just nu. Han och jag som vänner .. punkt slut.

Va fan jävla vattenmaskin i banken, som vägrade funka hahaha .. meli slog den och sa ''ser du lite våld, och så funkar allt'' hahaha .. men det funkade inte ialla fall så vi slog den några extra gånger men noooo ... haha ..
Nu så sitter jag här och lyssnar på Disturbed :) och pratar med Meliiiiii ...
Aja .. nu så kommer jag inte på vad jag ska skriva mer så här tar det sluuuut ...
Chauuu!


....

Publicerad 2008-04-15 22:22:07 i Allmänt,

Jag pratade med honom, vi är vänner inget annat ..
Jag förstår inte varför? jag vill .. för jag tycker om att prata med honom
men inte varje dag, det känns fel för vi är bara vänner
det gjorde ont det han sa till mig idag
Jag som var på så bra humör idag, tur att jag hann städa innan jag började må så här
jag ville vara fri från honom, det var mitt fel .. men jag ångrar det inte
det känns ändå bra, men inte när vi bråkar då känns allt fel igen




Allt känns konstigt just nu, fast känner mig nöjd ändå. Det är en konstig kännsla jag inte kan förklara ..
Jag önskar bara att jag kunnde gå upp tidigare och lägga mig tidigt, så att jag kunnde hinna med massa saker under dagen. Jag hann bara att möblera om mitt rum, och städa lite och nu är det mörkt och sent på kvällen.
Mamma kom hem och hon ska färga mitt hår, och jag är uttråkad ändå fast jag sitter här och lyssnar på mitt favorit band KoRn, så ska dra .. Bye!



I just like those paintings :)

15/4

Publicerad 2008-04-15 15:48:22 i ,

Vad ska jag skriva på det första inlägget .. ?

Jag skämtade med Melissa att jag skulle skriva sjuka saker här .. Hahaha .. typ sådana saker som i helgen, där jag skämde ut mig, jag ''predikade om gud'' hahaha .. hon skrev lite i sin blogg om det.
Det var sjuuukt, vi garvade som fan tills vi fick ont i magen! 'Halleluja' En buss körde förbi där vi stog och väntade på busshåll platsen i Haninge C. till Brandbergen (vilket dåligt väder det var då, det REGNADE typiskt Sverige) .. och jag ställde mig upp och låsades säga något till busschauffören han stirrade säker på mig och tänkte '' vilket FREAK, va fan vill hon?'' Jag trodde vi var själva det var sent och Haninge C var tomt .. Fast det stog folk där. OMG! jag satte mig igen på bänken och sa det till Meli att det fanns folk där .. vi började skratta änu mer.

Jag borde inte sitta här just nu. Har mycket att göra hemma .. Nu låter jag tråkig. Jag vill ut också, det är halvfint väder där ute solen skinner just nu, wooow!
Jag är glad för din skull Meli :) You're happy now! Hehe ..
Ha det bra!




Allt jag gör är att sakna dig bror min ..
Iris.

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela