iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

några dagar sen?

Publicerad 2008-05-21 19:01:07 i ,

Jaha, har typ inte skrivit på ett tag nu. Har inte varit hemma typ på länge känns det som ..
Har varit med Meli typ varje dag, och sovit över hos henne dom senaste helgerna. Det har varit trevligt faktiskt, förutom denna helg som var .. fult väder, kanske därför jag blev sjuk :( fan! Jag mår lite krasligt, jag hostar ganska mycket, och nyser lite jobbigt, men aja .. nu är man sjuk så, får ta det lungt hemma. Hmm .. vill Uuut!
Nåja ..

Lite bilder kanske? hahaha ..

igår, idag

Publicerad 2008-05-11 23:45:06 i Allmänt,

Igår, lördag så vaknade jag tidigt typ åtta på morgonen, ville städa huset så att jag kunnde gå ut tidigt och hinna med dagen. Det känndes bra att vakna tidigt :) jag började inte att städa omgående för att det var lite tidigt för att göra ljud på en lördag morgon, så jag kollade på teve en stund. Jag mådde lite halv-dåligt eftersom min kompis hade stannat hos mig över natten för att hon och sin sambo hade kris hemma. Stackarn .. allt gick åt helvete för henne typ.
Mamma vakna typ vid nio på morgonen, och jag blev lite rädd eftersom hon skrämmde mig, trodde hon hade gått ut som hon brukar göra på lördagar, till någon kyrk-grejs.
Efter att ha städat, duschat och fixat mig .. så typ ville mamma att jag skulle äta, men var för stressad för att äta så tog bara två tuggor och sprang mot tågen eftersom jag hade lovat att träffa min kusin i stan.
Nja, att vara med min kusin var inte så lyckat han hade med dig en polare och dom snackade ganska mycket och det var sisådär tråkigt.
Medans dom käkade så skickade jag massa sms till Meli för att jag skulle sova över hos henne och hon skulle möta mig i Handenterminalen.
Påväg till handen så snackade jag och min kusin inte ett skit hahaha! så jag lyssnade på KoRn på min mp3 :D Yeah! sen så när vi klev av tåget så snackade vi ett tag innan Meli dök upp. Sen så drog vi till hennes place :) Melis mamma hade åkt till Gävle med en av hennes kompisar.
Vi hade det skit roligt, särskilt när vi kollade på den där ''Funny Saw'' videon, vi garvade som fan! tills vi fick ont i magen :)
Idag så hade vi det trevligt, vi gick på promenad och pratade och var lite här och där. Alltid trevligt att gå ut på soliga dagar som idag och igår, och va varmt det har blivit nu!
Nästa helg ska jag till Meli igen :D vad kul det kommer att bli! Wuhuuuu!

Soligtväder

Publicerad 2008-05-10 00:44:36 i Allmänt,

Jaha det är lördag idag (eftersom klockan är mer än 00.00)
Fredag den 9e maj, så gick jag upp klockan 09.40 något i morse, Halleluja! Länge sen jag gick upp ''tidigt'' Meli tyckte också det, jag hade duschat och allt när klockan var 10.30 det kännde konstigt, jag mötte Meli kl 12, det känndes också lite konstigt efter som jag brukar gå upp vid den tiden eller senare.
Det var skit skönt väder, varmt och soligt! :) Vi stack en snabbis till Haninge Centrum och sen till handenterminalen. Hemma hos Meli så lagade dom mat, vi åt och pratade :) jag trivs verkligen hemma hos dom.
Sen tog vi en låååååååååååååååång promenad vid Ica Maxi och längre typ. Jag hade skit ont i fötterna när vi kom hem och var helt slut så vi la oss och somna typ hahaha! Det var en lyckad dag! Jag var tvungen att gå, fast meli sov fortfarande. Skulle möta en kompis som mådde dåligt. Nu är hon här ialla fall ...
Nåja, ska nog gå och lägga mig nu ..

Varför, why, por que?

Publicerad 2008-05-05 21:43:39 i Allmänt,

Det började med att jag förnekade det! De fanns inte där, dom ljög om det. Tiden och åren gick och jag började inse att de hade rätt, dom som sa att jag hade depressioner hade rätt, åtta år i detta stadie jag trodde att jag mådde bättre men alla negativa tankar, kännslor, allt kommer på en gång. Gång på gång. Jag vägrar att ta sådana tabletter mot depression!
Jag önskar att man kunde vrida tillbaka tiden, jag vill inte fortsätta framåt, jag har inte gjort ett skit! Tänk att ett misstag kan kännas, ett misstag kan få en att må så här. Vad tänkte jag på i lördags kväll? Hur sjuk kan man vara?
Jag vill bara glömma bort, det hjälpte inte att prata ut om det. Jag vill fortfarande gråta, försvinna ..
Åren går för snabbt, det förflutna var bättre, allt känndes så tryggt för att man var naiv och inte hade en aning om vad för skit som väntade en ..
Det känns tungt, bara tomhet, va fan hur blev allting så här? Jag strävade efter något som inte fanns där, bara tomhet. Inget funkar, allt går åt helvete!
Är jag svag för att jag gråter? Är jag svag för att jag vill ge upp? Är jag svag för att jag vill försvinna?
Jag är kall som person, jag känner mig oförmögen att kunna älska någon .. Jag blir irriterad av detta, varför känner jag så? Var det därför jag lämnade mitt ex så många gånger, jag ville vara med honom men det gick inte .. det går inte .. VARFÖR?
Jag vill bara skrika, slå något, ta ut denna ilska jag känner inombords!
Varför blev allt såhär? Varför ändrades jag som person? Jag har så många frågor som jag aldrig någonsin kommer få svar på ...

the world could be a better place, but isn't

Publicerad 2008-05-04 17:01:15 i Allmänt,

Det är soligt ute och det är fint väder. Men jag mår skit.
Jag känner smärtat inombords, borde jag inte vara glad för att solen är framme? Hela kvällen igår gick åt helvete, först var det bara kul jag var positiv inför kvällen. Men slutade helt fel, Fel, FEL!
Jag orkar inte skriva mer. Jag är för trött och deprimerad för att skirva ..

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela