iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

It's weird?

Publicerad 2009-10-30 11:42:09 i Allmänt,

Igår, ja. Gick jag upp samma tid som jag brukar vid 9 eftersom Isabel vaknar oftast då. Skönt att få sova lite mer än 7 ialla fall hehe..
Min pappa skulle passa henne då, för jag hade lovat Michelle att jag skulle gå ut med henne och äta på någon mexicansk restaurang: La Neta.
Vi var väl bara några timmar för jag skulle vara hemma vid 5 för att hämta Isabel igen :) Man går ju runt och tänker på sitt barn när man inte är med dom, saknade henne.
Nåväl, köpte en väska igår! Alltså jag slösade inte på några onödiga saker/kläder, jag lyckades spara! :) känner mig stolt över mig själv hahaha.. Jag hade trevligt ialla fall :) vi pratade om allt möjligt typ.

Jag fattar inte, jag har liksom inte fått min mens på 3 månader ungefär men min livmoder gör ont, det känns som mensvärk (och jag är inte gravid!! det är jag 100% säker på) Hoppas det går över snart.
Jaja, ska hem till Mia och William snart.
Ciao!


Hihi, minnen! Isabel tycker inte så mycket om att sova med mig längre :(

Efter att ha kollar på ..

Publicerad 2009-10-29 22:09:50 i Allmänt,

..Saw Parody videon, hahahaha.. Och det var liksom i slutet efter att ha skrattat skit länge. Magen gjorde ont hahaha efteråt men det kändes så skönt! :)

Idag alltså

Publicerad 2009-10-28 22:53:32 i Allmänt,

Det har varit en okej dag idag :) är glad det är det som är huvudsaken, right?

Träffade Mia och William en stund :) som alltid snacka om alla möjliga saker och gå runt bara ändå om det är kallt ute hehe.. men det är alltid trevligt. Sen har det inte hänt så mycket men imorgon är det en ny dag, ska nog möjligtvis träffa Michelle får se om hon hör av sig eller så får jag ta och höra av mig hehe..

Nåväl ska nog ta och lägga mig snart.
God natt!

Det känns så rätt men ändå så fel

Publicerad 2009-10-28 19:51:07 i Allmänt,

Det borde inte skada så här mycket? Mina känslor, dom som har gjort mig så förvirrad! Alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen? Vad jag ska göra? Varför det känns rätt med ändå så fel!? Ahhh!!
Man kan inte styra sina känslor, vad ska jag göra egentligen ignorera allt? Skita i hur jag känner mig och bara pretend att inget händer inombords när jag egentligen vill, vill, vill och vill! Fast å andra sidan är jag rädd, som satan.. Vad kan hända liksom? Jag undrar och det blir bara konstigt.

Det här är för fan frustrerande..




Oliver, ännu en gång.

Publicerad 2009-10-25 17:56:09 i Allmänt,

Idag var jag på ett sådant sjukt dåligt humör. Bråkade med mamma på morgonen, men det gick väl över ganska fort, alltså vårt lilla gräl. Jag skulle ju få träffa min bror idag! :) men jag var ändå på dåligt humör och inte tala om min jäkla trötthet, alltså jag ska verkligen försöka lägga mig tidigt .. jag är nog säker på att det beror på det. Vid 8 ska jag gå och lägga mig ändå om det fortfarande är tidigt.

Men men.. jag fick träffa min bror idag!! :) andra gången sedan han åkte iväg, men nu är det mindre än 2 månader tills han kommer hem igen. Alltså jag var lite kall mot honom, men jag var så sjukt trött. Det är sjukt för att jag stod upp på tbanan (påväg till Universitetet) och kände att jag höll på att somna.
Vi pratade ju inte så mycket, för att han kan inte sitta och prata med oss han måste göra det han måste göra och vara med sina missionärs kamrater, så det är ett tag kvar tills vi får prata verkligen, gå ut och så :) men jag kan vänta ändå om jag är helt otålig.

Annars har det inte hänt så mycket förutom att Heidy fyller år idag :) GRATTIS friendo! Bra att du hade det trevligt idag, idag borde väl Mattias ha varit extra snäll mot dig ;) hehe .. När du kommer till Stockholm så blir det dubbel firande, vi firar dig och mig eftersom du kommer i början på december! YAY!


Ibland är det så jäkla underbart att bo i Stockholm
men ibland vill man bara flytta.

Att människor inte kan förstå bättre. Att det ens finns idioter i världen!

Publicerad 2009-10-24 22:07:47 i Allmänt,

En vän berättade nyss vad som har hänt henne, och det är så sjukt att det inte är sant! Jag hoppas verkligen att allt löser sig, vännen och att du kan må bättre. Hoppas verkligen att allt löser sig! Önskar dig väl.

Jag undrar verkligen hur människor blir uppfostrade!? Att dom inte har respekt mot sina medmänniskor och gör idiotiska saker som drabbar folk hårt. Jag blir rädd att ens öppna en tidning eller se på nyheterna för det finns alltid skit i världen som man blir ledsen utav.
Okej, jag själv är en invandrare ändå om jag har bott hela mitt liv i Sverige men jag har aldrig gjort något olagligt ialla fall inget seriöst! Jag menar, man var väl liten och dum förut och man kanske snattade lite godis men det är inte such a big deal om man inte utvecklas till en riktig tjuv, men invadrare som förstör för samhället vad finns det för bra i dom? Varför får dom stanna i Sverige när dom inte gör någon nytta?
Det finns ärliga och god hjärtade personer som verkligen förtjänar att stanna i Sverige men som immigationsverket inte låter stanna? Jag menar, varför?

Man blir bara ledsen och arg när man ser och hör vad andra gör och att dom inte vet bättre, jag menar vad fan tänker dom på egentligen? Kommer dom verkligen få ett bättre liv när dom rånar, våldtar, mördar och förstör livet för andra? Nej, för fan! Dom, endast dom kommer ha ett riktigt jävla skit liv hela livet ut!
Har dom ens ett samvete, må man undra?

Igår, alltså torsdag 22 okt.

Publicerad 2009-10-23 14:18:55 i Allmänt,

Jag börjar verkligen undra om det är min trötthet som gör mig att må som jag mår, men jag fattar inte varför jag är så jäkla trött!? Det börjar bli irriterande och jag gjorde ett blodsocker test för inte sålängesen och värdet var normalt.

Jag fick en ny blodsocker mätare igår, en rosa? Den ser typ röd ut tycker jag.
Först gick jag upp 7 någonting på morgonen (förtidigt för mig) skyndade mig att packa ner Isabels saker för att min pappa skulle sitta barnvakt, ta hand om henne alltså haha.. sen in i duschen och göra i ordning sig, tur att Isabel var trött och sov hela tiden.
Efter att jag lämnat Isabel hos pappa, drog jag vidare till tandläkaren (tandreglering, jag har ju tandställning sedan 3 år tillbaka) snart ska min tandställning bort om några månader :) är så glad kommer ju slippa denna hemska tortyr. Dom satte någon vit kedja på som spänner åt så att tänderna ska flytta ihop, det är det sista dom ska göra så jag ska gå dit var fjärde vecka. Men nu gör det så jäkla ont att jag inte kan tugga, ville ha jordnötter igår haha men det gick inge vidare det gjorde för ont att tugga.

Jaja, vidare till stan efter tandläkaren för att möta Michelle (hon fyllde år i söndags, jag hade helt glömt bort det så jag köpte en present till henne när jag blev påmind och hon fick sin present igår) vi drog vidare till södersjukhuset, jag hade en tid hos ehm ja .. gynekologen, vi satt och vänta på henne i 40 min för att hon hade blivit försenad eller något? Tror vi stannade kvar på sös i 2 och en halv timmar. För jag blev skickad till diabetesmottagningen för att jag inte hade en blodsocker mätare längre, sen blev jag sickad till kem labbet för att ta ett blodprov (Hba1c) jag hatar verkligen blodprov!! Varje gång dom nämner det så får jag någon slags panik inombords och jag kan aldrig slappna av, hela min kropp blir helt spänd. Usch..

Nåväl, helt ointressant inlägg egentligen men men .. är hur trött som helt men den där chisan skiten jag köpte smakar hur äcklig som helst! Så jag vill helst inte dricka dom där 15ml man tar.


SÖS, mitt andra hem. Hahaha.. Nä, men jag har
ju tillbringat mycket tid där.

Varför?

Publicerad 2009-10-18 22:28:53 i Allmänt,

ska jag alltid bli ledsen när jag minns tiden då Isabel var nyfödd? Den tiden? Det har ju bara gått 8 månader men tiden går ju så himla fort och det känns som om det var igår hon föddes. Jag vill ju så gärna få leva om allting. Ändra några saker som att jag aldrig gjorde fotavtryck på Isabel's mini fötter.
Allting var så nytt för mig och hela förlossningen var smärtsam men jag vill tillbaks dit. Hur kommer det kännas när jag blir gravid igen? Det är väl inte samma känsla?

Jag har bestämmt mig något som verkar omöjligt för mig, och jag vet typ att jag inte kommer att hålla, men ändå att jag ska lägga mig tidigt, mycket tidigare än vad jag brukar. Min trötthet kanske försvinner då?


En 3 månader gammal Isabel ♥♥♥

Svininfluensa och trötthet

Publicerad 2009-10-18 13:18:03 i Allmänt,

Jaha, då har man fått veta att man tillhör ''riskgruppen för att få svininfluensan'' typ lättare? Eftersom jag har en kronisksjukdom: Diabetes. Jag satt och hörde på det på radion igår, det här med vårdguiden att jag tillhör dom. Så jag gick in på vardguiden.se och läste lite att jag är välkommen in på någon vårdcentral för att vaccineras.
YAY! Jag som verkligen älskar (läs: HATAR!) sprutor. Fy fan!

Jag börjar bli trött på att vara trött hela tiden. Känns bara som om att jag vill ligga i sängen och sova hela dagen, men tyvärr så går det inte livet som mamma är inte lätt ibland haha.. skojar bara men sådan ''frihet'' visste jag att det skulle ta slut den dagen jag blev mamma.
Ialla fall.. Nu har jag ont i magen, sjukt nog. Ska nog duscha och så nu sen ska jag nog gå ut?

Har köpt den här. Får se om den verkligen funkar?

Torsdag 15/10

Publicerad 2009-10-15 23:31:01 i Allmänt,

Jag hatar verkligen när detta händer jag kan må så himla bra under dagen vara glad och allt, men helt plötsligt krashar allting och jag kan må dåligt utav nada.

Bortsett från att allt är gråa moln och dystert i min hjärna eller kropp? Haha .. så har jag haft en bra dag, gick upp 9 ändå om jag var trött som f*n mina ögon var t.o.m lite röda, vill verkligen få en dag där jag kan sova ut ordentligt.. Jag har huvudvärk nu och är trött som in i helvete. Men ialla fall.. Träffade som sagt en gamal klasskompis :) Cissi, tänk att det var så länge sedan man gick i samma klass åren bara flyger iväg, det är liksom läskigt egentligen. Det var mycket trevligt ändå idag alltså.

Ja, sen då? Är någon tusenlapp fattigare nu, köpte en del saker fast det är ju vanligt att jag gör så typ, alltid? Att jag slösar när jag är ute. Ska nog inte gå till ställen där det finns affärer, då kan jag spara pengar. Får väl ta och gå ut i naturen hahaha.. nej, men det kan man väl inte göra när det är nästan vinter? Man fryser ju ihjäl nästan.

Frågor?

Publicerad 2009-10-14 23:31:02 i Allmänt,

Haha, satt och små log lite över att Mias och min konversation i fb chatten. Alltså det var väldigt många frågor om att Mia skulle tvätta håret och att hon skulle komma hem till mig (vi bor ju 3 minuter ifrån varandra nu) till sist så kom hon. Hehe .. Lite sjukt. Men jag kan inte förklara.

Mitt hår var ljust och jag trivs inte i ljust hår egentligen, solen blekte mitt hår när jag var i Spanien. Så för första gången i mitt liv färgar jag håret själv, dessutom svart alltså det var ett kaos i början, jag fick svarta fläckar lite här och där och det blev en del fläckar inne i badrummet hehe .. men det gick bra ändå, stackars Mia som fick sitta och se allting hahaha ..
Får se hur länge det svarta sitter i innan det blir mörkbrunt eller brunt.

Nu ska jag sova ialla fall är trött och ska upp tidigt imorgon också. Får se om jag lyckas somna ändå. Ska träffa Cissi imorgon :) det var inte igår man såg henne liksom.

Snart: Nytt utseende?

Publicerad 2009-10-13 16:28:04 i Allmänt,

Borde och ska nog snart göra om min blogg. Ska be min bror när han kommer hem att göra en header åt mig han är ju bra på det här med photoshop, jag är fan kass på det fattar nada!

Tycker det här med web tv är fan bra :) det finns en serie i Spanien som började 2 veckor innan jag åkte därifrån, skit bra och spännande serie handlar typ om en 41åring och en 16åring som har en relation och sen blablabala som vanligt problem hit och dit men den är bra, innan jag åkte tänkte jag ''fan, nu kommer jag missa den'' men inte, man kan se den på web tv :) fan vad bra då! Kollade på den nyss den går på måndags kvällar 22 och slutar 00. Fan, den slutade skit intressant denna gång!! Måste se nästa vecka .. hahahaha! Verkligen intressant fakta? Niet.

Åh, vad jag längtar tills jag får gå på en till konsert, lyssnar på rock/metal och blir så sugen på det! Men det är tråkigt ibland att det inte finns någon jag kan gå med, känns som om det bara är jag av mina kompisar som lyssnar på rock haha .. får väl tvinga min bror när han kommer hem om det kommer några bra band till Stockholm :). I helgen var ju Hardcore Superstar och spelade på Arenan, där skulle man vilja ha varit typ haha ..
Men men nu måste jag ta hand om Isabel hon börjar bli grinig.

Saknad

Publicerad 2009-10-13 14:32:50 i Allmänt,

Lite roligt att det var ett bra tag sedan jag träffade min kusin, Isabel var väl nästan 2 månader och jag ammade fortfarande haha! Hade inte sett honom sedan mars/april någon gång. Men han bor ju nära nu så, det är bra :)
Var ute och gick med honom och pratade om typ allt, en hel del grejer har hänt sedan sist vi sågs. Jag och Leo är ju inte tillsammans och inte han och sin flickvän heller (eller ska man säga föredetta flickvän nu) det är faktiskt synd, för att hon var så scysst och trevlig. Tyckte om henne, hade passat bra in i familjen hehe ..

Jag orkar verkligen inte göra något idag, vill bara sova som Isabel gör just nu. Tycker hon är så gnällig och sur hela tiden, hon ska klaga hela tiden. Vilken unge! Haha .. Fast å andra sidan är det inte mitt fel att hon vill att man ska hålla i henne hela tiden, det är Leo's familj jag sa åt dom hela tiden att dom inte skulle gå runt med henne för hon skulle bli van och jag visste det! Så kan det gå när folk inte respekterar hur man uppfostrar sina barn.
Jag må vara en ung mamma med noll erfarenhet men så lär man sig.


DU (du vet vem du är) är verkligen saknad min kära vän, din humor och din positiva inställning får mig att bli glad. Du är verkligen en riktig bra vän, jag hoppas verkligen att du kan komma snart igen :) sista gången var det roligt och trevligt! Älskar dig ska du veta! ♥

Klart!

Publicerad 2009-10-12 02:04:26 i Allmänt,

Skulle städa rummet, bara mina kläder som har legat lite här och där sedan jag kom från Spanien. Men mitt rum såg förjävligt ut, vi har ju flyttat till lägenheten där pappa bodde .. alltså mina föräldrar bytte lägenhet. Trivs bara inte här egentligen, dåliga minnen. Så mitt och Isabels rum var inte fint, nu ser det ut som ett rum tycker jag :) fattas bara tavlor på väggen.

Nu är det sent, det tog evigheter att bli klar med hela rummet, sortera massa papper och skit. Hoppas jag orkar gå upp när Isabel går upp. Ska träffa min kusin sen imorgon när han slutar jobba .. han bor ju jätte nära oss nu.


Retiro i Madrid. Sol och värme :) Hehe..

Isabel, 8 månader.

Publicerad 2009-10-10 23:11:38 i Allmänt,

Tänk att min lilla plutt föddes för 8 månader sedan kl. 18.43. Lyckligaste dagen i mitt liv!
Hon är så stor, tiden går så enormt fort att det inte är sant alltså. Ibland vill jag bara skrika: STOPPA TIDEN FÖR FAN! och få leva om allting.

Det kändes ju som om hon födes igår..

Jag ångrar att jag inte tog fler bilder på Isabel när hon var nyfödd.

Trötthet

Publicerad 2009-10-10 22:37:49 i Allmänt,

Jag undrar om det bara är jag som får ont i huvudet av att använda diadem? Men jag är typ förälskad i diadem med rosetter på haha..

Jaja, well well. Idag idag vad hände idag? hehe.. skämt. Seriöst nu, mamma och jag åkte in till Haninge C för att jag skulle köpa en kjol men som alltid när jag planerar köpa en sak så hittar jag aldrig något jag riktigt tycker om, lyckas alltid hitta andra saker. Köpte en kjol som jag tyckte om men jag var inte riktigt hundra procent säker på den men köpte den ändå och en topp som var så himla snygg t.o.m mamma som brukar klaga på att jag köper massa tröjor, toppar och sådant i svart sa att den var snygg.

Sen drog vi vidare till Babyland för att jag skulle skaffa en gåstol åt Isabel, men det var stääängt haha .. dom stängde tydligen kl fyra och inte fem. Jaja, får bli en annan dag då.

Jag fattar bara inte varför jag känner mig så himla trött hela tiden! Jag vill bara sova, fast jag tror att det är järnbrist jag har inte varit mig själv sedan Isabel ploppa ut hahaha .. föddes då. Ska börja skaffa lite läkartider har en sålänge, ni vet.. jag saknar att springa till Södersjukhuset hehe.. kanske lite? Eller inget förresten. Bara att tänka att gå upp för dom där jävla trapporna eller gå runt hela skiten med barnvagnen. Och jag hatar ju blodprov dessutom!

Nu är jag ialla fall trött, skulle ha färgat håret idag :( men det får väl vänta.

Hur ska man börja då?

Publicerad 2009-10-10 01:30:46 i Allmänt,

Jo okej, nu uppdaterar jag särskilt för att du, Mia har påmint mig två gånger. Igår och Idag, hehe ..

Ärligt talat så har jag haft en bra vecka, känns som som jag har varit ute med Mia och hennes söta och gulliga son varje dag :) fast det är väl så? Förutom idag, var inne i stan med mamma och Ivan (min pappa.)
Köpte ett par stövlar, alltså det känns som om jag har över 20 par skor hemma men inga höst skor. Sjukt.

Kom och tänkte på när jag var hemma hos Mia det får mig att le, vad gulliga Isabel och William är mot varandra :) han blir ju så glad när han ser henne och hon med. Synd att vi inte hann ta bild på dom när dom pussade varandra hehe, så sött!

För några dagar sedan satt jag och läste igenom i mitt arkiv i bloggen, dom månaderna jag var gravid. Alltså jag blev sådär halv chockad att mina hormoner verkligen påverkade mig så mycket, att min depression verkligen var så djup? Att jag kände så konstiga känslor? Numera är jag glad och får lyckokänslor när jag ser Isabel och tänker på allt annat runt omkring mig. Ändå om jag kan bli irriterad och sur ibland när Isabel gnäller och skriker som tusan hela jävla dagen, men jag älskar ju henne. Hon är mitt allt!
Det sjuka är att jag saknar min graviditet, jag saknar min förlossning och tiden då Isabel var mini och vägde ingenting typ hehe ..

Jaja, det sjuka är att tiden då Oliver kommer hem närmar sig :D bara 2 månader snart! Jag kan liksom inte förstå att min bror är här den 23 december!! Haha.. Jag tror jag blir galen snart hahaha..! Nä, skämtar bara.

Och jävla låtar som fastnar i huvudet på en.. Igår så var det, Metallica - All Nigthmare Long.
Idag så är det Hardcore Superstar - Beg For It och Engel - Sense The Fire. Hahaha..


Några dagar innan vi åkte till Spanien :) Så liten och Söt.

Jag var bara tvungen, Hahahahaha.. Både Mia och jag utan barn. När var det här?
2006 eller 2007?

Jag kan inte fatta att jag var såhär förut!? Tagen när jag var i Turkiet 2006.
Det här är mitt mål, bli såhär igen hahaha..

Min lilla illröda plutt :) åh, minnen!
Älskar henne så otroligt mycket, tiden går så snabbt.



 

 

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela