iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Underliga dagar

Publicerad 2008-06-13 23:54:37 i Allmänt,

Klockan 3 eller 4 på morgonen fick jag reda på att Leo's (mitt ex) mormor dog :( hela familjen är ledsna och det är verkligen en sorlig dag för dom. Leo's mamma tog det hårt, hon köpte redan en biljett till Bolivien 4 på morgonen för att åka samma dag för begravningen och allt som kommer att hända.
Eftersom jag har kännt familjen i 6 år så känner jag mig ledsen för deras skull, jag kan inte tänka mig att förlora någon som är en nära, min mormor dog när jag var 7 år, men minns inte så mycket av henne, bara själva begravningen.
Usch! Vill inte tänka på det.

Sov 4 timmar idag eftersom jag skulle vara i arbetsförmedlingen kl 9 - 10 på morgonen, kom 9.30 dit. Sen så sprang jag till några ärenden som mamma bad mig om, eftersom det är bara jag och hon som bor här. Mina föräldrar skilde sig förra året vid juni - juli .. fick reda på det när jag kom hem från spanien då jag var där.
Det är 6 dagar kvar tills jag åker till spanien, känns som om mitt ex kommer att behöva stöd efter det som har hänt.
Min bror är mormon (som mamma och pappa) och han är på en kyrkmission och kommer inte tillbaka förens nästa år i december, då dom måste göra en mission som varar 2 år (han åkte förra året i december) Jag går inte i kyrkan ville inte gå sen jag var 13, men slutade helt när jag blev 16.

Hahahaha, nu känns det som om jag snackar massa skit, men jag fick lust att skriva detta.
Nåväl, Va med melissa idag också vid 3 tiden, kom hem för en timme sedan vi var i farsta centrum med meli's mamma för att hon skulle shoppa lite fast jag orkade inte gå så mycket idag så var helt slut när vi kom hem  .. Somnade hos henne sen också eftersom jag bara hade sovit 4 timmar var jag skit trött, sen åkte vi till Ica maxi med Danne :) efter att hon väckt mig .. Sen efter det åkte jag hem och nu är jag här.
Och imorgon är det spanien mot sverige matchen :D YAY!!

God natt! Heddå så länge!

Hmm ..?

Publicerad 2008-06-12 00:52:36 i Allmänt,

Idag var det en konstig dag, det var kallt på morgonen hade fönstret öppet och vakna för att jag frös ... sen lite efter började det spöregna. Jag skrev lite på spaces bloggen.
Jag typ gjorde inget på hela dagen, hade bara en konstig kännsla. Jag pratade inte med melissa på hela dagen, pratar med henne just nu ialla fall.
Jag är lite ledsen eftersom jag kommer att lämna kvar henne här medans jag är i spanien, kommer att sakna min Cookie monster!! Tack för att du är my sis!
Inget speciellt hände idag, kolla bara på matcherna Portugal - Tjeckien och Schweiz - Turkiet. Hahaha! Ska inte kommentera vad jag tyckte om det! Fy faaan  hahahaha!
Nu på lördag får jag fan inte missa matchen :D hahahaahah!

Jag la upp videon cookie monster spela in här om dagen hahaahah! sen dom andra, våran nightwalk hehe ..

http://www.youtube.com/watch?v=VRriIJHzoPg
http://www.youtube.com/watch?v=gXLKl2xAIaE
http://www.youtube.com/watch?v=G2YoEoAwlAM

Nåväl ha det bra! God natt! Ciao!

Ojdå!

Publicerad 2008-06-10 02:39:05 i ,

Shit, det var riktigt länge sen jag skrev här .. känns som om jag inte har så mycket tid längre.
Mycket har hänt, vart hemma hos meli och vart med meli nästan varje dag. Det var kul för förra helgen då vi var hemma hos meli och chillade bara med danne och melis mamma och hos melis familj, Meli, Danne och jag :) Jag hade det skit kul ialla fall dansade och allt var trevligt .. samma kväll drog vi ut på en ''kvällspromenad'' hahaha! filmade det ..
Sen var jag på krogen nu i lördags, rikitgt kul var det :D jag dansade fan skit mycket .. tills jag fick kramp i benen haha!
Michelle (en annan kompis) sov över här hela helgen .. och hon kommer sova här imorgon också tydligen.

Känner mig ledsen för att Meli är ledsen, jag känner mig 'worthless' för att jag inte kan få henne att må bra ..
Jag trodde hon blev lite glad när jag fick henne att skratta. Nå väl .. Jag kan väl inte hjälpa alla.
Hoppas du blir bättre meli!

Den 20 Juni ska jag till Spanien :D sola, bada, och ha det trevligt. YAY!
Ska gå och sova nu, måste börja skriva oftare här hihi ... Ciaooooo!

Chill hos meli, men vin och vodka ;)Min Nya frisyr! :)

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela