iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Bla bla bla ..

Publicerad 2008-11-30 23:20:54 i Allmänt,

Jag tänkte efter en sak nyss, jag har inte lyssnat på bandit på ett bra tag nu .. lyssnar bara på korn nu för tiden. Känns som om jag ligger efter med dagens rock låtar och så, haha väldigt intressant? Jag missar ju massa bra låtar! Satt och lyssna på Nickelback - Gotta be Somebody den var ju bra. Just nu önskar jag att Korn tar ut ett nytt album, då jäklar ska jag med Leo på deras konsert.
I februari var jag där med Sheila, Rebecca och hennes kompis Pernilla fast det var det minsta jag tänkte på, var mer ivrig att se korn live liksom.

Vid fem tiden gick mamma och jag till en person vi känner som hade en välkomms fest åt sin son som har varit i USA och gjort sin kyrkmission där, längtar bara tills min bror kommer tillbaka. Det var ganska mycket folk där, men det var väl trevligt.
Stannade där typ 50 min sen drog jag hem till Michelle som ville att jag skulle lära känna hennes pojkvän som var hemma hos henne. Vi pratade om ganska mycket, eller ah typ mest om graviditet eftersom hon själv har en 2 årig son, Johan :) så hon vet hur det är att vara gravid.
Hon sa att hon gärna ville vara med på min förlossning, för mig är det inga problem jag behöver ju all stöd i världen är skit rädd för att föda. Haha kan bara tänka mig att ha mamma, Michelle och Leo vid min sida. Krysta Iris, Andas Iris, Du klarar det Iris. Omg! Vill inte ens tänka på det nu ..

Har ätit dåligt idag egentligen, har haft halsbränna halva dagen så jag har inte haft någon matlust heller. Åt lite yogurt för att se om det gick över men no! Drack vatten men det hjälpte inte heller .. Vad fan hjälper mot halsbränna? Det är för sent för att dra till apoteket och köpa något. Ehe ..
Nåväl, bebisen har börjat sparka en hel del nu på kvällen liksom, hoppas den lugnar ner sig när jag ska gå och lägga mig fast egentligen whatever, jag blir ju glad när den sparkar.

Söndag

Publicerad 2008-11-30 16:24:46 i Allmänt,

Fan vilken ''halv-dålig'' dag. Vaknade av att mamma väckte mig innan hon drog till kyrkan kl nio någonting för att vi skulle in till stan efteråt och köpa lite kläder bland annat och presenter till mina 2 kusiner, min moster + hennes man och min morbror + hans fru som bor i Schweiz. Men det blev inte av för att jag orkade inte åka in till stan, var sjukt trött och mamma med så vi stannade och drack te och åt äppel paj med vaniljsås. Gott!
Sen skulle jag sova en stund men det gick inte för att jag hade för många tankar och denna orohet som inte vill ge sig .. Jag oroar mig konstant över bebisen, tänk om något händer? Vad skulle hända om den dog? Självklart skulle jag hamna i en djup depression och inte klara av ett skit, mina antidepressiva skulle inte funkat för det känns som om dom funkar halft i dagens läge ändå om jag tar dom varje dag. Men jag har mina stunder och dagar där jag känner mig glad och som jag skulle kunna klara av allting men sen kommer denna oro kännsla och förstör allting, tankarna som förstör min glädje.
Jag ser ju såklart fram emot att ha min bebis i min famn, det är min lycka att veta att jag snart blir mamma.

Jag gömmer nog känslorna jag känner på riktigt innerst inne, jag kanske fortfarande hatar min pappa? .. jag vet att jag inte kan förlåta honom och lita på han. Men att drömma en sjuk dröm som jag gjorde förr igår, att jag slog min pappa om och om igen att jag kastade glas och allting på han men han blödde inte, han gjorde inte sig illa ändå om jag slog honom med allt ifrån trä till järn hårdare och hårdare och skrek till honom att jag hatade honom, att han aldrig kommer att förändras, att han kommer förbli samma störda person i evigheter. Mina föräldrar hade flytta ihop igen i min dröm, en av mina rädslor kanske? Idag drömmde jag en sjuk dröm till .. men den kan jag inte berätta för jag blir själv rädd för mig ibland.
Ska nog ta en lugnade tablett och se om det går över.

Lördag

Publicerad 2008-11-29 23:04:42 i Allmänt,

Bra och lugn dag idag, förutom att det var sådär små kallt ute men annars var jag glad hela dagen.
Dagen började med pankakor som frukost, och att mamma och jag satt och pratade ganska länge .. sen åt jag en saffran bulle som vi köpte igår kväll i Hemköp den var väl god tycker bara inte om russin så dom petar jag alltid ut hehe.
Städade lite hemma, hjälpte till of course .. mitt rum blev städat förutom lådorna fulla med kvitton och papper det måste jag städa innan vi åker till Schweiz.
Sen så åkte mamma och jag för att handla lite mat blev ganska mycket eftersom kylskåpet var sådär halv tomt, men vi kan inte köpa för mycket saker heller för vi åker om någon vecka eller så till Genève :)
Och snart ska vi äta äppelpaj med vaniljsås, gott!
God natt!

Fredag

Publicerad 2008-11-28 12:30:29 i Allmänt,

Gick äntligen ut igår :) efter 2 dagar instängd hemma förutom förr igår då jag tog en kvälls promenad med mamma.
Åkte in till stan och kollade runt vad jag kunde köpa åt mamma och Leo till julklapp, vet vad jag ska köpa till dom nu åh hoppas dom blir glada!
Sen köpte jag ett par vita tumvantar och en vit mössa till mig, är nöjd med dom. Mötte mamma senare på kvällen när hon slutat jobba och sen drog vi till Kungshallen och åt chinese food haha! men det var gott faktiskt har börjat bli hungrig nu igen efter att jag tappade matlusten i 2 dagar. YAY!
Synd att inte min bror var här, då kunde jag ha köpt julklappar åt han också .. saknar honom. Men snart är det exakt ett år kvar tills han kommer hem igen :) längtar!
Ska nog sova en liten stund till innan jag går ut igen, I need to walk vill inte gå upp flera kilon sen kommer det nog bli svårt att gå ner i vikt efter graviditeten. Men jag måste gå ner allt jag har gått upp nu!


Torsdag

Publicerad 2008-11-27 14:26:37 i Allmänt,

Jag trodde verkligen solen skulle vara kvar ett bra tag idag, men den fanns bara där en stund. Typiskt eller vadå?
Måste det vara så jäkla fult väder i sverige? Undra hur kallt det är ute, jag funderade på att gå ut .. men jag måste verkligen ut idag har varit instängd hemma i 2 dagar nu! Sjukt väder det är egentligen, att snön bara försvann sådär. Jag är glad att snön försvinner men jag hatar när det blir så slaskigt ute
Får väl ta på mig min höstjacka och lite extra tröjor under så att jag inte fryser för mycket. Nu kan jag verkligen inte dölja min mage längre, inte för att jag vill men den syns och det syns att jag är gravid. Kan tänka mig när Leo kommer i januari då kommer jag vara gravid i vecka 27 min mage kommer vara stor då :)
Sen kommer det vara 3 månader kvar då tills jag föder, hjälp!! Jag är skit rädd tänk om jag får göra kejsarsnitt? Dom säger att föda naturligt gör jävligt ont, omg save me! Jag undrar när bebisen kommer, dom har beräknat födeln den 28 mars men man vet aldrig när bebisen kommer ..

Matlust = 0

Publicerad 2008-11-26 19:43:18 i Allmänt,

Jag känner mig inte så särskilt hungrig, vet inte varför .. Jag borde äta för bebisens skull men jag blir äcklad av all mat. Jag är inte ens sugen på skräpmat, inte godis heller! Vad är det med mig?
Frukt kan jag äta utan problem i alla fall, men jag tog slut på alla clementiner som jag köpte för 2 dagar sen
Blir frustrerad över detta .. Tvingar jag i mig mat mår jag dåligt men inte så att jag vill spy. Det har varit så här i 2 dagar nu ..
Undra vad som händer om man inte äter som man ska under några dagar när man är gravid?

?

Publicerad 2008-11-26 16:53:33 i Allmänt,

Jag gick aldrig ut .. försökte fixa en sak jag inte förstår
fast det går inte, jag förstår fortfarande inte.

Onsdag

Publicerad 2008-11-26 13:30:20 i Allmänt,

Nu har jag i alla fall ätit frukost, måste hoppa in i duschen snart .. ska ut idag. Vill inte stanna hemma idag det är trist här särskilt utan mamma. Lovade att ringa Michelle sen så ska göra det också och se vad hon har för planer ..
Sista dagen på mammas jobb innan hon tar semester så ville hon att jag skulle följa med till hennes jobb haha! verkligen kul att sitta och se vad socionomer håller på med men aja jag har inget annat för mig så why not?
Sen så åker vi till Schweiz vill bara att dom två veckorna ska gå snabbt så att jag kan se min älsking sen han kommer ju i januari :)
Ska möta mamma senare i alla fall, nu ska jag skynda mig.
Bye!



Får inte ut denna låt från min hjärna:
Den är ändå så jävla bra!


Igår

Publicerad 2008-11-26 12:35:52 i Allmänt,

Jag orkade verkligen inte gå in på datorn igår, var sjukt trött och lat ändå om jag sov typ halva dagen haha! Men så är det tydligen när man är gravid?
Inget speciellt hände igår, bara att jag sov dåligt också .. jag vaknar ganska mycket för att min urinblåsa är full och bebisen trycker åt den då och det gör ONT! men men jag brukar oftas gå ut och ta en promenad med mamma på kvällen men jag orkade inte gå ut i detta fula väder igår. Det är sååå trist att det ska vara snö just nu .. Please jag vill åka till Spanien!! Ändå om det är sådär små kallt där finns det sol! tänk och se sol lite oftare.



Innan jag färga håret till ljust. Haha!

Gravid vecka 22.

Publicerad 2008-11-24 16:37:02 i Allmänt,

Barnet

Ögonlocken täcker hela ögat. Barnet
är känsligt för beröring och flyttar sig
om du buffar på det. Naglarna har
vuxit ut och täcker fingertoppen.

Lungblåsorna utvecklas men är
vattenfyllda hela tiden i magen.
Vätskan pressas ut vid födseln.

Vikt 510 gram.



(Från: http://www.vardguiden.se/templates/PregCalendar.aspx?c=3292&selectedTabIndex=2)

Orolig

Publicerad 2008-11-24 16:32:52 i Allmänt,

Snart är det december om några dagar .. jag blir ganska orolig över många saker, nästa år i mars så föder jag mitt barn det är mycket jag måste köpa tills dess. Barnvagn, kläder, nappflaskor, små handdukar etc .. Det jag är nervös & orolig över är om min pojkvän kommer att vara här när bebisen föds vill så gärna att han ska vara med på förlossningen, jag är skit rädd för förlossningen men jag längtar ändå tills jag får se min lilla bebis. Om bebisen kommer likna mig eller Leo :) hehe ..
Känns som om jag har mycket att göra .. måste planer inför resan till Madrid nästa år också, ska flytta dit ett tag med bebisen så att jag och Leo kan vara tillsammans med vårt barn.
Jag undrar så mycket över resan dit, hur det är att flyga med en bebis ombord och hur man gör med barnvagnen osv .. shit.


Nåväl ska ta och gå ut ett tag, Michelle ringde nyss :)

Måndag

Publicerad 2008-11-24 12:16:17 i Allmänt,

Det blåste på morgonen, när jag vakna .. trodde att det skulle vara lika fult väder som igår men det har väl lugnat ner sig lite. Vaknade tidigt idag någon gång vid 6 var tvungen att gå upp men jag stressade i sista minuten innan jag stack till sjukhuset typiskt mig, gör miljontals andra saker än det jag ska så pga det missade jag bussen till stationen .. så jag fick ta nästa den hann jag med i alla fall :) kom i tid till läkarbesöket, men det gick segt när jag skulle gå upp till SÖS. Snön är jobbig!
På väg hem så somnade jag på tåget jag är fortfarande skit trött men jag måste ut om en halv timme så jag kan inte sova :( fick ett mail av min bror för en stund sedan blev glad ..
Ska nog vila en stund innan jag drar


Söndag

Publicerad 2008-11-23 23:53:33 i Allmänt,

Jag har inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lungt och slappat lite .. Vaknade sent också runt 12 för jag var sjukt trött. Det har väl varit en okej dag, inte så kul att det är snö ute och att det sedan blev snöstorm, skit väder alltså! Jag gick ut lite på kvällen med mamma och fy vad kallt det var ute och blä för att det blåste som fan, tur var att jag har ju min varma vinter jacka hehe .. lite små kul att min bror gillade den och köpte en likadan sedan. Det är en Everest inte en sådan som typ alla går runt med för den här är dyrare fast både jag och min bror köpte den på rea för något år sedan eller kanske två, kommer inte riktigt ihåg.
Jag bryr mig inte om att gå runt med en skit dyr jacka som kostar 4000 eller 5000 det är bara onödigt och dyrt. Jag klär mig som jag vill och det jag gillar, fast inte för dyra klädesplagg. Köper ganska mycket kläder då jag är i spanien ganska ofta kläderna där är snygga och inte alls för dyra. Ett par bra jeans kan kosta från 150 uppåt ..
Mina favorit butiker i spanien är Stradivarius, Bershka och Pull and Bear, dom har grymt fina kläder .. Jag är bara mig själv haha!
Hade lite tråkigt på morgonen då min mamma var i kyrkan så jag passade på att måla mina naglar blåa (Färg 41 från Depend) under tiden kom mamma hem.
Det känns hur bra som helst att ha en bra relation med min mamma är glad.
Nu ska jag gå och sova är trött och måste upp tidigt imorgon, läkarbesök igen .. Hoppas inte det är fult väder då.
God natt!

Helg

Publicerad 2008-11-22 17:45:11 i Allmänt,

Slarvigt nog har jag inte skrivit något på bloggen sen i torsdags kväll. Men igår så orkade jag verkligen inte var för trött efter att ha varit i stan halva dagen eller lite mer. Men jag har haft det trevligt i alla fall :)
Mamma tog ledigt igår, så vi spenderade dagen tillsammans och sedan lite senare åt vi i kungshallarna, gott var det!
Köpte lite nya kläder som passar mig då, eftersom magen växer och inte allt passar .. Det finns så snygga kläder jag vill ha men mycket av det ser bara konstigt ut med min gravida mage.

Idag så vaknade både mamma och jag lite sent, båda var trötta eftersom vi la oss lite sent på kvällen. Men god frukost åt jag i alla fall hehe .. knäckebröd det är gott! Sen hjälpte jag mamma att städa lite så att hon kunde färga mitt hår, denna gång blev det en ljus hårfärg eftersom Leo har tjatat att han vill se mig i ljusthår för en gångs skull :) haha! Det blev faktiskt bra topparna är fortfarande lite mörka men det ska jag fixa till senare, ska fråga Leo's mamma om råd eftersom hon är frisör.
Min bebis har sparkat och rört på sig ganska mycket idag sedan morgonen .. det var lite jobbigt 7 på morgonen då jag ville somna om och bebisen bestämde sig för att vara lite för livlig.

Jag är ganska trött men Leo ska ringa mig idag, har saknat honom. Dagarna börjar närma sig tills han kommer hit, YAY!
Ska ut med mamma snart och handla lite mat.
Hejdå!

Photos

Publicerad 2008-11-20 19:38:59 i Allmänt,

Saknar mitt långa hår .. Varför klippte jag av det för?
Satt och kollade på lite gammla bilder, shit vad tiden går fort .. Och snart blir jag mamma, gud vad jag längtar! Jaha snart ska jag ut och möta mamma måste röra på mig lite, fast ta det lungt också smärtat är inte borta helt och min barnmorska sa att jag skulle vila och ta det lungt så kanske den försvinner. Får hoppas på det ..
Ska börja göra mig i ordning, måste diska också fan!
Hejdå.


När jag hade långt hår. Haha !

Mitt hår ser ut såhär nu.

Hate

Publicerad 2008-11-20 19:16:02 i Allmänt,

''Like an unchecked cancer, hate corrodes the personality and eats away its vital unity.
Hate destroys a man's sense of values and his objectivity.
It causes him to describe the beautiful as ugly and the ugly as beautiful, and to confuse the true with the false and the false with the true.''

Trötthet

Publicerad 2008-11-20 14:07:54 i Allmänt,

Jag förstår inte varför denna trötthet inte vill ge sig. Trodde jag bara skulle vara enormt trött i början av graviditeten men jag är fortfarande trött ..
Hade ett läkarbesök kl. 11 på morgonen, jag ogillar läkarbesök på morgonen det är jobbigt att gå upp då. Men hade inget annat val, väcktes av väckarklockan 8.30 men jag orkade inte gå upp, var för trött så jag sov till 9.10 typ .. sen hade jag bråttom, men jag är alltid seg på morgonen så det tog ungefär en halvtimma för mig att äta frukost sen hoppa in i duschen fort som fan och bli klar till 10.30 fick inte missa bussen.

Nu sitter jag här och har ätit klart min misslyckade lasagne som jag gjorde igår kväll, hällde i vitpeppar i stället för svartpeppar och det smakade verkligen konstigt, fast mamma tyckte den var god. Fast jag var tvungen att äta upp den behövde mat för att jag hade lågt blodsocker och min bebis behöver näring också.
Ska ringa mamma snart och möta henne senare, ska sova först innan .. jag orkar inte vara vaken längre.
Är sugen på godis, men jag får inte ska skärpa mig! Jag vill inte ge bebisen för mycket socker heller .. jag hoppas verkligen inte den föds med diabetes, och blir som jag. Det är en sjuk jobbig sjukdom och jag skulle inte klara av att se min lilla bebis lida.



(Bild: Tagen av mig, i tisdags när det regnade)

(Jag idag, man ser att jag är lite trött hehe)

Onsdag 19/11

Publicerad 2008-11-19 14:54:56 i Allmänt,

Nu är det bara 27 dagar kvar tills mamma och jag åker till Schweiz, Genève.
Jag ser inte riktigt fram emot denna resa men flygbiljetterna reserverade vi i September så jag måste åka, skulle hellre vilja åka till Madrid där min älskling är. Men han kommer ju i Januari .. och det ser jag verkligen fram emot!

Tråkig dag idag! Det börjar redan bli sådär mörkt .. hatar det. Vill bara åka iväg till Spanien där det finns sol åtminstone ändå om det är lite kallt där på vintrarna men det är sådan kyla man kan stå ut med. Usch och blä för snön här i Sverige!

Vaknade vid 7 idag, och trodde det var tidigare eftersom det var mörkt ute. Gick till mammas rum för att kolla om hon var där men hon hade redan åkt till jobbet, kollade på klockan och såg att kl var 7 .. gick och la mig igen, men jag kunde inte sova så jag skickade sms till mamma och frågade om hon mådde bättre, hon har nämligen blivit förskyld. Försökte somna om men det gick inte hade för många tankar i hjärnan, så tänkte gå upp och äta frukost .. för bebisen höll på att sparka.
Men efter en timma så somnade jag till slut, och vakna igen vid 12 .. jag är fortfarande trött men jag måste röra på mig snart. Ska nog möta mamma igen :) när hon slutar. Ville köpa lite grejer men jag måste spara till barnvagnen den kostar nämligen 8700kr! Det är way för dyr men jag gillar verkligen den barnvagnen och undrar om jag kan få tag i så mycket pengar tills Februari, då jag planerar att köpa barnvagnen.
Min far sa ändå att han tänkte hjälpa mig att köpa en barnvagn så får prata med honom om det. Får se hur det bli ..





Lite bilder när jag var i Genève förra året 2007.

YAY!

Publicerad 2008-11-18 22:49:54 i Allmänt,

Efter barnmorske besöket åkte jag in till stan för att byta ett par mjukisbyxor som inte passade, min gravida mage syns nu och mina jeans eller andra byxor kommer jag inte i längre .. så bytte mjukisbyxorna mot mamma mjukisbyxor, hehe! dom är faktiskt sköna man har ju magen skyddad så det blir inte lika kallt om magen längre.
Såg jätte mycket kläder jag ville ha, men dom passar inte :( buhu får vänta tills bebisen föds. Köpte ett par fina tumvantar också är nöjd med dom.

I alla fall fick jag glada nyheter från min barnmorska, hon la något konstigt som man ska kunna höra fostrets hjärtfrekvens och jag hörde det lilla hjärtat slå, gud vad glad jag blev! Min bebis lever! Hon är en bra barnmorska.
Mötte mamma sen innan jag skulle hem, så att jag fick sällskap :) En bra sak är att jag ska få göra mitt tredje ultraljud när Leo är i Sverige, vad glad han kommer bli. Ska fortsätta kolla på Brothers & Sisters .. haha!
God natt.


(Mamma byxorna och tumvantarna jag köpte)

Tisdag morgon 18/11

Publicerad 2008-11-18 10:55:36 i Allmänt,

Shit vilket fult väder! Okej det regnar inte men det blåser som fan .. Jag hatar både höst och vinter tyvärr.
Blev tvungen att gå upp 7 idag, jag menar that's to early for me! Hade tandläkar tid kl 09.00 på morgonen (min tandställning), och inte för att vara taskig men jag hatar verkligen att vara i Jordbro, men jag har inget val. Jag går på tandregleringen i Handenterminalen men dom flyttade till jordbro tillfälligt för att dom skulle bygga om där eller renovera i Handen.
Tänkte sova en stund, men jag måste till min barnmorskan om 2 timmar typ .. hoppas jag får veta något positivt för jag är för orolig just nu, vill inte förlora min bebis! Smärtorna försvinner inte :(
Ska nog sova i alla fall orkar inte vara vaken .. är för trött. Ciao!


Saknar!! (Puerta del Sol, Madrid)

Gravid vecka 21.

Publicerad 2008-11-17 16:42:25 i Allmänt,

Barnet

Fostret har ännu inget underhudsfett.
Det sväljer fostervatten och tränar
därmed matsmältnings-organen.
Fostret kissar i magen.

Tänderna börjar utvecklas nere i
tandköttet. Fostret har hårväxt över
hela kroppen men det faller av vid
födseln. Antikroppar förs över från
mamman till fostret.

Vikt 420 gram.



(Från: http://www.vardguiden.se/templates/PregCalendar.aspx?c=3292&selectedTabIndex=2)

MVC

Publicerad 2008-11-17 16:06:00 i Allmänt,

Åkte till Haninge centrum (låter som om jag alltid är där haha) .. orkade bara inte åka in till stan för att köpa mammas present så åkte dit och köpte den. Snart slutar hon jobbet tänkte åka och möta henne någon stanns :)
MVC hade telefon tid till 9.30 så jag kunde inte ringa imorse, fan! så får vänta tills imorgon då jag har en tid hos min barnmorska.

Jag har insett hur mycket jag älskar min mamma, bror och min pojkvän. Dom betyder ALLT för mig! Får så mycket stöd och kärlek från dom. (min pappa tycker jag tyvärr inte om, ändå om jag pratar med honom nu för tiden)
Saknar våra tider tillsammans Leo, Oliver och jag .. fast snart om ett år blir det vi igen :)


(Mamma, Leo, Oliver och jag)

Måndag 17/11

Publicerad 2008-11-17 11:10:46 i Allmänt,

Skulle egentligen gått upp 9 men jag var nog för trött att jag stängde nog av alarmet och somnade igen. Tur var att jag gick upp 45 min senare .. är hur trött som helst nu, men jag måste börja gå upp tidigt istället för tolv, ett tiden som jag brukar gå upp.
Måste snart duscha och dra iväg till vårdcentralen, måste lämna in några prover så att dom blir klara tills på måndag när jag har tid i diabetesmottagningen. Jag håller nog på att bli sjuk, Neeej! Hoppas verkligen inte.
Ska köpa en present åt mamma sen :) överraska henne med en klänning hon såg som hon tyckte om, hon blir säkert glad.
Nu måste jag ringa till mödravårdcentralen på SÖS, och fråga om smärtorna jag har haft i livmodern hela förra veckan .. Jag har varit skit orolig, vill verkligen inte förlora min och Leos bebis.
Hejdå!

Söndag 16/11

Publicerad 2008-11-16 23:21:48 i Allmänt,

Sitter här och ska skriva ett mail till min kära bror som inte kommer tillbaks förens nästa år i december. Jag får nämligen inte träffa honom nu när han är på sin kyrkmission, eller ringa honom. Skumma regler men mormon kyrkan är så ..
Mina tankar är typ tomma så jag skriver lite i bloggen innan.
Är trött .. tror att dom lugnande tabletterna har börjat göra effekt så ska lägga mig efter detta för jag sov dåligt igår kväll och jag kunde inte sova på morgonen. Vaknade minst 3-4 gånger ..
Leo ringde på kvällen för att han var orolig över mig, han tycker inte om när jag gråter och mår dåligt. Sen ringde han på morgonen och vi pratade ganska länge, han är bara för underbar! Älskar honom.
Nä, nu måste jag verkligen skriva, vill lägga mig så snart som möjligt. Måste upp tidigt imorgon också ..
God natt!


(Bild: Tagen av mig, Iris)

It can't be over!?

Publicerad 2008-11-16 17:28:46 i Allmänt,

It might be over ..
I just can't imagen a life like this
a life without this
I came to far
to end up this way
It's killing me inside!
Make the pain just go away!



My Secret? It's not a big deal.

Publicerad 2008-11-16 17:12:24 i Allmänt,

Lördag:
Ja, igår så vaknade jag vid 8 kunde inte sova, hade somnat med en orokänsla som jag vaknade upp med och den försvann inte förens jag bröt ihop under kvällen.
Mamma och jag åkte in till stan vid 12 tiden för att jag ville köpa några saker, och så köpte jag ett par vinter stövlar till mamma, en liten present från mig :) hon är glad och nöjd med dom. Hon förtjänade dom och mer hon har varit en underbar mamma, jag får verkligen den stöd jag behöver av henne som igår när jag bröt ihop .. jag rusa in i hennes rum hysterisk-gråtande och hon vakna på en gång och kramade mig och frågade vad som hände, vi pratade lite till sist lugna jag ner mig lite grann och hon la en madrass på golvet i mitt rum för att sova där eftersom jag inte kunde vara själv.
Min oro och att jag bröt ihop berodde på att jag trodde barnet hade dött inne i min mage.
Jag hade inte känt bebisen sparka på hela dagen, har fortfarade inte gjort det så jag mår fortfarade dåligt och är orolig som in i helvete .. jag har ont i livmodern också, så jag vet inte vad det är. Ska ringa imorgon till sjukhuset och fråga ..

Min hemlighet? Jag lider av depressioner som jag gjort sen dom började vid 13 års åldern, dom ''försvann'' ett tag innan sommaren i år, och jag trodde jag var fri .. men så fort jag blev gravid så kom dom tillbaka. Jag bröt ihop nästan jämt i början för att allt var för jobbigt mellan mig och barnets far. Men det är bra nu mellan oss och med hela situationen.
Och ja, jag går till en pyskolog och kurator nästan varanan vecka för jag vill må så bra som möjligt för mig, Leo's och barnets skull. Och jag tar antidepressiva tabletter varje dag. Fick lugnade också för sådana här ''attacker'' som igår ..
Jag har ett mål att bli en bra mamma som möjligt, ändå om jag lider av depressioner fast jag ska klara av detta!

Fredag 14/11

Publicerad 2008-11-14 20:56:40 i Allmänt,

Lite slö morgon blev det idag, gick upp vid 11 och åt frukost .. sen gick jag och la mig igen, skulle bara vila men jag råka somna igen fick ont i magen vet inte varför. Jag slutade dricka mjölk när jag var 14 år, för jag mådde alltid illa efteråt och fick en sådan lust att spy så jag började dricka sojamjölk finns människor som tycker det är äckligt men jag tycker det är gott kanske för att jag är van? Jag kanske drack för mycket sojamjölk imorse .. var nog därför jag fick ont i magen?
Vaknade sen av att mamma ringde mig, skulle möta henne för att åka in till Haninge centrum.
Vi hade det trevligt, hon bjöd mig på pizza och sen skulle jag köpa lite saker som jag behövde men hittade inget som jag blev intresserad av. Köpte bara en Make-up remover från Nivea.
Ska till stan med mamma imorgon för att köpa kläder och lite annat jag behöver. Såg en jätte fin stjärn-klänning i H&M som jag ville ha men den såg bara konstig ut på mig nu när det syns att jag är gravid.
Trevlig Fredag kväll i alla fall!



Halva dagen blev tråkig

Publicerad 2008-11-13 23:37:06 i Allmänt,

Tråkade idag, kunde inte hitta på något kul här hemma .. Det finns ju inget bra på tv på torsdagar.
Väntade bara tills mamma kom hem, lagade lite mat till mig själv innan mamma kom behövde äta fick lågt blodsocker och kändes som om jag skulle svimma när som helst typ.
Sen så fick mamma besök typ någon timma, så jag satt med dom och lyssnade på deras samtal hehe .. Jag hade inget annat för mig, det var ändå lite intressant samtal dom hade .. dom satt och prata om graviditet om när dom var gravida och så och dom frågade mig lite frågor om min graviditet. Jag har ju haft tur som inte haft svårigheter hittills, typ mått super illa i början, spytt, inte kunnat äta eller så .. jag mådde illa i början men det var inte så farligt, klarade mig i alla fall.
När dom åkte hem så gick vi ut på en liten promenad och sen in till mataffären för att köpa smör och mjölk egentligen men jag var sugen på lussekatter haha! så vi köpte det och lite annat.
Det var i alla fall trevligt. Leo ska ringa snart hoppas jag innan det blir för sent ..
God natt!

Torsdag morgon och eftermiddag

Publicerad 2008-11-13 16:25:53 i Allmänt,

Skulle ha gått ut idag, men som vanligt är jag super trött och sov till sent idag .. Vaknade av att Leo ringde mig vid 12.40 typ han hade slutat tidigt från universitetet så han hann hem och äta innan han stack till sin praktik i sjukhuset i Madrid, han saknade mig så han ringde mig naww! Vi saknar ju varandra då vi bor så långt bort från varandra, men det funkar ändå.
Mamma bad mig att städa hemma eftersom hon ska få gäster och hon hinner inte för hon slutar lite sent från jobbet, eller hon slutar inte sent bara att hon jobbar i Södertälje och det är en bra bit bort.
Jag hann att städa mitt rum, köket och vardagsrummet .. diska och så. Men jag var klar för en halv timma sen så jag skulle inte ha hunnit gå ut, jag måste tvätta håret idag .. jag tar lite för lång tid att fixa mig ibland haha, orkade inte vara stressad så går ut imorgon och köper det jag behöver.
Men well .. ska nog bara ta det lungt nu, gå ut på en promenad lite senare med min mother för hon behöver också motion haha!
Hejdå!

Minuter av lycka!

Publicerad 2008-11-12 23:30:20 i Allmänt,

Åh, jag blev lycklig i någon minut .. jag kunde inte låta bli att skratta. Jag kände bebisens sparkar! Jag låg ner och kollade på tv lite innan mamma kom hem vid 8pm och jag kände en spark, la min hand över magen jag kände två sparkar till! Hur lycklig blir man inte? Jag kan inte komma över det, jag är fortfarande glad.

Varje kväll mamma kommer hem från jobbet så sitter vi ner och pratar om lite allt möjligt, känns verkligen hur bra som helst att kunna prata med min mamma om allt möjligt. Hon har verkligen blivit ett stort stöd för mig är glad för det.
Särskilt nu när jag är gravid.
Ska nog kolla på tv innan jag går och lägger mig
God natt!

Onödigt men aja

Publicerad 2008-11-12 19:44:38 i Allmänt,

Fick detta för några dagar sen i present. 3 produkter

- 5 lip balm från Agatha Ruiz de la Prada
- 1 mascara och 1 eyeliner från Kanebo.

Lip balmen luktar skit gott, tycker jag :) har öppnat den blåa Fruta de la pasión (Passion fruit)
Kanebo produkterna är oöppna, får se om dom är bra. Anväder Rimmel London Glam' eyes mascaran
jag tycker den är bra faktiskt.

Ska kolla på tv nu, sen diska innan mamma kommer.
Adios.


Gravid vecka 20.

Publicerad 2008-11-12 16:08:56 i Allmänt,

Barnet

Barnet är ungefär lika stor som en
honungsmelon huvud till stjärt. Alla
foster är ungefär lika stora fram till
vecka 20, sedan ökar skillnaderna.

Fostret får nu det vita fosterfettet
som ska skydda huden mot
fostervattnet.

Vikt 350 gram.



(Från: http://www.vardguiden.se/templates/PregCalendar.aspx?c=3292&selectedTabIndex=2)

Onsdag

Publicerad 2008-11-12 16:01:03 i Allmänt,

Vaknade riktigt sent idag, borde inte ha gjort det .. bebisen behöver näring men jag var så himla trött! Jag orkade knappt stå upp när jag gick på toa vid 11 på morgonen, så jag gick och la mig igen.
Känns som om jag har glömt något? Jag har inga läkar besök, men det känns tomt i alla fall. Som om jag har glömt något ..
Nu är det 1½ månad kvar tills Leo kommer, längtar! Och 1 månad, 5 dagar kvar tills mamma och jag åker till Schweiz, Genève.
Jag har nog en halv-dålig dag idag, orkar inte göra något. Imorgon ska jag ut i alla fall :)
Ska nog ta och vila, bebisen har sparkat lite för mycket idag.
Hejdå!



Bebis, vecka 20. så här stor borde min bebis vara nu.

Even if you die

Publicerad 2008-11-12 15:47:44 i Allmänt,

You cannot seem to understand, even if people tell you.
You don't understand that all you did was wrong
even if you say that you did the right thing.
Don't you understand that you're the problem?
All your misery, hate and pain destroys you and the people around you
but you don't seem to understand that you're the one with the problems
Even if you die, you're memory will haunt everywhere.
Your pride makes that evil person inside you.
When will you wake up and open your eyes?
You have to many lies inside you that you cannot hide anymore
you have to lie to cover another lie.
Do you call that life?
Are you happy to be alive?
How can you live with yourself and see your face in the mirror everyday?
Maby you'll be better dead?
You cannot say, you live in a fake world.

11/11 Grattis Bror!

Publicerad 2008-11-12 01:49:47 i Allmänt,

Min bror fyllde 21 år den 11 november. Jag är så stolt över honom, en bättre bror finns inte. Han är en stor del utav mitt liv och jag kommer alltid att älska honom! Han är bäst. Min bästa bästa vän och bror.
Jag uppskattar det lilla minsta han gör för mig, de stöd och förståelse han har och ger mig.
Tack för att du finns! Älskar dig för alltid.
Kramar!

Hello regnet

Publicerad 2008-11-11 16:13:28 i Allmänt,

Smärtan från igår då jag sprang för att hinna med tåget är kvar, men det går bättre att röra på mig gör inte lika ont som igår. Det är tur! Jag var hur orolig som helst, allt går som jag vill ungefär Leo är enormt glad över bebisen nu och är lika förväntansfull som jag, det ända jag tycker är lite sådär är att han bor i Spanien men han tar ansvar i alla fall.
Igår skickade jag ett sms och berättade att jag hade sprungit och fått ont att jag knappt kunde gå .. det tog inte så lång tid innan han ringde mig och frågade mig oroligt vad som hade hänt, vi vill ju inte förlora barnet. Men han lugnade ner mig och sa att det säkert var mina muskler som var problemet till smärtan, bara inte det fanns blod var allt okej. Dom små sakerna han gör får mig att älska honom mer!
Bebisen sparkar som vanligt där inne, så jag är lugn nu. Hade en läkar tid idag, är trött egentligen. Jag hatar när det regnar .. varför just nu liksom?
Ska äta nu, maten är nog klar.
Ciao!

Today

Publicerad 2008-11-11 01:14:52 i Allmänt,

Det blev en sjuk dag idag. Först igår gick jag och la mig men kunde inte sova .. vet inte riktigt vad klockan var när jag somna men måste varit efter 3 på morgonen, var tvungen att vakna tidigt för att vara på sjukhuset 09.30 vakna lite tidigare för att jag vakna när mamma åkte till jobbet och kollade på klockan 05.50 hade 1½ timma till för att sova sen måste jag upp .. gick up, åt frukost .. allt var bra. Hann med bussen till stationen i alla fall.
Jag hatar trapporna upp till SÖS dom är jobbiga särskilt nu när jag är gravid, jag blir anfådd när jag väl är uppe och min livmoder brukar göra lite ont då. Läkar besöket gick bra, bara att dom vill att jag ska ta fler blodsocker tester, annars var diabetes läkaren nöjd.
Jag är stolt över mig själv mig själv mitt Hba1c har sjunkit enormt mycket jag ligger där man ska, har 5,7 nu hur bra är inte det? I sommras hade jag 12,1 i Hba1c. I alla fall ... på väg till södra station så gick jag lungt tills jag gick ner på perrongen för att ta tåget hem, tåget var där så jag sprang för att hinna det borde jag inte ha gjort! Jag har sjukt ont nu fortrafande vid livmodern, när jag väl kom hem så sov jag en stund tänkte att smärtan kanske gick över om jag sov och vilade .. men det gjorde det inte .. jag blev skit rädd för att jag trodde att jag kanske hade förlorat bebisen. Men som tur var kände jag lite senare att den rörde sig och sparkade till lite så allt är okej och nu så sparkar den till då och då.

Gick ut med Heidy en stund idag, shit! det var länge sen jag hade träffat henne kändes det som innan sommaren måste det ha varit. Vi hade mycket att prata om, hon har ju flyttat till sin pojkvän i Falkenberg .. kommer sakna henne, men hon kommer i alla fall i december och hoppas vara kvar i januari så att hon, hennes pojkvän Mattias, Leo och jag kan hitta på något.
God natt!

Ingen stanns

Publicerad 2008-11-11 00:56:25 i Allmänt,

Vi gick skilda vägar ..
smärtan känns inte, saknaden är för liten
livets vägar är inte alltid som man tror
inte alltid som man tänkt
dagen kommer
och du slutar inte att tro
fast hoppet och känslan försvann
fast ändå sitter kvar
för du har ändå hopp
att allt ska bli som det var
men det du inte vet att det aldrig kommer bli som förr

Tankar och fler tankar ..

Publicerad 2008-11-10 01:19:26 i Allmänt,

Jag vet att jag egentligen borde sova ... ska upp 07.30 på morgonen. Är inte riktigt trött än. Måste till sjukhuset, diabetes rond kl 09.30 ..
Dom kommer inte vara nöjda med mitt blodsocker testande, för att boken är halv tom haha! okej det kanske inte är så roligt för det är mitt barns hälsa som står på spel. Varför är jag så dålig på att ta blodsocker prover? Jag orkar inte ibland, det gör för ont att sticka sig på fingrarna! aj .. men det är inga ursäkter. Jag måste tänka på barnet!
Imorgon måste jag göra en del saker, glömmer alltid bort det för att min hjärna tänker mest på bebisen i magen och Leo. Lämnade min andra insulin penna hos min kusin den dagen jag satt barnvakt åt hans son, den måste jag hämta!
Heidy min vän skrev till mig idag :) shit, vad mycket som har hänt .. hon har flyttat ihop med sin pojkvän. Wow! det hade jag inte förväntat mig. Hon bad mig och ringa henne så får ta och göra det imorgon också innan hon åker till sin pojkvän.
För övrigt så är det små saker jag måste göra .. Ska försöka sova nu i alla fall, annars kommer jag inte upp!
God natt ..

Fakta? nja inte precis.

Publicerad 2008-11-09 18:03:15 i Allmänt,

1. Jag saknar min älskling, tråkigt att sitta i telefon och prata med den man älskar.
fast å andra sidan är det bättre än ingenting.
2. Jag saknar min bror oehört mycket, kan bara skriva ett mail per vecka
ser alltid fram emot måndagar då han får skriva och jag får läsa hans mail. Ett plus är att min dag
blir bra då, jag vet att han mår bra.
3. Jag hatar att det blir kolsvart ute redan vid 3 tiden typ, kollar man på klockan är det inte sent
ändå om man tror det .. det är bara mörkt ute, därför!
Gud, vad jag saknar sommaren .. då är alla glada. Då är alla på bra humör.
4. Att det måste vara såhär fult väder exakt varje dag gör att man aldrig vill bo i Sverige, flytta utomlands
bara komma hit på sommrarna då det inte regnar. Men bo utomlands är annorlunda
det är inte Sverige direkt det är svårt att anpassa sig till andra traditioner.
5. Att det är 4 månader kvar tills min bebis föds gör mig desperat, jag har inte så mycket tålamod när det gäller
sådana här saker. Jag är så nyfiken på hur mitt barn kommer se ut!
Jag är såklart rädd ändå, förlossningen är inget som får mig att bli lugn precis. Och jag hoppas pappan till barnet
hinner åka hit innan bebisen föds, då han pluggar i Spanien och verkligen vill vara med.
Vi ska flytta ihop så småningom, när han blir klar med sin utbilding.


Okej, så här är det:
Leo och jag träffades i Spanien, Madrid 2003, då min familj flyttade till Madrid augusti 2003, efter att ha bott ett halv år i Australien, Perth innan med mamma (jag vägrade såklart men var mindreårig så jag kunde inte stanna kvar i Sverige, jag blev tvingad att flytta hela mitt liv var i Sverige dom ville ta det ifrån mig) Nå, min bror Oliver hade en polare som var Leo då dom var bra vänner men vi blev intresserade i varandra någon gång i september/oktober .. (våran spanska Olivers och min var sjukt dålig då) vi blev tillsammans i december 03, och vi var tillsammans tills min dumma far bestämmde sig att flytta tillbaks till Sverige slutet av augusti 2004, jag hade äntligen börjat acceptera att vi skulle bo i Spanien. Jag grät i floder när jag och min bror skulle säga hejdå till Leo och hans familj (dom lämnade oss i flygplatsen) och åka tillbaka till kära Stockholm. Det var både lycka och sorg den dagen.
Jag och Leo har varit tillsammans sen den dagen i december 2003, även om vi har distans förhållande och inte alltid lyckats (vi har gjort slut några gånger) men det måste ändå vara riktig kärlek vi har till varandra för vi kan inte leva utan varandra, och det blir alltid vi till slut. År 2008, jag är gravid, vi ska ha ett barn tillsammans och vi är fortfarande tillsammans. He's not perfect, men vems pojkvän/flickvän är det? Huvudsaken är att jag älskar honom ändå om han var en ''skithög'' i början av graviditeten så accepterade han allt, och nu är han glad och ser fram emot att bli pappa. Hehe ..
Nå well, det var denna historia .. haha!
Goodbye!

Lördag

Publicerad 2008-11-08 16:53:33 i Allmänt,

Jag tror jag kan känna bebisen röra sig där inne nu! Det känns som om något rör sig där inne i alla fall, något jag inte känt förut. Jag blir glad varje gång jag tänker på bebisen ..
Jag har inte varit deprimerad på några dagar, har dock inte så mycket ork men jag känner mig inte lika fan-jag-orkar-inte-men-något-längre och allting-är-skit. Skulle ha stor städat idag men både jag och mamma orkade inte så vi städade bara lite. Tog ut alla mina kläder från garderoben för att slänga dom kläderna jag inte använder eller kommer att använda .. dom tar bara onödig plats.
Ska ut med mamma på en promenad snart ändå om det är sjukt fult väder och creapy mörkt ute med dimma. Sen så ska Leo ringa mig :) 53 dagar kvar tills han kommer!

Fredag

Publicerad 2008-11-07 15:05:37 i Allmänt,

Idag är det fredag, no plans for today. Skulle nog ha träffat Michelle idag men får se om vi planerar om allt tills imorgon. Ska ut med mamma idag hade jag tänkt, jag bjöd henne på thaimat i stan under veckan.
Jag är så glad att allt är hur bra som helst just nu, Leo's föräldrar ser fram emot att bli farmor och farfar nu haha! och mamma är också skit glad över att bli mormor, min far vet jag inte.
Och Leo är super glad nu, han längtar också tills barnet föds. Sen så i juni ska jag åka till Spanien så att Leo's föräldrar får träffa sitt barnbarn.
Nu längtar jag bara tills Leo kommer i januari, och resan till Schweiz i december. YAY! Pratade med honom en stund imorse eftersom han slutade en timme tidigare, sen var han tvungen att åka till sjukhuset där han praktiserar. Haha, fick prata en stund med Leo's pappa ..

Måste duscha nu, ska ut om någon timme eller så och möta mamma.
Hejdå!

Sötsaker

Publicerad 2008-11-07 01:15:34 i KoЯn,

Har haft en sådär halv tråkig dag. Inte gjort så mycket, varit trött och slappat bara .. det sjuka är att just idag så proppa jag i mig sötsaker, fick en sådan ångest över det. hjälp hjälp hjälp! stackars bebis i magen, hoppas verkligen inte jag kan skada bebisen med så mycket godis och sötsaker som jag åt idag. Jag får sådan lust att äta choklad hela tiden! Why!?
Men det positiva är att mamma kom med frukt så jag åt det sedan efter, men jag mår fortfarande lite dåligt över alla sötsaker jag åt.
Hur i helvete slipper jag denna craving på choklad och godis? Okej, jag får skuld känslor över att jag äter choklad för ofta! Om jag inte vore gravid skulle det vara okej, men allt jag äter påverkar barnet och det är fel!
Jag har inte rört på mig heller idag, borde ha gjort det. Tänkte gå ut och ta en promenad vid 21.00 med mother men kom på att EMA gick på tv så stannade hemma och kollade. Bra show btw .. om det ens kallas så daha!
Korn var nominerade år 2006 för best alternative, synd att Muse vann (dom är också ett bra band) men jag ville att Korn skulle vinna! Dom är ju bäst!
Jag längtar bara tills KoRn släpper ut ett nytt album så att dom kan börja a tour, en till KoRn konsert jag skulle DÖ!

well well .. nu är det sent i alla fall. Ska nog gå och lägga mig
buenas noches! arrividerci ..



KoRn & Jonathan Davis.

Blodsocker tester

Publicerad 2008-11-06 13:50:17 i Allmänt,

Jag verkligen hatar när jag får lågt blodsocker på morgonen, jag kan vara hur trött som helst men jag kan inte somna om för att jag mår dåligt då måste jag upp för att käka någonting.
Vaknade vid 09.någonting p.g.a lågt blodsocker fast jag ville verkligen somna om var sjukt trött! Men jag fick gå upp i alla fall, och äta frukost .. jag fattar inte jag äter, tar lite nattinsulin på kvällen nu fast ändå så vaknar jag med lågt blodsocker, dom kommer få sänka inuslin dosen ytterligare några enheter/ml. Och jag måste verkligen skärpa mig med att ta blodsocker tester så att jag kan sköta min diabetes ännu mer.
Jag vill inte få några komplikationer vid förlossningen. Jag skulle inte klarat av t.ex kejsarsnitt, är skit rädd för det!
Bebisen har växt bra, normalt och utan problem hittills jag är så glad över det. Jag har bara halva tiden kvar och allt måste gå bra den har ju alla organ nu, och allt är normalt .. hjärtat, hjärnan, armarna, benen .. ja, allt.
Jag längtar bara tills jag får hålla mitt barn i mina armar i mars, jag ser fram emot att bli mamma.

Nu ska jag i alla fall ta ett blodsocker test, det är jobbigt att jag jämt måste sticka mig i fingrarna för att diabetesläkarna säger det! Förut fick jag sticka mig i armarna det gör inte ont där.
Ciao!


Min blodsockermätare.

Dagarna flyger förbi, eller?

Publicerad 2008-11-05 18:52:50 i Allmänt,

Idag var det en lugn dag, fick äntligen vila lite. Har gått upp tidigt sen förra veckan .. var otroligt trött igår.
Vaknade av att mitt blodsocker var lågt, kl. 08:50. Gick och och tog ett blodsocker-test. 2,8 mmol/l .. åt frukost och kollade på tv medans ville veta vem som hade vunnit president valet, Barack Obama så klart!
Fattar inte att mitt blodsocker var lågt när jag bara tog 26 enheter/ml av mitt natt insulin. Jag har minskat rejält med Lantus (nattinsulin) doserna från 40 till 26 på 4 månader.
Varför? För att jag tar hand om mig sedan jag fick reda på att jag var gravid. Jag är stolt över mig själv!
Just av denna anledning mår min bebis i magen bra, inga komplikationer än så länge. Allt är bra och normalt som en vanlig graviditet ska vara.
Jag försöker äta rätt nu, mycket frukt och grönsaker (fast jag har ju alltid ätit mycket frukt.)

Nu känns det verkligen som om dagarna flyger förbi, jag har fortfarande mycket att göra och lite tid kvar: november, december, januari, februari .. och sen mars! det kommer vara en stressig månad för barnet kommer födas någon gång i slutet på månaden,  Leo måste försöka vara här då också! Jag kommer säkert vara orolig, glad, nervös, bekymrad, överlycklig, ivrig, rädd,  etc etc .. blandade känslor. Jag har halva tiden kvar på min graviditet. Och bebisen växer varje vecka .. Jag vill verkligen att Leo ska vara med under förlossningen, han vill det också men det är svårt att veta när barnet är redo att komma ut och när det är dags.
Om en månad och några dagar ska mamma och jag till Schweiz också .. YAY! 
Ciao!

The past is real

Publicerad 2008-11-05 18:24:25 i Allmänt,

I left him outside to cry.
I broke his heart, over and over again.
this scars inside that I have will never disappear

it's my past, that I have to face it everyday.
my misstakes I have to live with everyday.
Those thing I regret with all my heart.
But the only thing I can do is to look forward and change
I can't take back what I did, it done.
It never ends, it never will do either.
He forgave me ..
I will never betray and disappoint him again.
Never!!
I promise ..

Ultraljud

Publicerad 2008-11-04 16:32:11 i Isabel, Leo och jag,

Idag var det mitt återbesök på ultraljudet. Har redan varit tre gånger på ultraljuds undersökning, jag blir glad varje gång jag får se bebisen. Det är en väldigt sprattlig bebis, dom två gångerna jag gjort ultraljudet nu när bebisen är stor, så sparkar den och rör på sig för mycket så att det blev lite svårt för sköterskan att se haha! Men hon hann se mycket mer än förra gången då min urinblåsa inte var full. Allt är bra, hon såg inte något fel .. så jag är skit glad för det och lättad.
Hon kunde tyvärr inte se vad det var denna gång heller, för bebisen rör på sig för mycket .. Men jag får nog veta nästa gång då jag ska dit igen, när jag är gravid i vecka 28.
Men hon tror att det blir en flicka, men hon vågade inte riktigt konstatera det. Fick i alla fall reda på att enligt fostrets längd och så är jag gravid i vecka 19+2 .. så det är 9-8 veckor kvar tills mitt nästa ultraljud.

Efter SÖS så åkte jag in till stan, själv en stund för min bror fyller år nästa vecka, han blir 21 då. Skulle köpa ett kort till honom så att vi (mamma och jag) kan skicka det till Alingsås där han befinner sig just nu.
Det blir hans första födelsedag vi inte firar tillsammans :( år 2010 kommer vi att fira hans fdag tillsammans igen. Han kommer ju tillbaka från sin kyrkmission nästa år i december. YAY!
Mamma och jag tog bussen från sjukhuset till södra station, nära stationen hade polisen spärrat av vägen. Det hade hänt en olycka, vet inte vad men bussen fick åka en annan väg så att vi kom till andra sidan stationen.
I söndags hände det en olycka, igår och idag också. Det är sjukt!

Nåväl, här är lite bilder på dagens ultraljud. Fick 2 bilder idag:


M & R

Publicerad 2008-11-03 22:18:32 i Allmänt,

Det är något speciellt med Rock, att man inte kan sluta lyssna.
- Rock, Metal and those genres are my drug.
Music, I can't describe with words how much I love it!


Värsta dagarna

Publicerad 2008-11-03 22:04:18 i Allmänt,

Värsta dagarna jag har haft känns det som.
Igår var det en skön söndag, ändå om det är svin kallt ute. Usch! Jag hatar vintern men den är snart här, OH NO!
Idag hade jag en bra dag också, dagarna blir bara bättre .. jag blir gladare. Ingens liv är perfekt, men vems liv är det?
Leo's och min relation blir bara bättre, vi bråkar mindre. Och han försöker verkligen anstränga sig för att klara av sina univesitets studier, jag är så stolt över honom!
Nu är det mindre än två månader kvar tills Leo kommer till Stockholm! YAY! Längtar som fan, tills jag får se min bebis igen. Har inte träffat honom sen augusti. Saknar honom enormt mycket!

Gick upp 7.45 idag! Jag menar, det är verkligen a huge step pour moi! Sen så har jag varit ute hela dagen typ .. när jag skulle hem så hade det hänt något i T - centralen, nära pressbyrån och BK .. En man hade typ kollapsat mitt på golvet, dom från SL försökte återuppliva honom, han såg verkligen död ut! Ambulansen kom efter 10 min kanske men han var helt livlös på golvet fortfarande. Undra vad som hade hänt?

Nåväl, är trött nu. Ska nog gå och lägga mig snart, IMORGON ska jag på ultraljud ju! Yes!
Ciao!

Present

Publicerad 2008-11-02 18:00:26 i Allmänt,

Det är sjukt att jag inte har gått upp tidigt under veckan, då jag verkligen behövt det .. gick upp tidigt under helgen.
Jag och mamma skulle åka in till stan för att köpa en present åt Michelle's moster, som fyller år idag. Mamma väckte mig tidigt vid 10am, ah tidigt för mig som är så trött och orkar knapp gå upp och idag 09am.
Köpte ett par örhängen till mig och en tunika/klänning svart/blå typ. Vill inte köpa så mycket till mig (måste spara pengar till bebisen.)
I alla fall, så köpte vi två tröjor åt henne verkligen fina .. mamma och jag tyckte om dom. Hoppas hon också gör det! Sen köpte vi en orkidé idag för att vi kom hem sent igår. Jag var trött och tänkte lägga mig tidigt men jag lyckas aldrig med det.

Leo ringde på kvällen runt elva.pm sen satt vi och prata i över två timmar om allt möjligt. Vi är glada över att vi snart kommer att vara tillsammans åtminstone 11 dagar. Längtar!
Jag har i alla fall haft en bra vecka, och det kommer bara bli bättre! Jag känner mig glad nu för tiden.
På tisdag har jag ju ultraljuds-tiden, och mamma och jag planerar mycket .. tiden går fort och barnet kommer födas någon gång i mars så det är ju snart. Allt är ju bra med bebisen i magen, jag kommer få veta mer på tisdag :)

Nu ska jag i alla fall skriva ett mail till min bror. Har mycket att berätta
Ciao!

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela