iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Helgen och lite mer

Publicerad 2010-03-28 23:07:41 i Allmänt,

Yes, har börjat skriva ett inlägg några gånger sedan orkar jag inte och skiter i det.. Men nu hade jag tänkt skriva klart hela inlägget för att uppdater lite hära hehe..

Mia och jag har liksom äntligen börjat gymma, jag och min bror skrev in oss i ett gym i måndags sedan så övertalade jag Mia att skriva in sig så fort som möjligt typ hahaha.. så dagen efter drog vi dit så vart allting klart :) det har faktiskt varit roligt att gymma dom få gångerna vi varit där, första dagen fjantade vi oss ;) hehe.. Denna vecka ska vi väl ta träningen på allvar hoppas jag.
Isabel har börjat gå lite mer och mer men hon verkar fortfarande lite rädd men det lär väl inte ta så lång tid innan hon går helt? När hon började krypa lärde hon sig fort, sedan kröp hon snabbt hehe.. det är helt amazing hur fort hon lär sig och att hon växer så snabbt! Tiden går så snabbt, herrejösses!

Nå, haha.. Igår så hängde jag med Oliver och hans kompisar ut, med lite tjat och övertalan från Oliver och mammas sida så sa jag ''okej, då.'' Det var väl okej igår. Kvällen slutade med att alla (typ 20pers eller mer?) drog till Vega-baren. Vi kom hem typ vid 4 på morgonen? Jag var sjukt trött så gick och la mig (jag borstar alltid tänderna och tar bort sminket innan jag lägger mig oavsett hur trött jag än är) efter att Oliver pratade med mig en stund haha.. Han ville ha lite åsikter om en tjej han är intresserad av, hon verkade helt schysst och okej :) får se vad som händer höhö..

Imorgon är det en ny vecka så jag  hoppas på lyckade dagar :) och att solen tittar fram oftare, vill ha real spring now now now, thanks ;) längtar till sommar också! Okej, lite tråkigt att jag varje år åker till Madrid varje år men jag bara älskar den staden! Jag och min bror har pratat lite vi kanske kanske åker till London i höst istället så hoppas på det :)
Måste skaffa jobb och spara pengar, ska fan ta och besöka fler länder älskar ju att resa (fast inte flyga, är så läskigt, blir alltid skit nervös och stressad) måste också ta och besöka mina kära vänner som inte bor här i stockholm :(
Ialla fall... nog om allt.. haha.. Au revoir!

Elle peut aller et je suis si heureux pour la!

Publicerad 2010-03-21 22:32:10 i Allmänt,

Åh! Jag känner mig så himla glad. Jag skulle ju skriva igår men sedan så glömde jag och orkade inte till slut så nu skriver jag ialla fall.
Hela veckan har jag typ varit ute varje dag, det är bra :) det har varit bra, bra väder tills idag synd bara att skitvädret är tillbaka, fan jag som trodde våren (nej tycker att detta definitivt inte är vårvärder, det är fan vinter fortfarande) var påväg på riktigt, men ack nej!
Imorgon är det en ny vecka :) hoppas det blir en bra vecka.. snart tar dom bort min tandställning också har tid den 30 mars så får se vad dom säger, hoppas på det bästa! Undrar hur det kommer att kännas utan tandställning? Har haft dem i 3 och ett halv år.

Min lilla Isabel har blivit stor, hon tog sina första steg själv utan att jag håller henne i handen vet ni hur glad jag blev? Hon går! Hon kommer slippa krypa det ser så sött ut :D är så stolt över mitt lilla busfrö.
Hon dricker ur nappflaskan själv också, äntligen liksom! Och hon försöker äta själv också :) det är så underbart!
Man blir så glad och stolt över sina små älsklingar.


Min lilla prinsessa <3

Och det här med depressioner då?

Publicerad 2010-03-11 23:51:23 i Allmänt,

Sitter och chattar med Leo (Isabels pappa) på msn, vi pratar om olika saker. Det går att prata med honom om nästan allt.. Jag behöver nog prata ut om det ibland? Fast den tunga känslan inombords blir bara tyngre och svårare. Snart orkar jag inte mer.

Idag på morgonen var jag glad, jag vaknade som vanligt trött trött trött men gick upp ändå sen så blev jag lite gladare när jag började piggna till. Skulle ha gått ut med en vän men sen blev det sent och hon skulle plugga till ett prov imorgon.. Så imorgon istället om jag inte drar in till stan för att träffa Michelle.
I tisdags så drog min bror och jag till haninge c för att skaffa min nya mobil, Oliver ville att jag skulle skaffa en iphone men nja, kändes bara inte som om jag ville ha en sådan ändå om dom ska vara riktigt bra? Så jag gick och skaffade en Sony Ericsson Satio istället, hittills så tycker jag om den verkligen. Jag är nöjd :) och är glad sålänge får se hur länge det varar innan jag börjar protestera hahaha.. Jag och elektroniska saker kommer inte riktigt överens hehe..

Jaja, får se om jag orkar gå upp imorgon för att vara 11 i stan för att möta Michelle & co. Är trött och har huvudvärk just nu ska nog lägga mig och glömma bort allt förtillfället.

A little bit late?

Publicerad 2010-03-09 01:22:22 i Allmänt,

It's late och jag borde ligga och sova för jag har en tid på vårdcentralen kl 8.35 haha.. (okej, inte kul hahaha..) tänkte bara skriva lite snabbt ändå om jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna förutom att träffa Mia som idag följde med henne till dagis för att hämta William. Dom sa tydligen att William var sjuk, vilket han inte var riktigt? Ja, skumt det där.
Men ialla fall, hur som helst har det varit en bra dag varit glad ialla fall, Yay! Det är bra för tillfället, vill inte ramla ner igen. Det kanske beror på vädret? Det var ju soligt idag, det kanske är därför? Jag hoppas den här känslan varar ett tag. Imorgon så ska jag få en ny mobil hoppas jag mina som jag har nu suger, har bara lust att slägga dom i väggen hela tiden typ. Hahaha...
Jaja, ska lägga mig nu nu nu annars kommer jag inte upp.
God natt!

Säg mig.. Vad är sanningen?

Publicerad 2010-03-06 15:06:17 i Allmänt,

Ibland så undrar jag om folk är tröga på något sätt eller så är dom bara lögnare? Vad är det som är så svårt i att vara ärlig? Säga vad man tycker och tänker? Jag ska inte gå in på det mer, blir bara lite irriterad. Haha.. men inget ska störa mitt humör idag är ganska glad och gladare blev jag när jag såg att det är sol ute :)

Jag har inte uppdaterat på några dagar, hehehe.. Det gör inget väl, Meli? ;) hahaha.. Igår så fick jag ett sms om att mina glasögon var klara så åkte in till stan med Isabel, min bror och pappa. Så nu har jag glasögon hahaha, känns lite konstigt att gå runt med dem är inte van än. Men tur är att jag inte behöver ha på mig dem hela tiden :) bara när jag ser på tv och så (eller? Jag ser ju inte långt ifrån när jag är ute) min bror tycker att jag passar i glasögon (vi löste nog våran lilla diskution vi hade, det är bättre nu) anyways...
Allt känns ganska bra nu, fick veta att vi kanske kanske åker till Paris någon gång snart ^^ det skulle blir kul, har varit där 2 gånger förut men det var år sedan. Hoppas det blir av.. I sommar så kanske jag och min bror åker till London. Sheila ville att jag skulle säga till henne om vi åkte så hon kanske följer med oss.

Jäjä, nu ska jag fortsätta städa lite skulle bara kolla vad resor kostade från Madrid till Stockholm så att Leo kunde komma hit för att få vara med Isabel men det är för dyrt. Hmm.. synd.

Min bror, Oliver.

Publicerad 2010-03-02 22:43:07 i Allmänt,

Jag kommer ihåg när han var borta i 2 år, innan dess hade vi en bra relation. Det har vi väl än, men ibland så känns det inte som det. Allt förändrades på 2 år, han blev som en ''ny människa'' och började tänka någorlunda olikt än förr.. ibland förstår jag det, det var ändå en helt ny upplevelse han var med om som utvecklade honom på något konstigt vis men det finns saker jag inte förstår och det kanske jag inte kommer att förstå heller.
Idag kritiserade jag honom inte mycket men lagom? Ja, han verkade lite små sårad över det jag sa? Jag vet inte.

Råkade höra det mamma och han pratade om, han tycker att han tar hand om Isabel för mycket? Isabel tycker om att vara hos Oliver och så ofta har han henne inte heller, men nåja ska försöka att Isabel inte kryper till honom längre, får offra mycket nu.. Ingen mer frihet överhuvudtaget eftersom mamma också brukar klaga dom få gångerna hon sitter barnvakt åt Isabel så att jag får gå ut på kvällarna. Hon ska inte få gå in i Olivers rum längre för det hörde jag honom klaga över också. Ska nog ta och flytta ut ialla fall ändå om jag är rädd att bo ensam och klara mig själv överhuvudtaget men det kanske nog börjar bli dags att göra det?
Det var en halvbra dag, men allt negavtiv började på kvällen.. alla verkar på så dåligt humör. Hade tänkt be min bror om han kunde ta hand om Isabel medans jag var hos tandläkaren men det är bäst att inte göra det.
Ska nog lägga mig snart istället så att jag kommer upp tidigt.

Så vart mina glasögon beställda och betalda idag :) kanske det ända som kan ''glädja'' mig litelite grann. Så om 5-10 arbetsdagar får jag hämta dom.


Whoa!

Publicerad 2010-03-01 22:36:55 i Allmänt,

Hmm.. tycker att det är lite små komiskt att jag har läsare oavsett om jag uppdaterar så sällan och skriver kanske något enstaka inlägg då och då (1 per dag, kanske?) men men.. ni som läser min blogg hehe.. ;) en kommentar skadar väl inte? Hälsa gärna hehe.. vore trevligt. I will not harm you, you know? ;)

Idag skulle vi gå ut, vi menar jag min bror, min pappa och lilla Isabel såklart.. Vi skulle åka in till stan men det blev inte av eftersom min bror skulle fara till Nynäshanm med några vänner? Han hade tydligen lovat att följa med förra veckan eller något sådant.
Gick ut med Mia en stund ialla fall, först kom hon hit och var här en stund, vi pratade om lite allt möjligt som vanligt :) men inte kul att vara ute när det är värsta snö ovädret ute. Usch!
Imorgon ska vi in till stan ialla fall haha.. om det blir av innan är blir det att skaffa gymkort med Mia ;) hahaha.. om det blir av också haha vi har skjutit upp det hela tiden så det blir inte av vi skulle ha skaffat det i slutet av januari har jag för mig haha.

Nåja, ska fortsätta kolla på serien jag kollar på youtube, haha. Sedan ska jag väl gå och lägga mig är trött ändå.


I love Stockholm.
ändå om det har sina negativa saker, men det är mitt hem.
Jag trivs i huvudstaden.

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela