iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Spanien och uppdatering..!

Publicerad 2010-06-29 17:16:59 i Allmänt,

Jag har väl inte hunnit typ att uppdatera :P men det är ju inte ett mâste, jag försöker att tillbringa min tid till annat än att sitta fast klistrad vid datorn.
I fredags landade jag i Barajas, alltsâ Madrids flygplats ;) typ nâgon gâng vid sju tiden but anyways. Här är jag och har lite halvtrâkigt sâ äsch skitsamma tänkte jag, kan skriva i bloggen. Hittills gâr allt bra.. Men jag saknar min bästa vän och pojkvän och alla andra ocksâ ;)

Imorgon ska vi ut hoppas jag orkar inte sitta inne blir sâdär desperat att vara inomhus. Igâr var jag och Leo ute nâgra timmar :) känns bra att han inte är lika feg som i början när han skaffade körkort. Men men.. Leo vill ha datorn sâ fâr väl hitta pâ nâgot annat :P kan tyvärr inte lägga upp bilder för jag var sâ smart och glömde kabeln hemma hahaha..

Det är Officiellt nu ..!!

Publicerad 2010-06-23 20:04:01 i Allmänt,

Den 9 augusti börjar jag plugga igen :) alltså känner mig så otroligt glad, jag börjar se mitt liv ljusna ännu mer :) så är glad! Tänk om 3 år så kanske jag pluggar i universitetet skulle bli så glad om allt gick som jag ville :) ska försöka inte ge upp som jag gjort förr.. Sket i skolan, skolkade och gjorde massa annat skit som jag ångrar nu jag skulle nog ha tagit studentet förra året, maby om jag skärpt mig i skolan från första början. Meeen men.. ;)

Dagarna har gått så fort jag menar det är bara imorgon kvar sen så åker Isabel och jag till Spanien och träffas Leo och hans familj :) är ganska glad för det nu. Var ju super negativ och osäker inför det men nu är det så bra, så bra :) känner mig positiv inför resan nu. Kanske för att jag är på så bra humör? :)

Idag drömde jag igen, när ska drömmarna ta slut? Det börjar bli jobbigt det här. Andra saken som är dåligt är att jag inte ens börjat packa. Hahahaha.. Inte så kul :P


Häromdagen satt min bror och jag och kollade på olika videon på youtube han visade.
Fan vad jag skrattade åt dom här (och då menar jag tills magen gjorde ont)


 

 

2 dagar kvar!

Publicerad 2010-06-23 00:43:17 i Allmänt,

Tills jag åker till MADRID fattar inte varför jag är glad glad glad att jag ska åka dit, ändå om jag kommer sakna alla här hemma i Sverige speciellt Mia ;) vi har alltid så kul tillsammans och jag skrattar så himla mycket med henne. Damn, fast 1 månad plus några dagar går fort.. Kommer ändå säkert ha massa saker att göra så tiden kommer flyga iväg :) vi planerar att göra lite saker i Madrid.. Leo och jag alltså :)

Dom senaste dagarna har jag varit stressad och orolig, undrar om det inte är därför jag drömmer så otroligt sjuka drömmar, alltså dom är verkligen sjukt konstiga och läskiga ibland. Jag drömmer ju varje dag.. När kommer drömmarna ta slut? På fredag när jag kommer till Spanien? Orkar inte ha sådana drömmar längre :( inte kul.

Vad är det med mig och Spanskmusik? Jag har börjat gilla det otroligt mycket. Love! :) en låt Leo visade mig idag som jag redan tycker om :)


Maldita Nerea - Cosas que suenan a...

Pero pronto.. Snart snart

Publicerad 2010-06-20 16:34:31 i Allmänt,

Åker jag iväg till min favorit stad :) Madrid! Nu längtar jag för att det kommer hända grejer ;) ska ut och festa dagen efter tydligen hahaha.. Drunken people, alltså inte jag men alla andra, vet hur deras fester slutar hahaha.. men det är roligt anyways ;) och sen ska vi göra massa annat också.

Helgen har varit bra, sov hos M, var hos hans föräldrar sen drog vi ut alltså hans bror + flickvän och hennes bror, syster + pojkvänen och vi bara att jag var lite smart igår. Ville inte gå hem egentligen så följde med in till stan ändå och stannade där tills typ 3 på morgonen ändå om jag bara tänkt ''stanna en stund'', sen drog jag hem. Ingen kunde ju passa Isabel så det var rätt smart av mig att komma hem lite sådär sent hem. Men men ... fick sova till typ 10 ändå :) men trevlig helg var det ialla fall.

Idag är det fint väder hahaha.. men jag sitter inne och inte gör något? Ska ut sen med mamma och isabel är tråkigt att sitta inne när det är soligt ute :) känner mig så glad på sistone, kanske vädret? Hihi.. eller något annat? ;) hehehe..

Tenia tanto amor guardado para ti..

Publicerad 2010-06-18 16:17:55 i Allmänt,

Jag undrar varför jag alltid har problem med att komma på en rubrik? Hmm.. så svårt kan det väl inte vara?

Nåväl, idag så är det fredag.. Yaaaay! :) älskar helger ändå om jag är ledig varje dag hahaha.. man kan ju hitta på massa saker då ;) som att gå ut, synd bara att Mia ska på dop på söndag morgon så vi kan tyvärr inte gå ut då för hon jobbar tidigt på lördag morgon också så det blir ingen ute helg denna helg. Så får väl hitta på något annat ;) men glad är jag ialla fall.. Nästa Fredag åker jag till MADRID ju :) !! Känner mig mer taggad nu när jag vet att Leo kommer vara ledig några dagar så jag slipper tråka ihjäl mig hemma hos dom ändå om det finns massa saker att göra hos dom men alltid kul att hänga med Leo han får ju mig att skratta typ hela tiden. Kul kul :)

Jag skulle gymma idag med Mia får se hur det blir med den saken, känner att jag inte riktigt orkar och dessutom har jag huvudvärk :/ konstigt att jag har haft det ganska ofta nuförtiden.
Jag har fastnar för en viss Spansk artist dom gör skit bra musik tycker jag :) Nena Daconte, bra låtar, bra text :)
Finns sjukt många spanska artister som gör sjukt bra musik ;) så är det bara! haha..

Nåja ska ta och skynda mig för säkerhetens skull om jag ska gå ut snart, mamma är påväg hem.


Och så börjar vi om..

Publicerad 2010-06-17 15:13:11 i Allmänt,

Har sovit hemma nu i 2 dagar känns faktiskt bra eftersom jag slipper åka fram och tillbaka till min pojkvän och sen hem igen. Min lilla blogg paus är nog över ska försöka (säger alltid samma sak) haha.. uppdatera lite mer :) om 8 dagar så åker jag till Madrid, España :) det känns lite mer positivt än förut.. för någon vecka sedan hade jag bestämt mig för att defenitivt inte åka, ville tillbringa en sommar i Sverige länge sen jag har gjort det .. Varje sommar åker jag dit men denna sommar blir det Spanien again ;) men Madrid är min favorit stad ändå (Sorry Stockholm Hahaha..)

Yes som sagt 8 dagar kvar sen åker jag iväg, jag känner mig redan stressad tänk hur jag kommer att vara dagen jag åker, ett nervvrak! Isabel är ju stor nu och hon vägrar att sitta still så jag hoppas hoppas hoppas att det går bra för 4 timmar i ett flyg är inte speciellt kul när det finns sura kärringar och gubbar som inte fattar att barn är barn och dom har rätt att gråta när fan dom vill, jag får massa blickar när Isabel blir helt grinig och allt och okej, ibland skäms jag över att typ alla stirrar och ser mig som om jag vore den sämsta mamman i världen för att jag inte ''kan ta hand om mitt barn'' så lite eller nej, mycket orolig över resan är jag.

Bloggen får vila en stund till

Publicerad 2010-06-07 15:59:02 i Allmänt,

blir bara ett inlägg till typ jag har verkligen inte orkat eller velat skriva, har inte varit så mycket hemma och det har hänt så mycket också. Har sovit hemma hos M för mycker nu tycker jag, känns skönt att vara hemma och slappa. Och i lördags så sov jag hos Mia :) det blev en mysig kväll med chips, cola light, godis och en film Hahaha... bara att Mia blev rädd och jag började berätta lite läskiga saker som skrämde upp henne för mycket tydligen? Hahaha.. ;)

Jag tror jag har bestämt mig att åka till Spanien ändå, vill bort ett tag från allt och alla (förutom Mia henne kommer jag sakna som in i helvete) går igenom en jobbig period och det är för mycket känslor inblandade, jag spricker snart och det värsta är att jag vill gråta med det går inte!! Det är jobbigt när det blir så.. Det känns tungt inombrods. Behöver lite tid till mig själv också.. Så Madrid låter väl ändå okej? Blir ändå stressad på något sätt och känns oroligt att det bara är några dagar kvar.. Rättare sagt 2 veckor.

Dom senaste dagarna har jag drömt jätte konstiga och obehagliga drömmar, kanske för allt jag går igenom? Men det jag drömde för några dagar sedan var hittills den äckligaste drömmen jag drömt (efter att jag drömde en gång att jag höll på att drunkna, kunde inte andas förens jag vaknade, det kändes så verkligt! Usch!) denna gång var det om att hela världen skulle pga mig, det var mitt fel för att jag gjorde ett misstag som drabbade hela världen.

Jaja, ska nog börja städa lite ändå om jag inte orkar. Och duscha, ska nog inte sova hemma idag? Jag vill stanna hemma med min bror och mamma egentligen. Får se hur det blir med den saken...


Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela