iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Väntar, väntar och väntar..

Publicerad 2010-07-04 01:56:23 i Allmänt,

Hahahaha.. Leo borde ha varit här för ett tag sedan, vi skulle ut men han och hans syster kommer inte. Han ska hämta mig och jag har trâkigt hahaha.. fâr se om vi ska ut? Det är ju ganska sent ändâ om dom stänger 6 pâ morgonen tydligen? men hans kompisar kanske inte är kvar.... Fâr väl se vad som händer fâr vänta, ska nog ut och röka en stund. Jag funderar pâ att verkligen sluta röka en gâng för alla, det är ju dâligt och mina tänder är fan gula!! och usch usch dâlig kondition och massa skit, ja det är negativt det här med rökning, men fan jävla beroende! Nej, mâste för min hälsa och Isabels skull hon fâr inte se mig röka när hon blir äldre.

Igâr var det ganska trevligt ändâ om jag inte diggar sâdana ställen där dom bara kör latinamerikansk musik ;) men jag börjar gilla det mâste bara lära mig dansa det bättre :) jag drack bara ett glas alkohol igâr ocksâ, that's good ;) Malibu det är sâ otroligt gott hahahaha.. Jag och Malibu ;) hahaha... yes, always!
Jaja... ska nog gâ ut ett tag det är fan varmt här inomhus.

Hahaha.. Börjar tycka om denna lât! hhahaha..

Bad day?

Publicerad 2010-07-02 17:27:33 i Allmänt,

Jag vaknade nog pâ fel sida idag, för att jag är pâ sâdant dâligt humör... Orkar inte göra ett skit och känner mig dâlig idag. Leo ska iväg för att jobba i Piccolina.. funderar pâ att följa med eftersom jag inte vill sitta hemma och inte göra nâgot, jag lagade mat ât dom idag sâ nâgot har jag gjort men jag vill bara inte vara inomhus bara alltsà hemma hos dom. Dessutom sâ är jag nog ocksâ pâ dâligt humör för att det är skit varmt här i Madrid...

Äh jag vet inte... Orkar inte skriva nâgot egentligen. Igâr var det en bra dag, vi var ute bara jag och Leo han körde till flygplatsen först sen drog vi vidare till La Vaguada och var där en stund :) sen hem igen. Det känndes bara bra..
Idag är jag pâ skit humör, vet inte varför? Kanske för att jag inte har rökt idag pâ hela dagen? Mâste fan fâ röka, ska hoppa in i duschen och ut och köpa cigg, sâ gör jag... punkt slut.Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela