iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Jag vill bara fly från allt ibland

Publicerad 2010-09-22 22:17:07 i Allmänt,

För någon halvtimme bröt jag ihop, mamma satt och pratade med min bror han orkade nog inte prata om sina problem och allt press i livet så han drog, jag satt kvar på soffan och mamma började säga massa saker till min moster. Hur kom vi att prata om mig? Jag döljer mina problem för alla, jag orkar inte längre. Jag har alldeles för mycket inombords och det känns tungt, för tungt oftast.
Men jag vet inte vad jag ska göra! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag trivs varken här eller där, jag trivs ingenstans. Det är därför jag försöker att inte prata om mig, för då kan jag forsätta att gömma det jag känner och allt tungt som finns inombrods.

Vad ska man göra när man mår som man mår? Jag får ångest när jag tänker att jag borde kämpa för mitt liv och min dotter, men vart ska jag få krafter ifrån? Tro inte fel för jag älskar min dotter och hon är min glädje men jag kan inte rå för att jag mår såhär..

När dom sa ''Livet är inte lätt'' när man var barn, vad tänkte man då på? Äsch jag klarar av det! Så naiv man var. Verkligheten är hård och livet..? Ja, nu förstår man. Kunde inte det ha funnits en manual så att livet vore liiiiiite enklare? Det skulle vara ha varit nått? Eller..? Nej..?


Ibland så är det värt att leva för dom väldigt få personerna som
får en att känna sig bra.

I left my heart in Madrid

Publicerad 2010-09-17 23:51:15 i Allmänt,

Jag kan bara inte sluta längta till Madrid, jag vill åka tillbaka! Enligt mig så är det the best city sen kommer Stockholm hahaha.. Jag trivs så där :) hoppas kunna åka nu i december skulle bli så glad plus att jag får träffa Leo ;) hehe.. vi har det alltid bra ändå om det har hänt lite saker då och då, jag menar det är ändå viktigt att komma överens för Isabels skull vad som som än händer kommer han alltid att vara hennes pappa. Ändå om han inte är mycket med henne men man ser hur mycket han älskar henne :) det är så sött! Men hur kan man inte älska/tycka om min lilla älskling? Hon är bara så sjukt söt och urgullig!

Tycker det är lite små komiskt att jag på senaste tiden bara lyssnar på spansk musik för flera år sedan så tyckte jag inte om det kanske någon enstaka låt eller så men stackars Leo fick alltid höra massa klagomål från min sida för jag ville lyssna på ''bra musik'' hehehe.. men det finns så många bra band och artister och spansk musik menar jag inte salsa, cumbia, bachata och så (ändå om jag brukar lyssna på det lite då och då) utan typ Spanish pop rock ;) hittills är mitt favoritband.. Nena Daconte.. Sjukt bra låtar dom har!

Jaja, är fortfarande lite smått irriterad har typ varit det hela dagen och det blir inte bättre av att min jävla hosta är kvar den stör så jäkla mycket och vägrar försvinna! Ska snart gå och lägga mig om inte Leo loggar in på msn snart han skulle hämta min moster i Barajas (flygplatsen i Madrid) hon är på besök där så får se om han kommer hem snart.


Mitt liv ♥ Min lycka
Älskar dig över allt annat på denna jord!

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela