iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

There's something on the wall

Publicerad 2010-02-28 18:59:35 i Allmänt,

Yeah, what could that be? Nothing, I'm just kidding. Hahaha.. Skojar.

Skriver ett snabbt inlägg innan Melissa skriker åt mig att uppdatera, Hahaha.. ;) skojar bara. Min bror ska ha datorn och jag sitter här ändå, han ska skriva sitt cv. Ska flytta på mig soon, får låna hans iphone istället ville kolla på en serie på youtube men men... det funkar fint på hans iphone också hehe..
Jag har faktiskt inte gjort något idag :( tråkigt tråkigt, vi fick bara besök hemma typ vid 2 tiden, dom åkte nyss.
Ska höra med Mia om hon vill gå ut ett slag och bara prata, hon sa att jag skulle höra av mig lite senare anyways.

Btw, Isabel har hål i öronen nu :) mitt lilla busfrö. Stackarn grät ett tag i fredags men jag kan förstå henne det gör ont, ialla fall lite men det är nog värre när man är bebis. Jag gjorde också, alltså jag har redan 2 hål men gjorde ytterligare 2. Jag hade det förut när jag var 13 men dom blev infekterade och jag var tvungen att ta ut dom (fast det kanske inte var så konstigt eftersom jag inte visste att jag hade diabetes och blodsockret var skyhögt):( det var lite synd eftersom jag var glad och nöjd men nu när mitt blodsocker ligger rätt till så hoppas jag dom läks ordentligt utan problem.
Ska ge datorn till min bror nu och höra med Mia om hon orkar gå ut är ganska trött själv, vill egentligen bara sova.


En fjant bild på mig :P såhär kommer jag se ut i glasögon
hahahahaha.. fick låna 2 provexemplar av optikern
men valde dom där tillslut.

:)

My secret it's not a secret... anymore

Publicerad 2010-02-25 18:15:46 i Allmänt,

Ja, vet inte om det hjälpte, den där tunga bördan inombords jag har som var min hemlighet som jag låter tära mig inombords. Ja, den, den berättade jag nyss för Melissa.. Som gamla dagar när jag kunde prata om precis allt med henne för det kändes bra, för att det var alltid vi två.
Inte för att jag inte litar på henne, nej, det är inte det.. Jag litar på henne, men jag skäms, jag känner mig skyldig, jag får ångest när jag tänker på det. Det är bara fel, allt! ALLT ÄR FEL!
Det skulle inte bli såhär. Men jag mår inte bättre utav att ha berättat. Jag vill inte bli medicinerad igen om jag söker efter en psykologs hjälp och jag undrar om det verkligen kommer hjälpa?
Jag vill bara försvinna från världen ett tag...

Idag har jag tyvärr inte gjort något, inget speciellt ialla fall. Vi fick besök ett tag sedan skulle jag ju över till Mia för att prata men hon var hos sin mamma och sedan skulle hon till frisören så vi ska väl ses snart, tror jag. Alltså lite senare. Nåväl, får se vad som händer..
Imorgon ska jag till Haninge eller något annat ställe, ska fixa så att jag får mina nya och första glasögon någonsin, vad konstigt det kommer att kännas, jag tycker fortfarande det känns skrattretande att jag ska använda glasögon. Och sedan ska jag leta efter en ny jacka och Isabel ska få ta håll i öronen, hon ska få det av sin morfar (alltså min far) undrar hur det kommer att gå.


Romeo med sin Juliet
hehehe.. :)

Den tar för mycket plats och låter mig inte vara ifred.

Publicerad 2010-02-24 22:31:56 i Allmänt,

Jag förstår inte och kommer nog inte att förstå det, jag vet inte vad jag gör för fel. Det är min börda jag pratar om igen, den jag inte kan prata med om någon. Det bara är så...

Idag har jag inte gjort ett dugg, varit hemma och typ ruttnat.. Det finns inte så mycket man kan göra nu när det är vinter, när det är så kallt ute och snö precis överallt. Den där jävla snön som är så störande och vägrar försvinna, blä!
Idag blir det ett kort inlägg för jag orkar inte skriva, imorgon ska jag väl möta Mia och skaffa gymkort hoppas det går bra och att något händer. Nåja..

The Beautiful people

Publicerad 2010-02-23 18:14:23 i Allmänt,

Hmm.. Lite konstigt att jag just fick Marilyn Mansons låt fast klistrad i huvudet, jag har inte hört denna låt på ett bra tag men tyckter videon är cool på något underligt sätt but hey! that's me, i'm weird sometimes ;)
Var ute idag och kunde bara inte sluta sakna våren, det är så förskräckligt kallt ute! Värme kom till Sverige för i helvete hehe..
Jag var hos optikern idag för att kolla synen och jag säger bara: BUUUHUUUU!! Jag måste använda glasögon!!! Jag såg ju lite (läs: ganska så) suddigt långtifrån men alltså kan ni tänka MOI med glasögon hahaha.. jag skrattade åt mig själv lite när jag fick lite tips och råd vad för slags glasögon som passar mig jag prövade kanske 5 par och jag tänkte bara: VARFÖR! :( och log åt hur oseriös jag var, fick ialla fall låna 2 exemplar för att jag inte kunde bestämma mig för vilka av dem två jag skulle ha men nu vet jag så ska tillbaka imorgon för att säga till dom. Men det kommer att kännas sjukt konstigt att ha glasögon för jag är van att se mig utan. I wonder, I wonder liksom.. ;) hehe..

Det är ialla fall bra att tandställningen åker ut snart annars så skulle jag sett hur skum som helst ut med glasögon och tandställning, typ som Ugly Betty? hehe.. skojar! Jag förolämpar ingen ;) anyways..
Är sjukt sugen på att gå på bio :) vill se några filmer som verkar intressanta men kan bara gå på 1 denna månad måste tyvärr spara pengar :( har massa räkningar och annat jag måste betala. Fy vad tråkigt..

Vilken dag alltså!

Publicerad 2010-02-22 22:29:14 i Allmänt,

Alla verkar helt nedstämda idag, det är ju sjukt. Eller rätt normal egentligen? Så som vädret är, tror att Melissa är den ändå som verkade rätt glad idag. Jaja..
Imorgon ska jag till optikern, är lite lite nervös och undrar vad dom kommer att säga? Tänk om jag måste använda glasögon? Jösses, kan inte tänka moi med glasögon. Nåväl får se vad dom säger imorgon.
Ska gå och duscha snart sedan sova är trött egentligen.
Au revoir!


This is funny. Hahaha..
but cute ;)

Ojsan! där ser man..

Publicerad 2010-02-22 16:23:18 i Allmänt,

Är medveten om att jag inte har skrivit på väldigt länge? Känns det som.. Men har inte haft sådan stor lust egentligen och haft lite dåliga dagar men men..
En annan av mina kusiner (inte dom som var här i somras) var här förra veckan från onsdag och åkte tillbaka igår till min moster som bor i Schweiz, hon ska vidare till Portugal idag har jag för mig..? Det var trevligt, tills fredag då jag gick ut med Mia och Heidy, jag hade kul med mamma förstörde mitt ganska glada humör och jag blev bara nedstämd och bröt ihop typ igår på dagen.
Ja.. hmm.. Varför mår jag som jag gör? Det vet jag, men jag gömmer det inom mig, jag låter det sakta men säkert tära sönder mig inombords för, vem berättar man något sådant här om? Det låter dåligt och det ska ju inte vara såhär. Då är man en dålig människa?

Jag tänker och tänker vad ser jag fram emot? Finns det något? Kanske att dom ska ta bort min tandställning i slutet av mars? Eller vad finns det? Inget? Nä, kanske så är det så.
Vad Fan.. Vad har hänt med min glädje? Jag undrar.. :( VAD har hänt? Jag vet seriöst inte vad jag vill eller vad jag behöver. Idag blev det ett sådant inlägg som är negativ.. punkt.

Valentine's Day

Publicerad 2010-02-14 23:30:11 i Allmänt,

Min dag var inte den bästa, vaknade upp med sämst humör, var riktigt nedstämd och ville bara försvinna från världen. Pratade med D ett tag på msn sedan loggade han ut men det brydde jag mig inte egentligen, suckade och tyckte som alltid att det är så patetiskt alltihop. Jag skrattar för att det är så oseriöst! Vad är det med honom egentligen? Det är sjukt!
Gick upp efter 3, var nog klockan eller mer vet inte hur länge jag bara låg i sängen och tyckte att livet suger ibland. Mamma tjatade att jag skulle äta, åt och gick ut sen.. Mia hade skickat sms att vi skulle mötas så vi drog ut en stund utan barn och bara pratade och gick på en promenad. Behövdes verkligen, mådde lite bättre ialla fall och vi bestämde att vi ska ut nästa helg och jag hoppas att det blir av, skulle bli så bra så bra!!

Jag har ju msn på mobilen, såg att Melissa hade skrivit men kunde inte prata med henne, var ett tag sedan vi pratade men jag skulle ju ut och möta Mia. Får ta och ringa henne imorgon eller någon annan dag.
Nåja.. På onsdag kommer min kusin från Australien hit, hoppas det blir lyckade 5 dagar och att jag kan må lite bättre. Jag längtar bara till våren och sommaren, så att jag slipper detta skit väder. Hatar vintern!


Isabel i Madrid, Januari 2010

Skriver senare?

Publicerad 2010-02-13 20:29:11 i Allmänt,

Det gick väl bra hoppas jag? Alltså Isabels kalas, hon fyllde ju 1 år i onsdags (10/2) men vi firade henne idag. Det blev ganska okej, synd att Mia drog vid 6 haha.. Vi hänger ju runt efter varandra hahaha.. skämtar bara.
Trött är jag ialla fall, inte lite men ganska så mycket, vill sova men ändå inte. Min bror och jag gick och la oss sent så hann bara att sova någon timme eller så.. Skulle ju upp tidigt för att städa typ och göra massa annat, jag var ju ruskigt yr av trötthet men gick upp ändå. Jag sover så dåligt...

Jag skriver mer senare eller något. Orkar verkligen inte nu...

Confusion

Publicerad 2010-02-12 14:20:52 i Allmänt,

Jag förstår inte varför det blir så, hoppas bara på bättre tider! För att det är inte fel att känna som man gör? Det är mänskligt, det förstår ni väl. Det kanske är vädret som förstör, för nu så hatar jag vintern (eller det har jag nog alltid gjort så länge jag kan minnas) särskilt snön. Usch fy jäkla fördömda snö försvinn och kom inte tillbaka!

Det finns en sak som gör mig fundersam, jag träffade Mia en stund igår och berättade det för henne. Det är läskigt sjukt om det skulle vara sant.. För det är konstigt det har aldrig hänt mig förut det är första gången och det är otroligt konstigt. Om det var sant så skulle det vara bättre såhär, för jag skulle inte ha klarat av det.
Det var skönt ialla fall att få gå ut en stund och få träffa Mia. Behövde nog det.. Hoppas vi kan börja gå ut lite mer som förut, hon frågar massa gånger men det blir aldrig av och jag vet att det är pga mig. Förlåt..

Måste nog börja röra på mig, idag ska det köpas grejer och mat och det som behövs till imorgon till Isabel's födelsedags kalas, hon fyllde ju år i onsdags men imorgon lördag ska vi ha kalas hahaha.. Lilla plutten min :) måste ladda batteriet till min kamera får inte glömma bort det! Usch mycket som ska göras.. Känner mig stressad och det kommer inte ens så mycket folk. Jaja..

Btw.. rotade i mammas kläder och hittade en påse med mina kläder som jag använde när jag bodde i Spanien (2003-2004) shit! vilka minnen det gav mig :) Min fd favorit tröja låg där, och massa annat jag använde. Kan inte fatta att jag var så smal förut, och jag som klagade. Mina graviditets kilon ska bort punkt slut!



Ta mig härifrån.
Jag vill resa, komma bort från verkligheten ett tag in i drömmarnas land.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Publicerad 2010-02-10 13:50:39 i Allmänt,

Dotter min. Idag är det en speciell dag, det har gått ett år sedan du, Isabel Vanessa, föddes (fast inte direkt, 18.43 föddes hon ;) men smärtor och värkar som var mödan värt.)
Det är helt otroligt att tiden gått så snabbt det känns lite overkligt att förra året så föddes hon att den där lilla bebisen som låg där inne i min mage, som gav mig sparkar varje dag, rörde på sig och hickade (mest om kvällarna) hade blivit fött och att jag för första gången fick hålla i henne (det första hon gjorde hahaha.. var att kissa i min hand.) Den dagen, samma datum fast förra året.. 2009-02-10 blev jag mamma till en underbar dotter som var namlös i 5-6 dagar, som Neonatalavd. kallade ''Lilla Castillo'' tänk att hon var redan otålig som bebis haha.. hon ville ut tidigare än hon vart beräknad (den 28 mars) med rädsla och orohet så föddes hon 7 veckor för tidigt, men hon hade en sådan tur att hon födes frisk och stark ändå och blev bättre och bättre varje dag. Vi fick stanna i 3 veckor på Neo som är ganska lite jämfört med vad jag hörde andra föräldrar säga om hur länge dom hade fått vara där.

Det var en ny känsla, en underbar känsla allt det där oavsett hur ont det gjorde efteråt och hur svårt det känns att gå för att det gjorde ont (jag tog trotts allt ingen bedövning jag födde henne bara med lustgas) och värst var det nog när man skulle gå på toaletten. Haha..
På något sätt känns det overkligt men underbart att ha en liten dotter vid sin sida varje dag :) Jag älskar henne hon är och kommer alltid att vara speciell och det bästa som har hänt mig.
1 år, WOW!


:) min sötnos.

Upp och ner, ner och upp

Publicerad 2010-02-09 21:10:55 i Allmänt,

Jag vet inte vad det är med mig, men jag mår verkligen inte bra. Ska jag söka psykvård igen? Nej, för jag litar inte på dom där människorna. Dom hjälper ju inte ens? Ibland kan jag inte fatta att jag överlever mina dagar.
Ja, nu är jag negativ. Jag mår bara inte bra. Jag mådde så bra, så bra när jag kom tillbaka från Spanien förra året i höstas.. Jag var glad, glad på riktigt. Vad har hänt!?

Imorgon fyller Isabel 1 år, tänk att det gått ett helt år. Det är sjukt och skrämmande. Undra hur dagen blir imorgon? Har inte tänkt ut något än.
Oh well, måste fortsätta ordna mitt rum som jag inte gjort för jag orkar helt enkelt inte. Ska duscha efteråt och sen sova och glömma bort allt..

It's this thing, that is there everyday.

Publicerad 2010-02-09 12:22:44 i Allmänt,

Jag vet inte varför, varför i hela friden jag är så jäkla trött hela tiden. Jag somnade typ 8 häromdagen, dagen efter var jag extremt trött och ville forsätta sova och klockan var ändå 10 på morgonen. Jag vill få bort denna förbaskade trötthet som gör mig seg och orklös, jag orkar helt enkelt inte göra ett piss och det är lite svårt att vara så när man har ett livligt barn. Vad i helvete ska man göra?

Min bror har under dom senaste dagarna kollat på någon japansk animeserie på sin Iphone, hahaha.. Alltså jag har typ också fastnat för den, den verkar ju rolig eller den är det igår satt vi och åt (Isabel sov då) och tittade på 2 avsnitt. Han visade mig någon konstig dans dom gör och låten som dom använder den fastnade i min hjärna i några dagar!! Ahh! hahaha..
Jaja, ska förmodligen gå ut idag och träffa Mia. Orkar inte göra något men hon ville träffas och prata :) så får ta och duscha snart.

Serien heter: Keroro Gunso


Låten jag fick i hjärnan.
Hahaha..

Äntligen kan jag skriva en rad eller två

Publicerad 2010-02-08 10:14:48 i Allmänt,

Min dator funkar typ inte längre så har inte haft möjligheten att skriva på min blogg, uppdatera och så. Och från mobilen går det inte heller att skriva ifrån, jag har inte en high-tec mobil precis, hahaha.. Jaja, fick låna min fars bärbara istället fast vet inte hur länge, han sa ingenting. Det är ändå schysst utav han.

Det har liksom inte hänt så mycket ändå, inte som jag kan minnas ialla fall, har varit ute lite då och då. Inget så speciellt heller? Alltså kommer inte på något just nu. Förutom det som ska hända :)
Min dotter Isabel fyller ju 1 år på onsdag, är inte det sjukt? Att tiden gått så jäkla FORT! Jag kan liksom inte fatta att det var nästan ett år sedan hon föddes!! Shit..
Den 17 kommer en av mina kusiner till Sverige, hon bor i Australien som mina 2 andra kusiner som var här i somras på besök :) jag hade ju inte sett dom sedan 2003. Och denna också sedan 2003 så är glad :) stackarn bara som kommer komma i detta väder hahaha.. dom andra fick se sommar ialla fall (jag var ju i Spanien när mina andra kusiner kom så vi träffades där i Madrid och dom stannade i 5 dagar.)
Fick veta att Heidy också kommer komma den 18 februari så det var en glad nyhet, hon ska ju flytta till Nybro om hon inte redan gjort det? Men det är ialla fall trevligt :)

Jaja, ska nog börja fixa mig. Ska till Ikea idag tror jag.. Om jag orkar, är sjukt trött idag men här får man inga sovmorgon här inte, min lilla livliga dotter är för pigg och är uppe 8 varje dag.
Haha..?

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela