iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Spanien, 26 juli

Publicerad 2009-07-27 02:25:15 i Allmänt,

Känns som om jag har fullt upp, har hänt mycket .. Min kamera är lost här hemma hos Leo, när jag hittar den så lägger jag upp bilder.
Idag, var jag ute med Leo, hans syster, deras kusin och kusinens pojkvän och systerns dejt haha .. Vi drog ut bara under dagen. Leos föräldrar stannade med Isabel, vi hade kul, skrattade massor och så. Sen när vi kom hem igen, lirade vi lite guitar hero :) skit kul och trevligt  ialla fall.
Nu är det sent och jag är skit trött att gå i solen gör så att man blir dubbelt så trött.
Ciao och God natt.

5 dagar gâr fort

Publicerad 2009-07-19 19:34:55 i Allmänt,

Jag har inte orkat, jag har inte tid att uppdatera .. Mina kusiner har varit här, dom som bor i Australien. Kom tisdag den 14 juli och âkte hem idag den 19 juli. Det har varit trevligt men förvirrande, massa saker har hänt som är sjukt. Saknar mina kusiner redan .. Min kusin paty's pojkvän var med ocksâ, det positiva med det var att jag kunde prata engelska med honom, pratade engelska med mina kusiner ibland ocksâ .. Jag kan ju inte praktisera min engelska med nâgon sâ här glömer man mycket haha ..
Vi typ festade sista natten, det gick fel i slutet .. jag blev skit full och hällde min kusins vin pâ Leo, smällde till honom och hotade honom att jag skulle döda honom tydligen. Sen ringde jag H, 5 pâ morgonen och pratade med honom ett tag och frâgade honom om han ville bli min pojkvän, det är typ det ända jag minns av konversationen.
Jag är tydligen inte singel längre ... det är sjukt! Jag är osäker pâ det här .. fâr se vad som händer sen. Han skulle ringa idag men jag har spytt sedan kvällen, mâr bättre nu har slutat, och jag mâdde skit när vi gick och lämnade mina kusiner. Sen när vi kom tillbaks sâ somnade jag tills nu typ .. vaknade för inte sâ länge sen.

Kommer inte dricka pâ ett bra tag liksom, sista gângen jag drack sâhär var ju förra âret innan min graviditet sâ min mage är ju inte van längre. Jaja, nog om det .. Laddar upp bilder imorgon eller sâ. är trött och ganska nere nu.
Ciao!

Spanien, dag20?

Publicerad 2009-07-14 02:27:45 i Allmänt,

Idag. om nâgra timmar kommer mina kusiner :) dom som bor i Australien .. dom har varit i frankrike, schweiz, sverige och nu kommer dom hit till spanien. Längtar ..!!!!
Borde typ lägga mig egentligen men känner mig inte trött, mâste upp tidigt .. dom kommer 12pm och vi ska handla saker till Isabel tidigt pâ morgonen, vet inte hur jag kommer ta mig upp sâ tidigt.


Bilder jag har tagit pâ Isabel här i Spanien:Spanien, dag17?

Publicerad 2009-07-10 00:55:37 i Allmänt,

Jag vet, skit dâlig uppdatering. Men jag har inte sâ mycket tid här i Spanien .. Är trött men innerst inne glad för min jävla mens kom idag!!!!!! Jag vart ju fan GLAD bara denna gâng annars hatar jag mens skiten.

Ialla fall hade skit kul igâr ialla fall, BIO :) Ice age 3 hahaha .. Leo's syster och kusin ville se den sâ vi sâg den ocksâ, men den var skit rolig. Satt och skratta skit mycket ändâ om dom dubbar den pâ spanska .. det suger.
Vi fick gâ ut för Leo's mamma var ledig igâr och sa till oss att gâ ut .. Sâ ut blev det. Men det var värt det ändâ om jag saknade Isabel i slutet för vi drog till Piccolina, där Leo jobbade förut .. en Italiensk restaurang, fast chefen är frân Argentina han mumlar sâ det är lite svârt att fatta vad han säger ibland hahaha ...
Han ba igâr: Dom fula har knallat hit dâ, förutom du dâ amor mio (alltsâ jag) hahaha ... Det var trevligt ialla fall, vi stannade där tills 12 nâgot pâ kvällen sen hem, det var värsta trafikstopp mitt i motorvägen .. tog säkert 30 min tills vi var pâväg igen.
Men som sagt, hade skit kul :) Lyckad dag. Sen idag ringde H, vart glad.
God natt!

Leo's kusins pojkvän mötte oss efterât i Piccolina, han körde hem oss sen.

Hem snart?

Publicerad 2009-07-06 19:25:30 i Allmänt,

Jag vet inte vad jag ska tro, vad jag ska tänka ... mâdde bättre när jag var hemma.

Vill bara gömma mig frân Leo och hans familj, dom fattar ju fan ingenting och är dumma i huvudet. Jag fâr vara en hycklare sâ länge tills jag âker hem.
Nu ska jag leta efter Iberias nr och ringa och frâga vad det kostar att ändra hemresedatumet annars fâr jag be pappa om hjälp. Jag skiter i om det är fult väder i Sverige, men där hemma har jag mamma och alla andra som inte är dumma mot mig. Mamma vill ju bara mitt bästa och Isabels därför är hon som hon är ibland ändâ om jag klagar ofta, men hon är en bättre förälder än Leo's föräldrar.
Nu ska jag väl inte sitta här längre, mâste göra nâgot innan alla börjar klaga. Ciao!

Spanien, dag13

Publicerad 2009-07-06 18:20:45 i Allmänt,

Varför ska man mâ sâhär dâligt ibland? Jag har ângest, känner mig ledsen och förnedrad. Jag vill sluta med vad jag gör, varför är jag svag? Varför är jag svag?
Jag förlät Leo för vad han gjorde, för att jag är dum. Han vill att Isabel ska stanna i Spanien om jag âker hem tidigare, hur ska jag klara mig utan henne i 1 mânad? Jag vill grâta, men det gâr inte det känns tungt inombords.
Jag vill inte att Isabel stannar här, inte med Leo, inte med hans föräldrar och inte utan mig. Leo är ju hennes pappa han har ocksâ rätt att vara med henne, det suger hârt det här!

Jag vill hem och jag vill att allt ska vara som det var innan jag âkte hit, varför âkte jag hit till Spanien för? Nästa âr âker jag hit i 1 mânad eller mindre och med min bror, dâ är jag säker och trygg.
Jag önskar att min bror vore här med mig, jag saknar honom sâ enormt mycket, mina onda känslor försvann när han var med mig, när han fick mig att le och skratta när jag mâdde som värst. Hur har jag klarat mig sâ länge utan honom?
Jag vill försvinna med Isabel, bort frân Leo för alltid. Leo finns inte med i min värld inte efter allt det här.

Jag vill grâta, men det gâr inte
jag har försökt ..

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela