iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Är det inte gulligt..

Publicerad 2010-05-26 10:59:24 i Allmänt,

när ens barn ska vara så nyfiken och busa hela tiden? Hahahaha... Ja, nyss tog hon min cola light burk som jag hade glömt igår i skötväskan som hängde kvar på barnvagnen. Ibland kan mitt minne vara extremt kasst, fanns halva kvar så nu ligger halva utspilld på mattan i hallen. Hmm... Det luktar cola vid ingången? Hahaha..

Klockan är mycket och jag har fortfarande inte ätit sedan jag vaknade. Man får ju inte direkt sova mycket med mitt lilla bustroll hon vaknar runt 6 eller 7 på morgonen :(


I måndags gick Mia och jag och sjöng på den hahaha... Den hade fastnat
i bådas huvuden hahaha...
Så Youtube i min mobil fick duga :)

Förstår inte varför..

Publicerad 2010-05-26 09:48:53 i Allmänt,

det har blivit lite svårt för mig att äta frukost, vill äta är små hungrig men jag är närstan sällan sugen på något. Vill äta något nyttigt men ibland blir jag bara äcklad utav allt som finns hemma ändå om Mia tycker vi har skit mycket mat? Och att det alltid finns bra saker hemma? Men jag tycker inte det, brukar öppna ena kylen och kolla hittar inget, sen går jag till andra (okej, vet att det låter konstigt men min pappa hade två kylskåp och vi bytte ju lägenhet med honom och han lämnade nästan allt här) sedan skafferiet men NADA! Slutar med att jag dricker juice och tar kanske ett bröd. Ät problem? Maby..

Alltså det här som Mia och jag skulle göra till sommaren verkar som om det inte kommer bli av :( fan! Jag som såg fram emot det skulle fan vara bäst! men får se vad som händer dom här kommande dagarna. Hoppas, hoppas bara.. Sen vill jag ju göra min tatuering får se om pengarna räcker har en jävla räkning på 2148kr det är sjukt! Tycker 3 är så jävla dyrt! (var ändå fattig så hade inga pengar på mitt comviq nr i en månad måste ju kunna skicka sms och ringa hahaha..?) Det är min pappa som egentligen betalar men får se vad han säger min bror har nog inte gett honom räkningen än..
Fan, min tatuering liksom när jag äntligen ska göra den så blir det såhär, ska fan sluta köpa kläder också och spara pengar har så mycket kläder ändå dom får inte riktigt plats i min gaderob längre att jag har en del kläder i mammas gaderober.

Har lust att gå ut och dansa i helgen men Mia vill inte gå ut längre :P hon har sina skäl ;) och det är inte roligt utan Mia hon livar upp allt hehehe.. Och man skrattar så mycket också med henne. Får väl se vad som händer i helgen...

Humörsvängningar

Publicerad 2010-05-22 20:17:29 i Allmänt,

Jag skärper mig aldrig när det gäller uppdatering! Men det suget försvann väl förlänge sen att blogga så mycket som jag gjorde förut, det var en tid jag skrev typ 2 - 4 inlägg om dagen? Men nowdays orkar jag inte, glömmer jag bort eller prioriterar jag annat.

Idag är det en sådan dag jag var på bra humör i morse när jag vaknade brevid M (alltså sov inte hemma) men sedan kom jag hem och allt var fortfarande bra men nu så känner jag mig nedstämd. Jag hatar mina konstanta humörsvägningar! Jag vill bara bli normal och vara gladare oftare.. Vill bara gå och lägga mig och inte tänka på något, har sjukt ont i livmodern också särskilt när jag går ser ju sjuk ut när jag går eller reser mig upp.

Kanske finns saker man borde glädjas åt som t.ex att den här månaden hoppas, hoppas, hoppas jag kunna göra en sak som jag velat i flera år. Och att det är fint väder.. och massa annat.
En tråkig sak är att Mia kanske inte ska följa med mig längre :( för några orsaker. Så det är sjukt tråkigt, jag som såg fram emot det. Tråkigt, tråkigt, tråkigt! :(

Inga mer löften här inte

Publicerad 2010-05-15 22:54:47 i Allmänt,

Jag säger nästan alltid att jag ska uppdatera mer och skriva lite mer på bloggen, men den hamnar alltid åt sidan för jag glömmer nästan alltid bort. Jag läser andra bloggar men på något konstigt sätt glömmer jag min egen, Hahaha.. Eller så börjar jag skriva sen så börjar jag göra massa annat och inläggen blir halvklara sen så orkar jag inte och skiter i inlägget.

Nå, det har väl hänt rätt så mycket dom senaste veckorna, bara att jag inte har skrivit det. Som alltid så stöter man på falska människor som man tror annat om men dom visar sig vara falska egentligen. Ja, Mia du vet vilka jag syftar på hahaha.. Och följ mitt råd nu för i helvete! annars ja, hmm.. you know ;) hahaha..
Sen så har det börjat hända något med en viss person men jag vill inte ge mig in på det, vill inte få förhoppningar igen och att allt ska bli skit sen. Är trött på massa skit.

Sen torsdags har jag fått vara barnledig typ, mamma hade ledigt från jobbet och hon sa att hon ville ta Isabel dom dagarna eftersom hon knappt får vara med henne pga jobbet. Så i torsdags drog vi ut till stället jag helst inte vill vara i men jag har inget annat val längre hahaha.. han bor ju där! Det blev en konstig kväll..
I fredags var jag hos Mia och William en stund innan jag drog dit till Jordbro igen, alltså jag verkligen hatar att ens behöva vara där men som sagt har inget annat val. Jag blir så paranoid när jag är där, om folk skulle veta hur jävla rädd jag blir när jag går omkring där hahahaha..

Det finns så jävla många sjuka människor där, som han i torsdags Mia och en kompis gick före mig när en .... cycklade i värsta farten och höll på att köra på dom, Mia öppnade käften och killen började gå fram till Mia som om han skulle smälla till henne och började bråka typ och sa att han ''ägde vägen'' jävla fittunge alltså. Dom har ingen respekt sådana som kommer från sådana länder. Usch!

Jäjä, haha.. ska nog tvätta håret nu sen kanske kolla på tv eller gå och lägga mig? Ska upp tidigt tydligen för att följa med Mia, William och Anders till Rudan?


Hahahahahaha..

Hemma hos Mia.

Publicerad 2010-05-08 20:02:22 i Allmänt,

Sitter hemma hos Mia, lånar hennes dator hahaha.. Hon hänger tvätt och jag sitter och kollar på tv och uppdaterar lite :) Längtar tills den 25 då Mia och hennes sambo Anders får pengar för då.. för att då ja, den får ni veta sen hehehe..
Så nu är hon klar så ska nog göra henne sällskap och fortsätta kolla på tv, haha... hon har beställt nyttiga saker hon har slutat med choklad, godis och allt sådant haha.. Jag äter mindre sötsaker nu ialla fall så det är väl duktigt utav mig? hehe.. Särskilt för att jag är diabetiker. Men Choklad är så gott! ;) Hahaha..

Nåväl, lägtar tills JUNI :) ändå om massa skit har hänt och har bara lust att spöa skiter ur några personer. Ingen jävla respekt!! Vem utav dom och jag är en bättre människa egentligen? Jag såklart när folk beter sig som idioter och skräp! Vänta bara säger jag bara ... vänta bara..


Något glatt, efter ett någorlunda surt inlägg typ.. haha..
Hihi bra :)

Jag skulle ju.. Jag sa ju det..

Publicerad 2010-05-05 23:16:52 i Allmänt,

men jag har fortfarande inte uppdaterat. Nä, jag har en dålig kväll.. You know moodswings som spökar igen, jag mådde bra, jag gjorde verkligen det. Jag var ute en stund med Mia och tog en promenad och pratade om nästan allt t.o.m frågade henne om en viss sak som jag hoppas hoppas verkligen hoppas att det går, skulle bli så otroligt jävla glad! Men nu är jag nedstämnd.

Jaja.. It's a weird world we live in.

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela