iremis

Someday i'll recover. It's not a promise but a beautiful day i hope.

Åhh! Stanna tiden! Det här går för fort..!!

Publicerad 2010-11-10 15:36:34 i Allmänt,

För en stund sedan satt jag och kollade i min andra mobil (jag har två) alla videon jag spelat in, eftersom jag väldigt väldigt sällan kollar igenom den (använder den bara för att skicka sms och att ringa) så brukar jag glömma vilka videon som finns det är ju en massa på Isabel när hon var nyfödd och en liten bebis :) men jag blir oftast lite ledsen när jag ser de eftersom tiden går så himla fort!!!
Det känns lite overkligt att hon var så liten, en liten fjutt på 44 cm och som knappt vägde något och för ett litet tag sedan såg jag att det var den 10 november vilket beyder att hon blir 1 år och 9 månader idag! Alltså snällaaaaa stanna tiden!! Jag hinner inte med :( Det här går alldeles för fort. Nuförtiden så är hon ett litet busfrö som springer runt här hemma och ska ta på allt och vill ha allt hon tycker sig se intressant ut, hon öppnar lådor, släcker lamporna, slänger sina egna smutsiga blöjor i soporna hahaha, ja en hel del! Min lilla älskling..

Saknar min graviditet och allt! Hela upplevelsen.. När jag tänker efter så är det små roligt att jag gick runt och var extremt trött, yr, hade huvudvärk och blev lite extra hungrig haha.. och skyllde på Spaniens värme och massa annat för jag var övertygad om att jag inte var gravid. Saknar allt det där, den tiden.. förutom illamåendet och Isabel kolik när hon var mini hehe...
Tider går för snabbt alltså och snart om 3 månader blir min lilla prinsessa 2 år! Jösses känns så sjukt egentligen.
Och dessutom har jag börjat fundera på en sjuk sak? Vill bli gravid igen, vill ge Isabel ett syskon. Får se hur det blir...

Nåja, borde städa men är så himla trött och ville dra till Haninge C för att skaffa lite saker Isabel behöver och måste till posten för att hämta ut lite paket. Orkar inte det är så himla fult väder, har lust att resa till något land med fint väder. Hawaii? Thailand? Australien?
Vår och sommar, Tack!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Iris

We are what we don't see ..

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela