iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Trötthet

Publicerad 2009-10-10 22:37:49 i Allmänt,

Jag undrar om det bara är jag som får ont i huvudet av att använda diadem? Men jag är typ förälskad i diadem med rosetter på haha..

Jaja, well well. Idag idag vad hände idag? hehe.. skämt. Seriöst nu, mamma och jag åkte in till Haninge C för att jag skulle köpa en kjol men som alltid när jag planerar köpa en sak så hittar jag aldrig något jag riktigt tycker om, lyckas alltid hitta andra saker. Köpte en kjol som jag tyckte om men jag var inte riktigt hundra procent säker på den men köpte den ändå och en topp som var så himla snygg t.o.m mamma som brukar klaga på att jag köper massa tröjor, toppar och sådant i svart sa att den var snygg.

Sen drog vi vidare till Babyland för att jag skulle skaffa en gåstol åt Isabel, men det var stääängt haha .. dom stängde tydligen kl fyra och inte fem. Jaja, får bli en annan dag då.

Jag fattar bara inte varför jag känner mig så himla trött hela tiden! Jag vill bara sova, fast jag tror att det är järnbrist jag har inte varit mig själv sedan Isabel ploppa ut hahaha .. föddes då. Ska börja skaffa lite läkartider har en sålänge, ni vet.. jag saknar att springa till Södersjukhuset hehe.. kanske lite? Eller inget förresten. Bara att tänka att gå upp för dom där jävla trapporna eller gå runt hela skiten med barnvagnen. Och jag hatar ju blodprov dessutom!

Nu är jag ialla fall trött, skulle ha färgat håret idag :( men det får väl vänta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela