iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Spara för fan!

Publicerad 2009-05-31 23:18:50 i Allmänt,

Jag borde verkligen sluta slösa pengar, jag beställde två t-tröjor igår från H&M (fashion against aids) design av Tokio Hotel, alltså jag är inget .. absolut inget fan av dom! men deras design är cool, jag bara älskar döskallar och sådant. Så det blev en till mig och en till min bror (alltså killmodell till honom) skulle Korn ha gjort en desing på en t-töja skulle jag fan skuttat dit och köp en haha hur ful den än var, haha ..ha!

Idag fick min bror lov att ringa till oss (morsdag), kanske sista gången denna gång hoppas jag .. sedan kommer han ju i december något jag verkligen hoppas, han flyttar in till oss :) han ska inte bo med pappa utan med OSS! Mamma, Isabel och mig.
Det var ju min första mordag idag, känns hur konstigt som helst. Men men .. trevlig dag var det idag, lyckad också. Varmt och soligt, sommaren är här! VERANO!
Känns underbart, värmen har gjort så att jag har blivit hur trött som helst, så ska äta något snabbt, borsta tänderna och gå och lägga mig brevid min lilla Isabel ♥
God natt!




Eh. En rubrik?

Publicerad 2009-05-30 00:44:07 i Allmänt,

Ibland kan Leo vara en riktig idiot! Jag försöker göra så gott jag kan, jag tar ju hand om Isabel trotts allt så han ska inte klaga hela tiden att han är ''trött'' när han bara pluggar och praktiserar .. han kan ju sova ut på helgerna!
Jag får inte sova ut någon dag på hela jävla veckan.

Igår så var jag in Haninge C med Mia och hennes kompis Issa som är gravid. Shit, haha! Jag fick aldrig någon särskilt stor mage eftersom jag födde ju i vecka 33. På 7 veckor hinner magen växa ännu mer så jag missade den biten, men ibland tycker jag att det var tur att Isabel föddes då för hon var ju liten och jag brast inte så mycket där nere (dom sydde bara 3 stygn) och det gjorde inte särskilt ont tyckte jag när hon kom ut, det var värkarna som var rena helvetet.
Men fler barn ska jag ha ändå om jag efter förlossningen sa ''ALDRIG MER.''

Idag så drog jag och mamma in till stan och köpte kläder. Hmm .. ännu mer kläder då för min del och några kläder plagg till min underbara Isabel :) hon är så söt, växer och blir jobbig. Hahaha.
Mina varor från H&M kom idag, fast får hämta ut dom imorgon och skicka tillbaka ett par byxor som jag fick för stor storlek på.
Nåja, ska hänga upp tvätten och sedan sova är ruggigt trött.
Ciao och God natt! ♥


(dålig bild)
I sommar ska ju Isabel bada i Spanien så köpte en badtrosa
eller vad det nu än heter. Den är söt på riktigt :)

Mobilbloggar

Publicerad 2009-05-27 02:33:42 i Allmänt,

Jag vet vad jag ska göra imorgon! Slösa mer pengar .. Jag borde inte slösa men jag gör det ändå, måste egentligen spara pengar till Spanien. Där ska jag köpa kläder ialla fall :) gå in på Stradivarius eller Bershka mina favorit butiker och Pull and Bear såklart! Haha .. Nu måste jag fan ta och sova. God natt ..

It's not weird, or is it?

Publicerad 2009-05-26 18:09:18 i Allmänt,

Åkte aldrig och köpte ersättningsmjölk till Isabel, orkade inte. Känner mig yr, trött och hungrig .. fast jag vet mycket väl att det beror på att jag åt en dålig frukost och har inte ätit något än heller.
Jag är sugen på pizza, hmm .. kanske ..? Kycklingsallad vore gott :) haha!

Jag skrev till min bror om A och jag fick ett konstigt svar tillbaka, min bror tycker att jag borde vänta och se om det händer något att jag ska hålla kontakten med honom. Är inte det att plåga sig själv?
Jag nämnde att jag skulle försöka glömma bort honom, försöka få mina känslor för honom att försvinna.

Nu sover Isabel ialla fall, hon var vaken från 10 på morgonen .. Jag tycker fortfarande det är lite konstigt att Isabel bara vill stå upp hela tiden, har hon för mycket energi eller? Hon skulle bara varit 2 månader nu (hon föddes ju 7 veckor för tidigt) hon är snart 4 månader.
Kanske borde börja läsa ''Leva med barn'' det kanske står saker man behöver veta.

Sömnproblem?

Publicerad 2009-05-26 14:57:06 i Allmänt,

Sådär det gick tog ett tag att göra Mia's blogg men det blev väl okej. Hoppas hon är någorlunda nöjd ..

Min rygg gör ont, sover så dåligt om nätterna med Isabel i sängen, men hon tycker inte om att sova i sin egna säng hon vaknar så fort man lägger ner henne och börjar gråta hysteriskt om man lämnar henne där.
Förut så sov hon ganska länge där i min säng men nu så vet jag inte vad det är för fel på henne hon har sömnsvårigheter verkar det som en bebis ska väl sova ganska ofta? Hon har svårt att sova tycker jag ..
Så fort hon tappar nappen från munnen så vaknar hon ändå om hon ''sov'' i 20 min innan.
Om nätterna är det värst .. hoppas det blir bättre med tiden.

Nåväl ska nog ta och hoppa in i duschen och dra till Coop Forum eller Maxi för att köpa Isabel's ersättningsmjölk.
Ciao!

Jag borde ..

Publicerad 2009-05-25 20:18:35 i Allmänt,

.. vara glad, för biljetterna till KoRn's konsert är betalda och allt fast .. eftersom jag landar i Madrid den 23 juni (kl 19:15) samma dag som dom spelar i Madrid (Opening Hours : 18:30 in La Riviera) så kan vi inte vara på den konserten så vi åker till San Sebastian på morgonen den 24 Juni :) men ändå så känner jag mig lite nere.
Kanske blir gladare imorgon? Hoppas det.

Event: Korn + Killswitch
Engage Date: 24/06/09
Venue: Polideportivo Anoeta
Opening Hours: 18:30

Sen när Leo och jag är påväg dit så kanske det kommer kännar mer verkligt. Och om ni undrar så ska Leo's familj vara barnvakt åt lilla Isabel, schysst utav dom vi återvänder ändå den 25 kl 14:00. Leo's pappa hämtar oss säkert i tågstationen ..
Fan, nu längtar jag till Spanien igen!

Små ord

Publicerad 2009-05-25 16:54:01 i Allmänt,

Jag ville verkligen skriva något men jag är för berörd och ledsen över något jag nyss läst. Det är bara för sorligt att jag kunde inte sluta gråta ..


Jag känner mig dum, men jag har tur .. jag har verkligen en sån stor tur.

Hjälp!

Publicerad 2009-05-25 13:28:09 i Allmänt,

Det är hur överdrivet som helst att Isabel vägrar sova! Jag har försökt ligga i sängen med henne tills hon somnar men det funkar inte, hålla henne tills hon somnar fast hon somnade i 20 min kanske? Lägga henne på soffan nära mig, i bilbarn stolen (där brukar hon nästan alltid somna) .. Nästan ALLT! Det är omöjligt .. Hon har varit vaken sen 5 på morgonen, jag är skit trött!
Hon gråter och klagar, jag har matat henne, tröstat henne men ingenting funkar!!! Man blir verkligen frustrerad. Vad fan är det med Isabel?
Hur grymt och elakt det än låter så lämde jag henne i min säng ändå om hon grät hysteriskt, men nu är hon tyst. Hoppas hon somnar snart.


Zzzz ..

Publicerad 2009-05-25 08:58:33 i Allmänt,

Fan där rök min lilla glädje-stund att Isabel ''somnade'' nu är hon vaken igen. Varför måste hon göra så? Hon somnar men sedan vaknar hon igen och håller på så. Sen måste hon se så sur ut, haha .. ha ..
Får väl ta och försöka att få henne och sova ...

Efter 3 timmar

Publicerad 2009-05-25 08:47:50 i Allmänt,

Min lilla Isabel är verkligen komplicerad. Haha. Vaknar 5 på morgonen och jag är skit trött men går upp ändå som alltid, matar henne och hoppas på att hon somnar om för hon stängde ögonen ett tag ialla fall men nej, helt plötsligt får hon energi och jag vet inte om det är normalt att en bebis vid nästan 2 månader vill stå upp hela tiden? Hon är snart 4 månader för hon föddes 7 veckor för tidigt men egentligen skulle hon varit 2 månader nu.

Hon vägrade sova tills nu 8:30 på morgonen, hon grät ett tag för att hon var trött men ändå så kämpade hon för att hålla sig vaken, vilken unge jag har alltså :). Jag vill inte sova längre ändå om jag känner mig sådär halvtrött, mår illa och vill kräkas (och nej, jag är inte gravid igen, ändå om jag skulle velat det) fryser lite också.
Nu är det 28 dagar kvar till jag åker till Spanien :) hallå sol och för mycket värme. Haha!

Jaehvanej? Haha!

Publicerad 2009-05-24 22:41:54 i Allmänt,

Förra inlägget skrev jag om min bror, jag mobil bloggade så kunde inte lägga upp bilder eller så.

Det skrämmer mig att min bror kommer tillbaka ändå, tänk om det inte blir bra när han kommer. Alltså att vi inte har samma bra relation som vi hade förut, vi är ju ganska vana att vara ifrån varandra nu.
Jag vill inte tänka på det nu ..

Jag missade Gossip Girl igen haha .. men äh skit samma. Isabel lär nog vakna snart så:
God natt! :)

6 månader är bättre än 2 år

Publicerad 2009-05-24 14:53:34 i Allmänt,

Kom och tänka på att det är bara 6 månader kvar, ett halv år kvar tills min bror kommer hem :) blir glad! I december kommer han har varit borta i 2 år .. Ser fram emot december, saknar honom otroligt mycket! En stor lååång kram kommer han få. 6 månader är bättre än 2 år

Eh .. Ja, tankar?

Publicerad 2009-05-23 15:18:37 i Allmänt,

Hmm .. Har inte bloggat på någon dag eller så, har varit trött och inte orkat men men.
Idag drömde jag något konstigt, verkligen konstigt .. Ni vet den där serien Ghost Whisperer? En sådan upplevelse drömde jag om. Ja, drömde att jag hade sett två ''andar'' en sådär god ande och en elak som ville vilse leda mig i mörkret .. ena bad om hjälp och var iklädd i en vit klänning och den andra bara skrattade åt mig och såg allmänt läskig ut. Haha! Sjukt ..

Jaja, det var inte så intressant bara lite halv roligt egentligen för vem drömmer om sådant? Mina tankar har varit sådär komplicerade, har haft för mycket att tänka på .. jobbiga tankar om massa saker. Hur som helst ska nog gå ut ett tag i detta fula väder kanske lugnar ner mig lite. Who knows?

Det går ju inte att förändra

Publicerad 2009-05-21 16:39:33 i Allmänt,

Är nere idag, mitt hurmör alltså .. Nej, men nu förstår jag inte, jag mådde väl bra igår eller var det i förrgår när jag fick träffa min bror i 10 - 15 min? Hur som helst är det ingen bra dag, ändå om det är sådär soligt ute men jag känner mig som om jag bara vill rymma iväg från allting i några dagar, komma bort från allt ett tag.
Ja, nu har jag en dotter också så jag kan inte det men jag vill .. lämna henne ett tag med mamma, för hon är ju bättre än mig ändå? Jag hör bara massa kritik från henne hur jag är en dålig mamma? Alltså hon säger inte det rakt ut, men det hon säger är som om hon påstår att jag är en dålig mamma. Jag försöker verkligen, det är svårt när ens barn lider av kolik och inte slutar gråta vad man än gör om kvällarna, när man går omkring under dagen hur trött som helst för att man inte får sova.
Jag kanske borde ta och flytta hemifrån ändå, bo själv för det är bättre än att bo med mamma. Min mamma är en bra person men vår relation skulle nog ha varit bättre om vi inte bodde tillsammans. Men jag vill ju inte bo själv och jag kan inte tvinga min bror att bo med mig heller han är ju 22 år snart och kommer vilja ha sitt egna liv utan oss, alltså han kommer ju alltid älska mig men jag måste ju klara av mitt liv själv.

Om man ändå kunde planera sitt liv, då skulle mitt liv ha sett annorlunda ut .. så som jag ''planerade'' det när jag var 13 men det var då och man var dum som liten, man visste inte alls något om livet egentligen. Vi vet än idag inte så mycket om livet nu heller, vi som är unga. När vi blir 60 år, då har man erfarenhet utav livet för då är man gammal och vet mycket mer än vad man gör nu.
Vart tog åren vägen egentligen? Jag har levt 20 år av mitt liv, men dom försvann fort och jag vill bara tillbaks och ändra det ''valet'' jag gjorde när jag var 13, det som förändrade allting! Hur skulle mitt liv sett ut då?
Jag vill försvinna ett tag ..

Minuter av lycka igen!

Publicerad 2009-05-19 23:56:10 i Allmänt,

Min pappa ringde mig vid 18:10 tror jag klockan var, och sa att jag skulle göra i ordning mig för att gå ut så fort som möjligt. Blev lite irriterad för att han är alltid så, skyndar människor när det passar honom och stressar oss ganska ofta. Så jag halv sket i det och tog min tid, han sa att det var en överraskning .. Jag har typ alltid blivit besviken när han säger så, så jag var inte så motiverad egentligen.

Efter 40 min begav vi oss till Stockholm C. jag var halv uttråkad och sådär små irriterad fortfarande. Jag hatar att stressa!
Väl i Stockholm C så gick vi till en av perrongerna där regionaltågen går. Där gick pappa runt och runt och letade efter något? Tänkte jag och mamma.
Vi stod nog där i 15 min och både jag och mamma ville veta vad han letade efter, fast mamma och jag fortsatte att prata.

Lite efter det var jag nyfiken på vart tåget på perrongen skulle åka till, Luleå stod det där. Jag och mamma började prata om att husen där borde vara billigare än i Stockholm och massa annat.
Till slut så kom det, det pappa hade sagt var en överraskning, det han gick runt och väntade/letade på: Min bror, Oliver!!! Han kom med sin missionärs-kamrat till Stockholm för ett möte, han gör sin mission i Umeå just nu .. dom blir flyttade till olika städer här i Sverige.
Mitt hjärta dunkade säkert skit snabbt, jag blev överlycklig att få se min bror .. Det har gått 1½ år sist jag såg honom. Jag slängde mig nästan i hans famn och kramade honom länge och började gråta, glädje tårar.
Gud, min dag blev till en bra dag ändå om det var ganska sent. Jag saknar honom, men om 6 månader är han tillbaka :)
Jag fick se min bror, idag! Är inte det lycka?


Min bror (till vänster) har sådär halvfejk smile men så är hans leende.
Vi kallar det ''Colgate-smile'' han visar ju alltid tänderna.
Hahaha ..

Någotiallafall

Publicerad 2009-05-19 16:24:15 i Allmänt,

Vakna sent idag, men det får blir idag bara. Jag var så himla trött .. Orkar inte göra något egentligen, vill bara ut.
Röksuget är tillbaka, fan! Hur i helvete ska jag klara av detta? Haha ..

Matade Isabel för inte så länge sen, ibland är hon bara för rolig och jag kan inte låta bli att skratta. Jag försökte få henne att rapa men istället spydde hon ner min tröja och hon hade spya på munnen, men den lilla ungen började le jätte mycket .. kunde bara inte låta bli att skratta. Hon såg så söt ut! :) Min lilla Isabel ♥


Åren bara flyger förbi

Publicerad 2009-05-18 20:27:55 i Allmänt,

Men fan igen, att jag går in på Maria's blogg och läser hennes jävla inlägg att om 18 år så är hon 39 år. Det får mig att tänka på att om 19 år så är vi 40 år!!! Alltså åren går så jävla snabbt, för inte så länge sen så gick vi i årskurs 8B och fjantade oss, skämmde ut oss själva, hittade på massa kul i skolan, översvämmade toaletterna och massa annat som bara blir minnen för livet.
Fan ta dig SagaMaria! Hahaha ..

Din fråga Maria: Ja, det känns lite konstigt att kalla dig Saga. Du ville bli kallad Maria när vi gick i högstadiet och man blev ju så van till det. Annars låter det kul, en Saga hehe ..
Ialla fall, så har Mia skaffat sig en blogg :) Hon följde med mig till bvc idag, ändå om det regnade sen drog vi hem till mig efteråt fast hon stannade inte så länge här, drog vidare för att möta Anders (hennes pojkvän).
Hoppas på bättre väder imorgon, det är så typiskt att när sommaren börjar närma sig så ska det regna och regna hela sommaren ut. Som tur åker man till Spanien ..?

Okej, jag blev glad

Publicerad 2009-05-18 17:06:42 i Allmänt,

Nu känner jag mig glad :) blev glad när jag loggade in på min hotmail för inte så länge sen haha .. såg att han svarade på mitt korta mail jag skrev igår. Han skrev mer än vad jag gjorde och nu vet jag vad han heter (i förnamn ialla fall) visste bara hans efternamn! :) Åh, min trista dag blev helt plötsligt glad.

Ska äta nu ialla fall, har inte ätit på hela dagen .. jag vet att jag borde men jag har så ont i magen på morgonen och framåt dagen. Konstigt? Jaja ..
Ciao!


Fast så glad är jag inte, haha ..

Varför är det så svårt att sluta?

Publicerad 2009-05-18 12:40:14 i Allmänt,

Är det inte sjukt att jag började röka igen, men vill sluta nu (försöka sluta)? Haha .. Mia ska få mitt ciggpaket, ialla fall dom få ciggen som finns kvar i den.
Undrar också om jag råkade svälja vaxet man får hos tandläkaren under kvällen när jag låg och sov, min tanställning stör så otroligt mycket att den har typ rivit upp en bit inne i munnen, måste ringa dit men fan att deras telefon är stängd tills den 21maj tror jag att dom sa?

Men men .. nu måste jag skynda mig ska till bvc snart och jag kommer alltid försent dit.
Ciao!



Glad eller nervös?

Publicerad 2009-05-18 00:24:19 i Allmänt,

Antingen känner jag mig glad eller nervös, jag vet inte än! Kanske båda? Jag skrev till min bror och skrev att jag var kär (min bror känner han jag är kär i) och jag undrar hur han kommer reagera. Och så skickade jag ett mail till honom, jag undrar om han ens kommer svara .. usch! Vågar inte tänka på det. Hahaha ..

Igår ialla fall, var jag på Gröna Lund .. det kändes som evigheter sedan jag var där. När var det sist? 4 år sen kanske eller mer? Åkte den där Insane, shit jag fick ont i käkarna efteråt vet inte varför?
Jaja, var på Ikea idag ... inte så intressant men skulle köpa grejer som jag behövde till Isabel + lite annat.

Om jag inte har fel så ska KoRn komma till Madrid den 23 juni!!! Alltså jag kan inte tro det, om det är sant!!! Jag har väntat på det här sen förra året efter KoRn's konsert i februari och nu äntligen. Jag MÅSTE bara gå, alltså fan att min resa är just den dagen .. hoppas hoppas jag kan ändra datumet för annars kommer jag gråta den dagen jag landar i Madrid istället för att vara glad. Hahaha ...

Ska ta och sova nu :) är hur trött som helst.
Imorgon: bvc .. God natt!


http://modlife.com/korn/tour

Min dåliga sida

Publicerad 2009-05-15 17:19:11 i Allmänt,

Jag klarade inte av känslan igår, utan mina tårar bara rann ner för kinderna .. Jag kände mig helt seriöst dum att jag blev kär i honom, varför? tänkte jag. Jag ville ju inte bli kär i någon, jag ville vara fri. Men varför nu? Varför just i han?
Jag fick hans mail adress, han sa att jag självklart skulle skriva till honom. Men vad ska jag säga!?
Åh, jag vill att känslorna försvinner, att mina tankar slutar tänka på honom. Det är ju inte möjligt att han blir kär i mig, jag har ju ett barn. Det måste ju vara sjukt svårt att bli tillsammans med någon som har barn från ett tidigare förhållande?

Min enda tanke blev att skicka ett mail till min bror och berätta allt, fråga vad jag borde göra .. Dom känner varandra han kanske vet något haha! Att jag bröt ihop för något sådant ..
Nu mår jag väl bättre hoppas jag. Var i Haninge C idag för att ansöka om Isabel pass :) bilden på henne blev bara FÖR gullig! Har beställt ytterligare några saker från H&M haha .. Alltså jag vet inte vad det är med mig, jag borde inte köpa mer kläder fast ändå så gör jag det.
Nu: VILA, är riktigt trött.
Ciao!

Tack för att du finns ♥

den 14 maj 2009

Publicerad 2009-05-14 19:48:08 i Allmänt,

Sjukt men ändå trevligt att jag har några som läser min blogg ändå om jag knappt skirver några inlägg hehe ..

Jag bara visste att Isabel skulle hålla på i kväll, just när jag skulle till tandläkaren på morgonen. Alltså okej om jag skulle ha fått en tid på eftermiddagen men jag fick just kl 7:45 på morgonen! Det är ju sjukt tidigt för mig, jag åkte dit osminkad och jävligt trött fick bara sova i 3 timmar .. Jävla tandställning. Dom bytte båge och spände åt lite nu gör det sådär halvont men jag klagar inte det gjorde SÅ otroligt ont när jag fick tandställningen för första gången den 12 september 2006 (den skulle bara sitta i 2 år men nu är den fortfarande kvar, fan) jag vill slippa denna tortyr.


Det känns konstigt .. jag är glad men inte lika ivrig att få åka till Spanien. Jag tror inte jag kommer stanna tills den 22 september, eller jag vet inte. Jag åker ju bara dit för att han ska få vara med vår dotter. Vi har en okej relation nu som .. vad kan man kalla det? Vänner? Vi är inte osams ialla fall .. och vi var båda överens att vår relation inte fungerade längre som ett par.


Madrid, Barajas T4.
Där någon stanns kommer jag att landa med Iberia den 23 juni

Om jag inte vore så trött

Publicerad 2009-05-13 20:37:29 i ,

skulle jag ha skrivit ett längre inlägg. Gick upp 8 på morgonen och var skit trött men tyckte att vädret var för fint för att stanna hemma. Ut med Mia blev det, tills fyra på dagen hehe .. Drog och träffa Maria (Mia skulle ha mött oss senare, men undra vad som hände?) Alltså det var så länge sen, vi kom på att det var sedan Korn's konsert vi hade träffats.
Men det var mycket trevligt, hoppas hon flyttar tillbaka till Stockholm ändå om hon halv hatar Stockholm.

Vi drog bl.a till vår gammla skola där vi gick, vilka minnen man fick. Hon kom ihåg saker som jag inte gjorde haha! Stackars Peter som fick skulden för min biologi bok. Och stackars Barro som fick byxorna ner dragna .. Haha!
Jaja, ska vila nu. Har varit ute och gått halva dagen.
Ciao!


Fick äntligen bilder utav min bror :) tycker han ser annorlunda ut
fast lika smal som vanligt haha!

Det är okej ändå

Publicerad 2009-05-12 22:47:38 i Allmänt,

Jaha då var det med den saken, killen jag är kär i flyttar till Göteborg fast lyckades få hans mail adress och en kram :) haha fast han får inte veta vad jag känner för honom, vill inte förstöra något. Väntar bara tills dom här känslorna går över .. Han sa att han skulle komma tillbaka nästa år till Stockholm igen ialla fall.
Och min bror flyttar också fast till Umeå, hoppas han trivs där. Saknar honom och tiden går snart är han här hemma igen .. haha eller ja, det är ett tag kvar till december. Men aja ..

Imorgon ska jag träffa Maria som var ett bra tag sen. Så ska nog sova nu, är ganska trött ändå efter hela långa natten med skrikiga Isabel hehe .. så God natt!


En oskyldig Isabel, haha :)

Kvällen var frustrerande

Publicerad 2009-05-12 14:24:27 i Allmänt,

Hela jävla kvällen grät Isabel, till typ 6 på morgonen .. Hon slutade inte gråta oavsett vad man än gjorde. Det blev så himla frustrerande vem som helst tappar tålamodet med hennes gråtande, hon skrik gråter och .. Okej, om det inte fanns några grannar så skulle jag låta henne gråta men nu så hör grannarna när hon gråter och vem som helst kan tro att man misshandlar henne så som hon gråter.

Jag känner mig så trött, hon lyckades sova nu ialla fall ändå om hon höll på ett tag igen. Jag vet INTE VAD JAG SKA GÖRA!? Någon som har barn som vet vad man kan göra?
Fick en tråkig nyhet idag, fan! :( Men nog med allt detta.
Ska hoppa in i duschen och gå ut .. hoppas att regnet inte kommer tillbaks!


Hon borde sova som förut. :(

Kommer inte på något

Publicerad 2009-05-11 23:56:38 i Allmänt,

Det känns konstigt, alltihop! Jag måste skriva ett mail till min bror och förklara vad som händer, han kanske kan ge mig råd om vad jag kan göra. Eller om jag överhuvudtaget borde göra något?
Jag drömde om honom idag, han jag är kär .. Vakna vid 6 tiden och gick runt efter att Isabel somnade om, somnade vid 7 något och drömde om honom igen! Vad är det med mig?

I söndags så hälsade han på mig 2 gånger, första gången så sa han Hej och såg glad ut .. sen så frågade han mig om jag hade sett hans väska? Okej? Hahaha ..
Sen så hälsade han på mig igen när hans kamrat hälsade på mig. Jaja ..
Kan inte skriva mer, Isabel vägrar somna så får gå och lägga mig med henne så kanske hon somnar?


En bild jag hitta när min bror tog studentet år 2007.

Der är så otroligt sjukt!

Publicerad 2009-05-10 23:16:03 i Allmänt,

Först vill jag bara säga: SHIT! vad tiden går snabbt .. Idag blir min lilla dotter 3 månader. Åhh, det känns som om hon föddes igår. Det är så sjukt hur tiden går utan att man ens märker det!

Alltså
jag förstår inte varför jag alltid blir kär i fel person! Det som är värst är att jag inte kan säga vad jag känner .. dels för att hans flickvän väntar på honom i USA (han är upptagen!) och för det han gör just nu. Han kanske inte ens är här på torsdag. Jag får ta och vänta tills dom här jäkla känslor försvinner .. och jag hoppas att det blir snart.
Jag skulle nog ändå inte våga säga vad jag känner för honom, jag är rädd för det som kan hända och det blir nog säkert något negativt.

Är det inte sjukt att när man vill sluta äta sötsaker och gå ner i vikt, så blir man så jävla sugen på onyttiga saker? Hmm .. Ja, det händer mig just nu! Jag har försökt att inte äta choklad i 2 dagar (jag är så jäkla sugen på det) men det är så svårt, nu måste jag bara ut och springa ändå om mamma kommer hem sent.
Jag menar jag ska till Spanien om 42 dagar och jag måste ner dom kilorna jag gick upp när jag var gravid med Isabel. Jag vägde 63kg, nu väger jag 74kg. Jag kommer inte in i mina jeans, och det är så frustrerande att många av mina kläder inte passar mig.
Men jag var ju gravid för 3 månader sen! Är det en bra ursäkt? Hahaha ..


Tänk vad tiden går snabbt, här var jag gravid i vecka 10.

Glädje

Publicerad 2009-05-08 14:55:49 i Allmänt,

Skulle ha gått ut med Mia idag, men hennes son har feber så får bli en annan dag. Ska nog åka till Södertälje då, till mammas jobb, orkar inte sitta inne idag. Först måste jag fixa mina naglar, jag tycker inte om att ha långa naglar och måste ta bort det gamla nagellacket. Sen svart nagellack från Mavala blir det den här gången :)

Jag har känt mig enormt glad dom senaste dagarna,  har sådan där glädje känsla inom mig. Kanske det beror på att det är snart 1 månad kvar tills jag åker till Spanien :) fan va härligt! Utekvällar, ut med Leo's familj någon stanns i Madrid, sommar känslor! Jag var så glad igår att det smittade nog av sig på Isabel hehe .. Hon log faktiskt jätte länge när jag satt och pratade med henne att vi ska till Spanien nästa månad med såndär glädje röst. Haha .. hon såg så SÖT ut!

Nästa vecka ska jag tydligen träffa min kära vän Maria hon bor i Piteå nu, men ska hit till Stockholm nästa vecka? Ser fram emot det, var länge sedan vi sågs. När var det? På KoRn's konsert förra året?

Bilder från igår:


William .. Hahaha .. jag skrattade åt den högra bilden ganska mycket

Min lilla Isabel haha .. :)


Mia

?

Publicerad 2009-05-06 22:54:46 i Allmänt,

Ändå om det var sådär fult väder så var jag glad :) Vaknade lite sent, för att ja var sjukt trött pga att Isabel vägrade sova ända tills 6 på morgonen typ .. hon grät och grät och började skrik-gråta till slut.
Stackars min lilla Isabel hon lider av gaser i magen, jag får ta och ringa sjukhuset imorgon och se om dom kan göra något antingen så bryr sig inte bvc om det här?

Sen så gick jag ut med Mia och hennes son, både Isabel och William sov .. haha såg roligt ut. William vaknade sen, och som alltid så sov Isabel. Hon gillar nog att vara ute och ligga i sin barnvagn för hon kan sova i timmar där ..
Sen träffade vi Mias mamma när vi var inne i centrum, shit det känns som evigheter sen jag såg henne, var trevligt ialla fall.
Well well, Imorgon ska jag ut med Mia igen .. ska försöka vakna tidigt så går och lägger mig nu.

Nu är det bara 46 dagar kvar till jag och Isabel åker till MADRID! :)


Ja, ni har sett den här förut men men .. Heidy borde ha varit med.
SMILE! haha ..

50 dagar kvar!

Publicerad 2009-05-04 01:07:26 i Allmänt,

Helt amazing!
Madrid
om 50 dagar, längtar till min favorit stad :)


Var påväg till Herrera Oria (som ligger i Madrid) för att hämta Leo, sedan var det PARTY i Madrid nattklubbar!

Min mardröm är tillbaka

Publicerad 2009-05-04 00:29:57 i Allmänt,

Jag var så glad igår, men så kom min mardröm tillbaka, det jag mest hatar, som jag har varit SÅ glad över att få slippa all den här tiden: min mens. Jag säger bara fan, fan, fan, fan, faaaaaaaaan!! Jävla skit!!
Det förstörde inte min dag men gud, vilken lättnad det var att fick slippa min mens så länge.

Sen jag började amma Isabel så har jag alltid haft problem med det, det kom så lite. Så jag slutade för någon vecka sedan, fast det är nu jag får skuldkänslor för det, alltså hon ammade i några minuter sen började hon gråta för att det inte kom något men borde jag ha fortsatt? Så att hon fick närhet? Alltså hon får det nu, jag har alltid henne nära mig men det är inte samma sak när man ammar sin bebis. Jag kanske ska börja med det här hud-mot-hud grejen igen som förut när hon föddes och var inlagd i sjukhuset dom där 3 veckorna.
Jag ammade henne kanske lite mer än 2 månader men var det fel utav mig att sluta bara för att det kom så lite?
Åh, jag vet inte. Nu kan jag inte göra något ... Eller?


Leo

Publicerad 2009-05-01 22:07:19 i Allmänt,

Det är egentligen sjukt, jag trodde jag inte gillade Leo längre. Men på kvällen drömde jag om honom, att han hade en flickvän. Han bodde med henne och MIN dotter!
Vad fan, om han skulle skaffa sig en ny flickvän ska han absolut INTE ta Isabel ifrån mig, särskilt när någon jag inte känner är i närheten av henne. Hon ska bo med mig och få vara hos sin pappa på helgerna .. Det kanske låter egoistiskt men så kommer det vara helt enkelt.

Aja, och på något underligt sätt sårade det mig, att se honom med henne. Jag såg min bror också vi pratade, kommer inte ihåg om vad .. vi satt på deras trappa i deras hus och pratade, det var kväll och alla sov utom vi.
Sen vaknade jag, ville åka till Spanien och krama honom .. är det normalt?

52 dagar kvar

Publicerad 2009-05-01 21:46:14 i Allmänt,

Har inte riktigt orkat skriva egentligen men kan dra ett snabbt inlägg innan jag gör något annat.

Igår var jag med Mia (min gamla bästavän från lågstadiet) hon har ju själv ett barn, William 5 månader :) söt ung det! Vi drog till Haninge C, och gick runt där hon ville köpa kläder men hittade inget till slut.
Det var ändå trevligt, kändes lite som gamla tidet hehe .. På måndag ska vi ut igen :)

I onsdags var jag ju hos min barnmorska, hon sa att hon slutar den 12 maj (Hon går i pension då) :( väldigt tråkigt och ledsamt eftersom hon är ju en så bra barnmorska och jag trivdes enormt mycket med henne! Och om hon skulle ha jobbat kvar skulle jag velat ha henne när jag får min andra barn.
Hon är ju en sådan person som verkligen bryr sig om sina patienter, så lite tråkigt är det egentligen eller tråkigt fast bra för henne för att hon får vara ledig nu.

NU är det bara 52 dagar kvar!!! JAG ÅKER ALLTSÅ NÄSTA MÅNAD till Spanien!! Fan, VAD HÄRLIGT .. Längtar, längtar :)


Nattlivet i Madrid, ÄLSKA<3

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela