iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Måste det alltid regna i sverige?

Publicerad 2008-08-28 00:13:23 i Allmänt,

''You say you know how it feels inside of me
 Lost and alone with no love or luxury
 Come on inside
 And hear the silence constantly judging me
Don't you think you should move on?''




Det är något med Korn's texter som gör dom speciella, mitt favorit för alltid! Kommer aldrig att glömma bort kännslan när jag var på deras konsert, den där kännslan, min lyckliga stund att stå där och se dom live fick mig nästan att gråta, jag kunnde knappt andas av excitement. Love Korn and will always do. Hahaha ..

Idag vaknade jag typ vid 05.40 för att jag hade lågt blodsocker, typiskt varje morgon nu nästan. Åt något, sen gick jag och la mig 30 min för att jag skulle egentligen ha gått till SÖS, men jag ringde och sa att jag inte skulle komma, så fick en tid till imorgon. Tiden hos MVC va lite jobbig, det var bara massa frågor trodde dom skulle göra ett ultraljud men nej, dom ringde till SÖS för att dom har specialister för gravida kvinnor med diabetes. Sen somnade jag om till 11 .. sen kollade jag på två avsnitt på Ghost Whisperer, orkade inte göra något.
Duschade, fixade mig och drog till Melissa, vi hade det trevligt det var tydligen Seafood dag hemma hos dom hahaha! Jona och Mike var där det var roligt idag, skrattade mycket och dom tyckte jag är ond haha! och att mitt barn borde heta Damien haha! från filmen Omen. Vi lånade två filmer från Melis morbror, och tog en promenad :) Nice!
Sen på kvällen stack vi på någon match i VH i Ribby, skit länge sen jag varit där, väckte många minnen. Fast dom vi skulle kolla på hade tydligen åkt hem, så vi drog ganska fort därifrån för att det regnade också.
Och nu är jag hemma. YAY! hahaha ..
Jag hade det trevligt ialla fall. Förutom Sveriges väder, Usch! Måste det alltid regna i sverige? Det är få dagar som är soliga. Utan gråa moln och sånt skit.
Nå väl. Ska lägga mig nu, är ganska trött. Graviditeten har gjort många förändringar i min kropp är ofta trött. Leo ska tydligen ringa innan jag går och lägger mig.
Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela