iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Varför ska man tycka synd om dig när det är ditt eget fel alltihop?

Publicerad 2009-01-31 16:00:52 i Allmänt,

Ja och? Dom hitta en tumör och du tror att du ska dö snart, är det inte det du alltid ville? . Var det inte det du alltid sa att du helst ville vara? Död. Varför ska man tycka synd om dig då?
Du har levt till liv i misär och hat, varför ska du då försöka dra in alla andra i ditt liv? Du är olycklig. Du är felet men hur mycket livet än straffar dig så kommer du aldrig att förstå. Du säger att det är alla andras fel ..
Jag känner inget medlidande, för det är du själv som har orsakat allt det dåliga i ditt liv. Du har hjärtfel men ändå så äter du mat som inehåller mycket fett och äter extremt mycket sötsaker, varför ska man då tycka synd om dig när du håller på att orsaka din egen död?
Hur mycket jag än vrider och vänder på tankarna så förstår jag inte, du stressar mamma i onödan med allt du gör! Mamma blir orolig i onödan pga ditt skit. Vill du dö så dö ensam utan att dra dit mamma hela tiden hon lider bara mer utav det du gör helt i onödan.
Varför är du så mot henne när det var du som slängde ut henne hemifrån? Du ville skilja dig från henne? Du tog sönder certifikatet ni skrev på när ni gifte er?
När? NÄR kommer du att förstå att det är ditt fel att familjen blev så här? Att det var ditt fel alltihop?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela